ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-03-08, 15:33   #21
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

[quote=tRONic]לחיות בסכום כזה בגילאים 18-21 זה פשוט בלתי נסבל? נסבל ועוד איך נסבל.
אממ בוא נראה, אני יוצא מתוך נקודת הנחה כמובן שאתה גרת בבית, כלומר לא שילמת על אוכל, דיור, מים, חשמל, השתמשת בתחבורה ציבורית בחינם(אין הוצאות דלק)...
מה שאני בעצם אומר זה - הצבא לא חייב לך כלום, לא לשלם על הסיגריות שלך, לא לשלם על הפיצה והכרטיס קולנוע בשישי - אתה זה שחייב למדינה, שיש לה צבא.

עכשיו, לתת משכורת מינימום לקרביים מילא, אבל לתת משכורת לג'ובניקים המצ'ומקים שלא עושים כלום (ואני מדגיש - לא עושים כלום) זו תהיה טעות.
בגדול, ההצעה הזו היא הצעה מטומטמת, שהוצעה ע"י בנאדם מטומטם.[/quote]

חחח אהבתי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 15:52   #22
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחח כל הודעה שלך עד מתי אוג' 6 D:

עברתי יותר מדי בצבא :/ אני מתוסכל מהחרא הזה כבר ובאמת שנשבר לי לראות בנות שהתגייסו אחרי משתחררות.. עד מתי .
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 16:54   #23
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
עברתי יותר מדי בצבא :/ אני מתוסכל מהחרא הזה כבר ובאמת שנשבר לי לראות בנות שהתגייסו אחרי משתחררות.. עד מתי .
יאללה אחי נשאר לך עוד שנה ו3 [אתה הרי לא עשית שום קורס נכון?]
אתה עובד ד"א?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 17:13   #24
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tRONic
לחיות בסכום כזה בגילאים 18-21 זה פשוט בלתי נסבל? נסבל ועוד איך נסבל.
אממ בוא נראה, אני יוצא מתוך נקודת הנחה כמובן שאתה גרת בבית, כלומר לא שילמת על אוכל, דיור, מים, חשמל, השתמשת בתחבורה ציבורית בחינם(אין הוצאות דלק)...
מה שאני בעצם אומר זה - הצבא לא חייב לך כלום, לא לשלם על הסיגריות שלך, לא לשלם על הפיצה והכרטיס קולנוע בשישי - אתה זה שחייב למדינה, שיש לה צבא.

עכשיו, לתת משכורת מינימום לקרביים מילא, אבל לתת משכורת לג'ובניקים המצ'ומקים שלא עושים כלום (ואני מדגיש - לא עושים כלום) זו תהיה טעות.
בגדול, ההצעה הזו היא הצעה מטומטמת, שהוצעה ע"י בנאדם מטומטם.
חביבי, מזה הג'ובניקים לא עושים כלום? יש תפקידים שעושים מעל ומעבר גם מעל 12 שעות ביממה. אני הייתי ג'ובניק וידעו לנצל כל רגע שהייתי בבסיס לעבודה ומשימות, לא עשיתי קייטנה 3 שנים. ותאמין לי שהגיע לי על העבודה הזאת קצת יותר מ320 ש"ח בחודש.
ומה הקשר איפה אני גר? כרגע אני גם גר בבית, הייתי משכיר דירה, עכשיו חזרתי הבית, עוד מעט אני הולך להשכיר רק במקום אחר. אז מה, אני יכול להסתדר עם 320 שקל בחודש בזה שאני גר בבית??? מה, אם תביא לי עכשיו נסיעה חינם בפאקינג תחבורה ציבורית זה מה שיעזור לי?
אני אומר תודה להורים שלי שעזרו לי בכסף תמיד שהייתי צריך. ואם לא היה להם כסף לעזור לי?
הא? אז מה הייתי עושה 3 שנים? הייתי צריך סיגריות מאיפה כסף? רוצה לנסוע סופ"ש לאילת מאיפה כסף? רוצה לצאת יום שישי מאיפה כסף? חבר מתחתן רוצה לשים צ'ק מאיפה כסף? לחברה יש יומולדת רוצה לקנות מתנה מאיפה כסף? מה 3 שנים בית צבא, בית צבא?

