|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שוקל 66
גובה 1.67 בערך אני ממש לא שמן אני עושה ספורט (ריצות). אבל התחת שלי דיי גדול ואני לא מרוצה ממנו...עכשיו אני כבר לא מוריד יותר משקל (צריך להפסיק מתישהו לא?) זה לא תלוי בי כן זה אוטומטי שאני כבר שבועים שלא הורדתי וכל יום אני עושה ריצות ואוכל טוב... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי להקטין תתחת שלי? ממש תודה לכל העוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה הרבה אירובי ותהיה במאזן שלילי והתחת ירד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ני עושה אירובי אבל אני כבר לא יורד משקל...התחת עדיין ירד לי למרות שאני לא יורד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ברור שלא -_-
אתה רוצה להוריד את השומן בתחת בלי להוריד שומן בכללי ? תחשוב בהיגיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אבל כל אחד מתישהו מפסיק לרדת אי אפשר לרדת בלי סוף...
אז בבקשה תיעצו לי מומחים... תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מבין??? אי אפשר לרדת במקום אחד בגוף !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וסביר להניח שזה עניין גנטי, אבל אם אתה רוצה סביב תקווה אז תעלה מאסה ואז אתה תגדל כולך והתחת היכנס לפרופורציות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() שום גנטי אחי לכולם במשפחה שלי יש תחת נורמאליי לא יוצא ולא בטיח רק לי היה תקופה שהתחלתי להשמין טיפה
והכול ירד לתחת ![]() ואני דיי גדול מבחינת כתפיים.. בקיצור כל החיים יהיה לי תחת גדול כזה?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אומרים לך תרזה עוד למה אתה לא מקשיב ...
תרזה עוד ותראה שהגוף יחזור לפרופורציה ואז אם תשמין לא נראלי שהתחת יחזור כמו שהוא היה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תודה ויש לי עוד שאלה....
רצתי כלל השבועעעעע ולא ירדתי אז זה אומר שלא שרפתי כלום מכל מה שרצתי והכול היה לשווא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() לא .
לרוץ זה בריא, זה משפר לך את הכושר הגופני ומגדיל ומנקה לך ת'ריאות . אז לא לשווא . מבחינת ירידה במסה כן ... ותדע לפעם הבאה שרק לרוץ לא יעזור, חחח אתה כמו אחי הקטן והשמנמן, חושב הוא ירוץ וירזה וכל היום טוחן שוקולד . אתה צריך לשמור על תזונה גם אתה לא יכול רק לרוץ ולחשוב שתרזה ... תשמור על מאזן קלוריות שלילי שזה אומר להוציא יותר ממה שאתה מכניס . אבל בלי זיבולי שכל מיותרים, תתרחק מאוכל משמין מדי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() Deadlife and squst
|
![]() |
![]() |