|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשאול איך התפקיד, ההכשרה
לאן משבצים אותנו. ואם אחרי הצבא אני מקבל איזה תעודה שתתן לי אפשרות לעבוד כמדריך כושר בחדרי כושר. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לומד בבהד 8 קורס בין כמה שבועות
שיבוץ - בכל בסיס עם חד"כ, לא מקנה כלום לאזרחות עד כמה שביררתי מהמדריכים בבסיס שלי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה
עוד מישהו? יש לי עוד שאלה, מדריך קליעה - מישהו מבין גם בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי דווקא שזה בקטע של כושר ריצה וכאלה וגם בינהם חדר כושר לפי מה שהבנתי צריך כושר טוב כדי להתקבל כי תצטרך לרוץ עם הטירונים הקרביים גם.
זה לפי מידע של שכנה שלי שהיא הייתה בקבע בצבא ורצתה לסדר לי בקמבינה להתקבל לשם אבל הכושר שלי על הפנים (אני בנאדם מעשן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי? אם אתה בנאדם של כושר - זה ה-תפקיד, כמה שבועות קורס בוינגייט (לדעתי חודשיים וחצי +-), יש לך מכון זמין כל הזמן לידך, שומר על אחלה כושר, בכל בסיס שתלך להיות בו מד"ס אתה חלק מהסגל זאת אומרת ת"ש טוב, היציאות זה ממש תלוי לא כל אחד סוגר אותו דבר, בכל אופן לדעתי מעולה, צריך פרוטקציות טיפה בשביל להגיע אליו, לך על זה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה.
עכשיו מה התפקיד עצמו, מאמנים בחדר כושר או אימון בכללי של ריצות וכאלה.. ? ולאן השיבוצים בדרך כלל, ליחידות מובחרות או סתם טירונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה שבטוח זה לא סתם טירונים וגם לא מדריך של מטכ"ל יחידות קרביות כמו גולני וכאלה טוב זה תלוי באמת לאיפה ישבצו אותך אבל זה גם כושר לא רק חדר כושר ורוב היציאות שלך זה חמשושים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע לי מצוין.. לא?
לפי דעתי אחלה תפקיד אני חושב שאני ילך על זה. מה הדרישות קבלה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אתה צריך לקבל מיונים קדם צבאיים ששם יבדקו אותך עם אתה תתאים לגשת הלאה לקורס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי התקבל לזה,בלי פרוטקציות בלי כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני לא חושב שזה ממש קשה להגיע לזה.
תגידו התעודה תופסת גם באזרחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה? מה יוצא להם מזה שהם שולחים אותי לקורס הזה?
חייב לצאת להם משהו זה בטוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני בצבא חיל אוויר אני מאוד רוצה להיות מפעיל חדר כושר לא מד"ס מדא"ג רק מפעיל אם אני מגיע אני חיי את זה למדתי גם בווינגיט ואני רק רוצה תפקיד הזה עוד לפני הצבא גם בבסיס שבו אני משרת עכשיו טכני אין מספיק כוח אדם מדריכים אז אני רוצה להיכנס לזה כמה שיותר מהר אם למישהו יודע משהו או יכול לייעץ לעזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |