|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא יכול להיות עם מישהי מוזנחת שאני לא נמשך אליה אפילו קצת, יש איזשהו גבול, אי אפשר להיות עם מישהי שאתה לא נמשך אליה לא חשוב כמה אתה אוהב.
![]() |
#62 | |
|
![]() ציטוט:
אם היא למשל ניראית טוב ויש רמה אני גם יהיה איתה שנה שלמה וישמור עליה עד שתחליט שהיא מוכנה..אבל מעטות הבנות האלה שיש להם גם אופי וגם מראה..כנראה שאתה בר מזל כל הכבוד, שיחקת אותה. |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, לא היה כ"כ חשוב לי להתבטא אם לא הנוער של היום, אומנם זה גורם לי להשמע זקן, אבל הנוער של היום זה ביזיון. 80% זונות\מעשנות\שותות\מוזנחות. מזלי שמצאתי את האחת שלי אחרת בלתי אפשרי היה למצוא אחת שתואמת את העקרונות שלי.
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#65 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() כולם אוהבים ביצ'יות ברמה כזאת או אחרת.
אני עכשיו קורא את הספר -"למה גברים אוהבים ביצ'יות". כל מילה בסלע... |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
מה גורם לגבר לאהוב ביצ'ית?(ביצ'ית קיצונית)
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() שונא את הבנות שתופסות מעצמן בעיקר אם הן מכוערות..
ולא אתן לא יותר חכמות ממנו אנחנו פשוט תמימים יותר, נשים זה שק נחשים. תאכלס אתן שוות לצלע שלנו P:
![]() |
#69 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאני ביישן, אבל כולם אומרים לי שאני מה זה לא.. אבל נגיד אם אני אראה אישה נאה ברחוב אנלא אלך ואתחיל איתה :\ לא יודע, זה אני אני לא מכוער ואני לא חתיך, איך באתר אחר אומרים :P אני סבבה XD ובקשר לגורילה, במקרה שלה צריך לבדוק אם ישלה בולבול XD |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
בספר יש הגדרה יפה. אולי אחר כך אני אעתיק את זה לכאן. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() סקסי פיץ'-
הכל תלוי בך, קודם כל אימונים,יגרמו לך להרגיש טוב יותר, מראה חיצוני אומר הרבה בהרגשה העצמי, זה רק יתרום. בלי שום קשר, אתה צריך לסדר לך דברים בראש, אם היא כוסית על היא באמת שווה משהו יותר ממך? מי היא בכלל, סתם עוד ילדה, אומנם עם גוף טוב, אבל בסה"כ היא לא אלוהים. ברגע שתבין את זה תוכל לדבר איתה כמו שאתה מדבר איתי פה עכשיו.
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
קשה לך לדבר עם בנות?צא למועדון תשתה טוב לפני ותראה איך אתה מדבר כמו גדול |
|
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() ביצ'יות בא לי רק לקרוע ולשלוח באוטובוס לבית
#77 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#78 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
והיא גם תשלח אותך הביתה אחרי שהיא תגמור. ואל תצפה לטלפון ממנה.... |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח אתה שואל למה אני צוחק..ידידה שלי היא ככה בול. |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
זה שמשהו רשום בספר לא אומר שהוא נכון, על הפרוטוקולים של זקני ציון שמעת? בחיאת דינק, אני מעיד על עצמי וכל מי שמכיר את העבר הרומנטי שלי יוכל לחזק, ששכבתי עם בנות מכל הסוגים, אבל לא נכנסתי לקשר בחיים עם בחורה שלא נופלת להגדרה "חמודה". לא כי היא לא מספיק יפה להיות "כוסית", היא יכולה להיות דוגמנית, אבל באופי, מתוקה, נשית, רכה, כייפית כזאת, מצחיקה... "חמודה". יש? לא מושכות אותי ביצ'יות בשיט. (אלא אם הן כוסיות, ואז זה לא למערכת יחסים, בחורה ביצ'ית זה נו נו מבחינתי)
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |