|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ילד בן 19 עישנתי במשך 4 שנים אבל נשארתי מאז ומתמיד בכושר של מישקולות לא בכושר של ריצה דרך אגב משקלי 130 היה עד לפני שבועיים עכשיו עומד על 120 אחרי ריצות ודיאטת רצח
קבלתי אפשרות לגשת ליום סיירות ולועדה רופאית להעלת פרופיל בקיצור עזרה אני צריך תוכנית להעלות סיבלות לב ריאה יש לי משהו כמו 4 חודש אולי 6 לא יותר הסבר מפורט פליייז מישהו עם כוח אין בעיה הבעיה סיבלות לב ריאה ריצות ארוכות קצרות הכל והפסקתי לעשן כבר שבועיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה תתחיל לרוץץץ...לסיבות ריצה ארוכה...2..3..4..5...כמה שאתה יכול כל פעם תעשה רק ככה אפשר לשפר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לשלב אימוני משקולות שלוש פעמים בשבוע וארובי כל יום כמה שיותר אפילו פעמים ביום.לשלב אימוני ספרינטים פעמים בשבוע+אימוני אירובי רגילים ארוכים כמה שניתן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() סליחה על הבורות אבל נגיד שעה עד שעה וחצי על הילכון במהירות של 7 עד 10 קמ"ש זה בסדר כי אחרי דקה וחצי ב10 קמ"ש אני מתחיל לקבל כאבים בריאה מה לעשות כדי שהכאבים לא יהיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נסלחת על הבורות. איזה כאבים אתה מקבל בריאה?! לפי מה שאני מבין, אתה עולה על הליכון ומיד מעלה את המהירות ל10? טעות, במיוחד לבנאדם לא בכושר שעישן ארבע שנים.
תתחיל לאט לאט, אל תעלה למהירות במהירות. כל יום תנסה לרוץ יותר ממה שרצת בפעם האחרונה וזהו. 120 קילו? על איזה גובה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
120 קילו זה לא צחוק, מה הגובה שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב תזונה נכונה לירידה במשקל + תוכנית לסיבולת לב ריאה, אבל אל תתחיל ישר לרוץ, תעשה קודם מתיחות וחימום של 5 דקות הליכה בערך.
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יורד במשקל בסבבה והתחלתי תריצות לפני חודש כמעט והייתי רץ על 5 בהתחלה ועכשיו אני רץ 8 קמ"ש בסבבה בלי בעיה שעה שעה וחצי בערך אבל כשאני מנסה להעלות יותר ויותר נגיד 9 וחצי 10 מתחילים כאבים בריאה כאילו עומדת להתופצץ חחח לא יודע אמרו בגלל שאני לא בכושר בגלל שעשנתי לא יודע כל אחד אומר אחרת אבל ראיתי שפה אני יכול לקבל תשובה רצינית מה אומרים שעה שעה וחצי פלוס אימוני כושר של שעה בערך בעוד 6 חודש אהיה מוכן לגיבוש בסיכוי לעבור אותו? ומה לעשות קודם תמשקולות וזה ואחרי זה תריצות והכל או ההפך וסתם לדעת אני עושה את זה כל יום כאילו יוצא לי 6 אימונים בשבוע כל אימון 3 שעות פלוס מינוס מה לתקן ומה להשאיר עם מה להתחיל קודם לעשות הצילווו אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קודם משקולות.אבל לדעתי במצב שלך את צריך לשים דגש על אירובי.את צריך לפי דעתי לעבוד נכון לפי דופק.ישנם שוענים כאלה אני ממליך על polar שהם קצת יקרים .תנסה ולעבוד בצורה מקצועית ומבוקרת.כמו כן אני חושב שעם את רוצה להצליח את צריך גם חלק מהשבוע לפצל לשני אימונים.אחד אירובי ארוך.אימון שני משקולות וארובי קצר.וכן יש סיכוי שתעבור את הגיבוש אבל זה כבר תלוי בך.כמו כן אימונים של שלוש שעות הם מיותרים ולא אפקטיבים.אימון של יהיה יותר מ שעה וחצי.על תעשה דיאטת רצח אתה תקרוס באימונים ויש לזה השלכות בריאותיות נוספות.תנסה לעזר באיש מקצוע ,אם לא תקרא את המדריך לחיטוב באתר.תרשום את התפריט באתר.כמו כן אני ממליץ לנהל יומן אימונים ובו תרשום כל תרגיל כמה משקל חזרות,משקל גוף.אירובי איך היה כלומר:לאיזה דופק היגעת במהירות x תוך כמה זמן,תחושה כללית וכו.בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה ממש רצייני כמו שאמרו פה למעלה.. לך לגיל גרנות
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=774 הוא המומחה.. אני אישית קבעתי איתו פגישה ליום שני הזה :X |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה המשרד של גיל גרנות ? ומה צריך להביא איתי וכמה כסף צריך להביא איתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשקיע, תרד במשקל ועוד חצי שנה-שנה נראה את הלפני והאחרי שלך באתר הראשי
![]() בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
7656553 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אין בעיה תודה לכולם ודרך אגב אמרו לי עדייף לי ללכת לאיזה מישהו לא זוכר תשם אתן לכם תשם בערב בהוד השרון הוא מספר אחד בארץ והראשון בארץ שהכניס תדבר הזה חיטוב וכושר קרבי לא יודע ככה אמרו לי
|
![]() |
![]() |