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 17:16   #25
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
חביבי, מזה הג'ובניקים לא עושים כלום? יש תפקידים שעושים מעל ומעבר גם מעל 12 שעות ביממה. אני הייתי ג'ובניק וידעו לנצל כל רגע שהייתי בבסיס לעבודה ומשימות, לא עשיתי קייטנה 3 שנים. ותאמין לי שהגיע לי על העבודה הזאת קצת יותר מ320 ש"ח בחודש.
ומה הקשר איפה אני גר? כרגע אני גם גר בבית, הייתי משכיר דירה, עכשיו חזרתי הבית, עוד מעט אני הולך להשכיר רק במקום אחר. אז מה, אני יכול להסתדר עם 320 שקל בחודש בזה שאני גר בבית??? מה, אם תביא לי עכשיו נסיעה חינם בפאקינג תחבורה ציבורית זה מה שיעזור לי?
אני אומר תודה להורים שלי שעזרו לי בכסף תמיד שהייתי צריך. ואם לא היה להם כסף לעזור לי?
הא? אז מה הייתי עושה 3 שנים? הייתי צריך סיגריות מאיפה כסף? רוצה לנסוע סופ"ש לאילת מאיפה כסף? רוצה לצאת יום שישי מאיפה כסף? חבר מתחתן רוצה לשים צ'ק מאיפה כסף? לחברה יש יומולדת רוצה לקנות מתנה מאיפה כסף? מה 3 שנים בית צבא, בית צבא?
רוב הג'ובניקים לא עושים כלום...

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 17:25   #26
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran7
רוב הג'ובניקים לא עושים כלום...
אם יש ג'ובניק שלא עושה כלום זה לא אומר שלא מגיע לו כלום, הוא משרת! הצבא לקח תפקיד, אמר: "אני רוצה מישהו שיעמוד פה בשער, כל יום מ6 בבוקר עד 4 בצהריים". מצאו חייל שאמר אוקיי אני אבצע את התפקיד הזה. אז מה, זה אומר שהוא לא עושה כלום? לא, זה הצרכים של הצבא, הם צריכים חייל שם שיעמוד מהבוקר עד הערב ולא יעשה כלום. אז לא נביא לו כסף? הוא עושה את זה כל יום במשך 3 שנים, אין לו עבודה אחרת. זה מה שהצבא דרש ממנו.
כל תפקיד ג'ובניק או לא ג'ובניק זה צרכים של הצבא.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 17:29   #27
Gangsta
חבר פעיל

הסמל האישי שלGangsta

ציטוט:

מה זה החרטא הזה?!
ומה תגיד על "ג'ובניק" שבהגדרה הוא ג'ובניק אבל בתאכלס הוא עובד יותר מכולם כמעט
מהבוקר עד הלילה כל השבוע יוצא חצאים\שלישים עובד בטייסת כדי שמטוס יוכל לצאת לטיסה?!

עכשיו הם יצטרכו לעבוד על הגדרה חדשה של מה זה ג'ובניק ומה זה לא
ישן 26-03-08, 17:44   #28
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:

בונה מה אתה מזיין תמוח עלר לא עושים כלום???
למה מה אתה מבין בכלל אתה בכלל התגיסת?אתה בכלל יודע איך מריח ריח בקום מה אתה משחק אותה?אם לא היה את "הגובניקים שלא עושים כלום" לא היה לך צבא אתה חושב 50 אלף קרביים יחזיקו מעמד מול כל הערבים ?אף יחידה קרבית לא תצליח בלי המודיעין אבל זה בגדול..קח אפילו את מאבטחי המתקנים שמגנים על תחמושת ועוד בילדיהם היו נכנסים בלי לחשוש וגונבים תחמושת ניראהרקרביים בלי כדורים...או בלי האוכל שמכינים הטבחים או את איך שהם יגיעו לרופא בלי החייל או החיילת שתקבע להם טור

למה גובניק לא מבזבז 3 שנים במקום לעבוד או ללמוד או להנות מהחיים ?
אתה מדבר פה כאילו גובניקים זה משתמתים , שלא מגיע להם כלום
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 17:50   #29
alons
חבר פעיל

