|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כתבה שהתפרסמה היום ב YNET, מסתבר שלחם עינן מחיטה מלאה לא כזה טוב?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3522446,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה הקטע? מה שמפריע להם שם זה בעיקר כמות הנתרן , אז הוסיפו עוד 100 מ"ג נתרן , מי שעושה אירובי זה לא אמור להזיז לו משהו , גם באימוני משקולות לא ממש מזיז , כשאתה מזיע = מפריש נוזלים , מאזני הנתרן בגוף שלך משתנים.
עוד משהו , גם למי אכפת אם זה מחיטה מלאה וכמה סיבים יש שם , העיקר הערכים הקלורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואחרי כמה זמן זה נחשב פעילות ארובית שמזיזה את העניניים האלו בכלל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() סיבים מגבירים את ההוצאה הקלורית של הגוף כי יותר קשה לעכל אותם. בקשר לנתרן לא אכפת לי, אבל הם מוסיפים סיבים זבל ויש המון לחמים עם שומן רווי כמו שאתה רואה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() כמה סיבים כבר יש בלחם וכמה לחם אתה כבר אוכל , תאכל 7-9 ירקות ביום ולא תצטרך יותר כלום מאף מקום ואם אתה אוכל גם שיבולת שועל , ועוד כל מיני דגנים במשך היום אין סיבה שתשים את הצומת לב שלך ללחם
ציטוט:
מה גם נתרן חיוני לפיתוח המסה ובכלל נוזלים בפרט אין לאן לברוח מהם , אמרתי לך כבר אם אתה כל כך לא סובל את הנוזלים שאתה עולה לאחר החיטוב פשוט תעשה חיטוב ארוך יותר תוריד יותר שומן וככה גם עם נוזלים תראה יותר חטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() חחח מצחיק אתה
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי סוף סוף משהו נתן תשובה למה כדאי לעשות אירובי במאסה . לגבי העניין של הלחם....אני אוכל יחסית הרבה לחם בימים שאני בעבודה או בלימודים ואין זמן לפסטה אורז או שיבולת שועל יש ימים שזה מגיע ל9 פרוסות לחם. לדעתך איזה לחם הכי כדאי ברשימה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() תודה רבה על הכתבה!
גם אני אשמח לשמוע איזה לחם עדיף מהרשימה? אגב יש הבדל בכדאיות בין חיטא מלאה, שיפון מלא, דגנים, טופו? |
![]() |
![]() |