|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ענק !!!
בהצלחה בתחרות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() וואוא אחי יש לך גב אחושרמוטה ענק אחלה של כנפיים (לאטיסמוס דורסי) אבל תראה גם של הפרונט שלך שנידע במה מדובר תמשיך ככה......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() גב ענק אין ספק,אני מקווה שתצליח להתחטב והלתייבש עד השריר עצמו.
סתם מעניין אותי איך היית עושה ייבוש לקראת התחרויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() אללה!!!
מחטבים ![]() ![]() ![]() ![]() בהצלחה ניגרי הגב ניראה מעולה אחי! אל תפסיק כמו שאמרתה עד שלורידים שלך יהיה ורידים משלהם ושיהיה לך ורידים על השיניים וסיבים באוזן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תודה. אני אצליח כי אין אופציה אחרת, וגם עשיתי את זה מספיק פעמים בעבר כדי לדעת שאני מסוגל. השנה התאמנתי הכי קשה בחיים שלי, הגעתי למשקלים שלא חלמתי עליהם, 145 קילו בנ'ץ חופשי 6 פעמים נקי, דברים כאלה - ולא עשיתי את זה בשביל לבלף בחיטוב. לגבי הייבוש, פרטים אצל גיל אבל הנקניק באילת עכשיו ככה שיהיה לך קשה להשיג אותו כשהוא על מזרון צהוב ( ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() גב וכתפיים מרשימים ביותר, כל כמה אחוז שומן אתה כרגע ?
נ.ב ארבל נראה עצום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() גב ענק.... בהצלחה בחיטוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב,מה היקף היד שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ניגרי תהיה איתי בקשר אולי נעשה פרויקט צילום מסה מעניין..........מה דעתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() באמת כדי שיתחיל חיטוב...
אחלה גב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תודה על ההצעה אבל בפעם הבאה שאני אניח למישהו לצלם אותי זה יהיה על אחוז שומן של גבינת קוט'ג.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אחוזי שומן לא כוללים נוזלים נוזלים זה חלק שונה משומן הם יורדים בטיל בניגוד לשומן חוץ מזה אילו רקמות שונות בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אגב, לגבי עניין הסטרואידים, תשים לב שזה נושא שלא הבעתי עמדה לגביו בפורום לכאן או לכאן. בוא נשאיר את זה ככה. [/quote]
קודם כל שאפו על המראה אבל מעל הכל על הגישה והמחוייבות שלך לנושא! דבר שני רציתי לשאול, אני קבעתי פגישה ראשונה מתוך רצף של 6 פגישות עם גיל גרנות בעוד כשבועיים. אני יודע שהוא מתנגד לעניין הסטרואידים אבל בד בבד מאמין שעדיף שמישהו מקצועי יתן הסבר והנחייה מאשר שימוש עצמי ללא ידע קודם. השאלה שלי אם אני יעלה את הנושא האם הוא יסכים לעזור לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אביב בהצלחה בתחרות גבר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() קוברה אמיתית
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() ניגרי אתה פשוט ענק בן אדם !
כל הכבוד לך מסיבי ביותר ! תגיד אפשר לשאול מה ההיקפים שלך או שזה לא לפרסום ? ![]()
![]() |
#39 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה ההיקף יד בשיא מסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|