תגידו רק אני מתנגד?
לא יודע זה נראה לי הגיוני שאנחנו תורמים למדינה שמגינה עלינו למרות
כל החרא שיש במדינה..
ה350 שקל האלה הם לא משכורת זה כדי שתוכל לחיות ולקנות אוכל וסיגריות ודברים שאנו צריכים
ולא מעבר לזה(שתייה יציאות מופרזות וכו') וקרביים מקבלים יותר בגלל סיכון אז הם יכולים לקנות קצת יותר לעצמם

וזה שרשם שלג'ובניקים לא מגיע כלום אתה פישר..כמו שdemon אמר בלי העורף לא היה לנו
קרביים ובכלל צבא..!כל תפקיד בצבא הוא חיוני.
alons מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 18:10   #30
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alons
תגידו רק אני מתנגד?
לא יודע זה נראה לי הגיוני שאנחנו תורמים למדינה שמגינה עלינו למרות
כל החרא שיש במדינה..
ה350 שקל האלה הם לא משכורת זה כדי שתוכל לחיות ולקנות אוכל וסיגריות ודברים שאנו צריכים
ולא מעבר לזה(שתייה יציאות מופרזות וכו') וקרביים מקבלים יותר בגלל סיכון אז הם יכולים לקנות קצת יותר לעצמם

וזה שרשם שלג'ובניקים לא מגיע כלום אתה פישר..כמו שdemon אמר בלי העורף לא היה לנו
קרביים ובכלל צבא..!כל תפקיד בצבא הוא חיוני.
תשמע אולי 3800 זה מוגזם..אבל לפחות 1000 שקל כי למה מספיק 350 שקל?
ותיראה את זה אחרת זה לא שמשלמים לנו על השרות אלה צריכים להבין אותנו שאנחנו תורמים וזה אבל בכל זאת צריכים להתפרנס איכשהו..זה הקטע בעצם שבמקום לעבוד אנחנו תורמים אז לפחות שיתנו קצת תנאים..
ישן 26-03-08, 18:10   #31
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

יש אבל כל מיני מענקים אחרי הצבא לא?

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 18:14   #32
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
יש אבל כל מיני מענקים אחרי הצבא לא?
נו כן אבל זה שאחרי 3 שנים מביאים לך 15-30 אלף לא ממש עוזר ב3 שנות השירות..
ישן 26-03-08, 18:34   #33
imported_NIR_B
חבר פעיל

כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים

זה המעט של המעט שהם יכולים לעשות הגועל נפש הממשלה הזאת

המדינה הזאת בקושי מביאה לנו משהו אנשים חים ברחובות ולממשלה לא אכפת למה כל איזה חכ שמה או שר מקבל 50 אלף ברוטו בכיף.. לוקחים משכורות מהמיסים שאנחנו משלמים גועל נפש

עוד אנחנו מתחיבים להם ל 3 שנים, עוד הם משלמים כולה 350 שקל וגורמים להרבה מאוד חילים בקושי לחיות כי אפשר עם כזה סכום!~ בתקופה כזאת של 3 שנים אפשר לעשות המון המון כסף ולבלות המון ולא להתקע בצבא

ולא אני לא אומר שלא צריך לעשות צבא להפך, אבל ה 350 שקל שהם משלמים זה בושה.

לכל חייל שמתגיס הם צריכים להגיד תודה רבה ולשלם לפחות שכר מינימום!
imported_NIR_B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 18:36   #34
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יאללה אחי נשאר לך עוד שנה ו3 [אתה הרי לא עשית שום קורס נכון?]
אתה עובד ד"א?

עשיתי קורס ופסלו לי מקצוע בגלל שירד לי פרופיל ( בעייה רפואית במעיים, פרופיל 45 אחרי 8 חודשים של התרוצצות הלוך ושוב בין 3 רופאים ומיליון בדיקות ) אז כרגע יש לי קיצור שירות של 45 יום.
שנה וחודשיים וחצי זה המון זמן. המון המון זמן..

