|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קראתי את מה שכתבת, יש לי רק משהוא קטן,זה לא ש"לא כל הרבנים דוגלים לחינוך מסוג זה" אלא זה- שאין רבנים שדוגלים לחינוך כזה!, כולל החרדים שהתקשורת והחילונים שיצאו מהמגזר עושים הקצנה, יש קשיים (עוני וכו' אבל שנבעו מתוך בחירה בשביל ללמוד תורה- אנילא מצדיק ואני גם לא בדעה הזאת, אני בדעה של תורה ועבודה, אבל זאת הדרך שהם בחרו) התעללות זה לא דבר, לא מהתורה וגם כמו שכתבתי כבר, גם לא מהמגזר החרדי, אני בטוח שהם מזדעזעים מזה בדיוק כמו כולם ומגנים את האנשים האלה אני בטוח שגם אצלם ההגדרה היא אותה הגדרה כמו "סדיסטים"- זאת לא דרך תורה ולא דרך חינוך ולא דרך מוסר, זה לא כלום מאשר חולי נפשי! אתה יכול לכנות את זה בכל צורה שהיא, שורה תחתונה, זה חולי נפש. (ובתור אדם דתי- הרבה חילול ה' נוצר מאנשים שעושים דברים כמו זה, שזה דווקא עוד קטן ליד אנשים שגונבים וכו' כי הראשון אפשר לומר שהיו מועקות נפשיות שהתבטאו או שהאנשים היו עם בעיות נפשיות ולא תמיד זה בשליטה, זה פשוט יצא ממגזר שונה שגרם לפרשה להקצין להבדיל מהמגזר החילוני כביכול ואם הסיבה זה חולי נפשי אז דווקא, לא בטוח שאפשר להאשים אותם אולי זה לא בשבליטה אבל, גניבה, זה פשוט תת תת תת רמה של אנשים שלא רק עשו פשעים אלא השתמשו בשם ה' פשוט לעשות את זה, שזה פשוט חילול ה' כאילו כך צריך לעשות וכאילו לזה הדת מובילה והופכת אנשים לכאלה משוגעים .. ויצא שראיתי עם אבא שלי את התחקיר כלבוטק, אמרתי לאבא שלי שיש אנשים שמתחפשים כל השנה אז הנה בפורים "ונהפוך הוא" ב"ה ירד להם התחפושת חח זה מצחיק כמה שזה עצוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הורג אותי.. לפעמים אתם מתווכחים פה כאילו התגובה שלכם תשנה משהו בעולם הזה..
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |