|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אני כבר כמה חודשים בצבא ואני אוכל הרבה חצץ
ירדתי המון במשקל גוף ועוד בקיצור אני חושב הרבה על לצאת מהצבא מישהו יודע אם באמת הרבה דלתות נחסמות בפני מי שיוצא על 21??? כל בנאדם אומר לי משהו אחר ואני לא בטוח מה לעשות ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה קרבי ?
מקסימום תהיה גובניק ותקמבן אםתיצא מהצבא בגלל הסיבות הנ"ל אתה פשוט כוסית כוסית על אבל רבק זה כולה משקל כולה מראית עין נכון זה משפיע והכל אבל זה לא משהו שאי אפשר להשיג בחזרה וליגדול יותר רבק אתם נותנים לזה למלא לכם את החיים סתם
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהחבר'ה פה מזדהים איתה אבל תאמת זה אחת הסיבות אבל אחת הסיבות הקטנות ואני לא קרבי אני תומך לחימה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה התפקיד שלך מה היצאות?
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה בעיות עד שתגיע לתפקיד שיתאים לך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי אף אחד לא יודע מה באמת החסרונות.
אני כבר 4 חודשים לא בצבע (הייתי שם שבועיים) בינתיים קיבלו אותי לאופיס דיפו, לתמיכה טכנית ב012 ללימודים זה לא כזה משנה כי יש אוניברסיטה פתוחה יש כאלה האומרים שיש חוק שאוסר על המכללות לשאול על העבר הצבאי הכל יכול להשתנות תראה מה טוב לך
![]() |
#7 |
|
![]() קצת קשה כבר יוצאים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() סימן שאתה צעיר... אני הייתי שנה וחודש קרבי בתותחנים ( היציאות הכי גרועות בצה"ל... 11-3 או 17-4 ) עם בעיות קשות במעיים שבגללם אני עברתי להיות ג'בניק בקריה עם פרופיל 45 רפואי מקצין רפואה פיקוד צפון שלקח יוזמה והעביר אותי ( אלוף משנה )...
אם אני החזקתי וירדתי במשקל עד ל59 קילו ואיבדתי טונות של שריר גם אתה יכול... אם לא אתה פשוט חלש אופי. עד מתי אוגוסט 6 תגידו לי כוסומו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט לא מבין.. לצבא אין אינטרס בלשמור את החיילים שלו חזקים ושריריים ?
למה להפיל את כולם לשחיפיות ?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() 21 לא פוגע בכלום היות והפרופיל חסוי לציבור..פרט לעבודות ממשלתיות שגם ככה קשה להתקבל אליהן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפי סיפורים שאני שומע בצבא שמים אליך זין ומה שאתה צריך לעשות זה לשים אליהם זין עוד יותר גדול
ולעשות בעיות תמיד אתה תגיע שם למבוקשך פשוט מאוד תגיד להם אם אני לא מגיע לאן שאני רוצה אני לא בא יותר לצבא מקסימום תיכנס לכלא ואחרי זה עוד פעם תגיד את זה ובסוף אתה תשיג את מבוקשך
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לעזאזל המנהלים לא מוחקים את הדיון הזה? יאלל'ה יאלל'ה...
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איפה אתה משרת? באיזה תפקיד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם רוצה לצאת אל 21 אין לי זין לצבא אני לא לרגיל למיסגרות בית ספר בקושי עשיתי חחח
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() תעשה צבא כמו גבר,גם לי היה קשה מאוד בהתחלה,הייתי בכלא,מעצרים,טירטורים אי וודאות אבל לא נשברתי ושירתתי כמו קינג ההתחלה של השירות בכלל לא מעידה על ההמשך.
כל אזרח צריך לשרת את המדינה מי שפורש בגלל שקשה לו ולא בגלל סיבות מוצדקות הוא חלש אופי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() נשמה בוא תקשיב
אני הייתי הכי אנטי צבא שיש הבן אדם שהכי לא יכול שיגידו לו מה לעשות עברתי תפקידים שרק שומעים עליהם משמעות פה ריתוקים שם קצת מחבוש הגעתי למצב שהצבא רצה להעיף אותי ולא אני לעוף מהצבא תבין תפאדיחה ושרציתי לצאת מהצבא כל פעם הקבן זרק לי עוד ממתק (איזה פטור חזק שינוי שיבוץ או משהו) היום אחי אני ממש סוגר תשנתיים בצבא ואני יכול להגיד לך שאני מטחרט על כל רגע שלא התגייסתי קרבי מה עשיתי אחי ג'ובניקים הם בושה ואני אחד מהם תן להחזיר תגלגל ואני מתגייס קרבי אל תעשה תטעות וגם אם אתה צעיר מת תעלה פרופיל ולך לאיזה חי"ר אחי אל תבזבז 3 שנים
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אם תיצא הדלתות היחידות שיהיו סגורות בפנייך הן:
עבודה במשטרה,באבטחה או בכל מקום שדרוש רישיון לנשק,עבודה ממשלתית או עירונית (ראש עיר לדוגמא),עבודה בתעשיה צבאית,ובעוד כמה מקומות שמקפידים חזק על הנושא. כעקרון?ראיתי מלא אנשים שיצאו וחיים בן :):):):)! דעתי האישית?אתה קרבי?תשאר!אתה ג'ובניק?תיצא! אני אישית כל הזמן רציתי להיות קרבי!לא נתנו לי בגלל העבר שלי..לא רצו אותי בצבא ![]() |
![]() |
![]() |