כן יצא לי לעבוד בלילות הייתי בא לצבא ב7:30 חוזר הביתה ב5 הולך להתאמן וישר לעבודה מ20:00 עד 2:00 ולפעמים עד 4:00 והופ 7:30 לצבא שוב... כיף חיים בצבא

ולפישר שאמר שלג'ובניקים לא מגיע כלום, אחי או שהצבא ימצא להם שימוש או שישחרר אותם משירות קאפיש? כי אם הוא לא צריך אותם שיזרוק אותם אבל אם הוא צריך שישלם כי 350 שקל בחודש זה בקושי ארוחת צהריים ליום ( מנה פלאפל בדרום ת"א עולה 10שקל, זה בערך המשכורת ליום)
טוב אחי?
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 19:40   #35
sixpounder
חבר פעיל

הסמל האישי שלsixpounder

אם זה יקרה זה יביא לצמיחה כלכלית כל הכסף יוזרם חזרה לשוק חיילים יקנו מכוניות ישכרו ביתים יקנו יותר דברים בקיצור, אז זה דבר טוב הלוואי שזה יעבור.
sixpounder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 19:57   #36
*DAVID*
חבר פעיל

כללי:: שחיף

יאללה כל האנשים שנגד זה שיעלו את השכר הם מטומטמים!!!!
אין משו אחר להגיד

BARCELONA
*DAVID* מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 20:49   #37
Yoggie
מנהל ראשי

גבריאל,
אני דווקא לא מסכים עם הגישה של צבא שכיר. במצב כזה רק אותם אנשים שזקוקים לעבודה ולא יכולים להרוויח הרבה באזרחות יתגייסו. הערכים ימחקו, הציונות.
במצב כזה יהיה לך צבא שבנוי מהשכבות החלשות בחברה. אדם בעל אמצעים יעדיף לרוב לא לתת לבנו להתגייס ולסכן את חייו וזה יצור מצב שמי שיש לו כסף לא מגן על המדינה ומי שלא לא ידחף מאוד להתגייס. זה מצב שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו וזה יצור קרע חברתי מאוד גדול.
אני בעד לעלות את השכר ולתת הטבות ומענקים טובים יותר למי שמשרת בצבא. אלו שמשתמטים לרוב זה לא אלו שאין להם כסף זה דווקא הילדים הצפונבונים המפונקים שפצפיסטים זה בעצם מילה נרדפת לפחדנים עבורם. הם לא ישרתו גם בשכר גבוה יותר.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 20:56   #38
*DAVID*
חבר פעיל

כללי:: שחיף

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
גבריאל,
אני דווקא לא מסכים עם הגישה של צבא שכיר. במצב כזה רק אותם אנשים שזקוקים לעבודה ולא יכולים להרוויח הרבה באזרחות יתגייסו. הערכים ימחקו, הציונות.
במצב כזה יהיה לך צבא שבנוי מהשכבות החלשות בחברה. אדם בעל אמצעים יעדיף לרוב לא לתת לבנו להתגייס ולסכן את חייו וזה יצור מצב שמי שיש לו כסף לא מגן על המדינה ומי שלא לא ידחף מאוד להתגייס. זה מצב שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו וזה יצור קרע חברתי מאוד גדול.
אני בעד לעלות את השכר ולתת הטבות ומענקים טובים יותר למי שמשרת בצבא. אלו שמשתמטים לרוב זה לא אלו שאין להם כסף זה דווקא הילדים הצפונבונים המפונקים שפצפיסטים זה בעצם מילה נרדפת לפחדנים עבורם. הם לא ישרתו גם בשכר גבוה יותר.
כל מילה נכונה.
אני מכיר כאלה שיצאו מהצבא מהסיבה של הכסף
ולא כי הם לא רצו לשרת או משו כזה.

BARCELONA
*DAVID* מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 20:59   #39
Yoggie
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי *DAVID*
כל מילה נכונה.
אני מכיר כאלה שיצאו מהצבא מהסיבה של הכסף
ולא כי הם לא רצו לשרת או משו כזה.
גם אני מכיר. אבל הם יחסית מעטים לעומת אותם משתמטים מסיבות מצפוניות, דתיות ואחרות.
והצבא מנסה מאוד לבוא לקראת אלו שיש להם בעיות כלכליות. לא תמיד מצליח אבל מנסה....
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 21:00   #40
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
צריך פשוט לבטל את הטבות המס בשנה שאחרי, את הפקדון ואת סכום הכסף שמקבלים, לייעל את המערכת ולהפוך לצבא שכירים, והופ תקציבץ.
צבא שכירים במדינה של 7 מליון אנשים?
צבא שכירים זה מעולה, אבל לא למדינה כזו קטנה....

אגב אחלה דבר...

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה