|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() החלתי לפתוח על זה לוג כי הרבה שואלים על זה,
אז שיהיה תוכנית עם לוג וינראה מה היא שווה. אז ככה עכשיו ההיקף שלי זה 37 אני מטר 85 ושוקל 80.4-81 אני עובד על הידיים פעם בשבוע אבל אני עושה תרגילים מורכביים אז זה מסתדר לי. את כל התוכנית אני לא ישים פה אולי בסוף מי שלא מכיר תתוכנית זה זאת http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=3 נקווה שילך טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() איך הולכת החלוקה שלך ?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() בהצלחה...
אם אתה יכול תשתדל להיות ממש מדויק עם ההיקפים עד המילימטר האחרון!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נשמע על הפנים, אבל בהצלחה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ראשון - חזה יד אחורית וקידמית
שני - רגיליים בטן (כולל דדליפט) שלישי off/ארובי רביעי - גב חמישי כתפיים שישי -off/ארובי שבת off/ארובי בגדול זאת החלוקה חשבתי אולי להוריד תיד אחורית בגב וליתקוע עוד אימון ידיים ביום שלישי אבל אני יראה איך אני ימשיך עכשיו כל התרגילים האחרים אני עושה 4 סטים ו3-6 חזרות ולידיים אני נישאר עם האימון של הקייק. מחר אני יפרסם תמונה היקפיים של הידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא החלוקה המומלצת \ הנכונה לתכנית.
A- חזה רגליים B- גב כתפיים C- ידיים (הקיק) ACxxBCxx
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זה טעות...
א. הדגש של התוכנית הוא על הזרועות, ואם אתה רוצה למצות מקסימלית אימון זרועות אז בחיים אל תאמן את הטרייספס ובייספס אחרי שאתה מאמן חזה. כדאי לך להעביר את היד אחורית לאימון גב. ב. דבר נוסף שהוצע פה זה לאמן חזה ורגליים ביחד. אם אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לעשות אימון טוב הן בחזה והן ברגליים אחד אחרי השני, אז אתה טועה. אחרי דדליפט או סקוואט אתה אמור להתחיל לראות כוכבים, לא להתחיל אימון חזה אינטנסיבי. ואם אתה בכול זאת רוצה לאמן זרועות בנפרד אז תעבור לabcde חזה רגליים ידיים כתפיים גב מנוחה בין אימון הידיים לכתפיים בהצלחה ואפשר בין כתפיים לגב אבל איך שנוח לך. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() lee, עקרון התכנית הוא אכן לתת דגש לזרועות בכל דרך אפשרית, גם אם זה להוריד מעצימות האימונים האחרים, כמובן שחזה ורגליים ביחד זה אכן אימון אינטנסיבי וקשה, אז מורידים טיפה מהווליום.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים אמורים להיות באימון של הידיים ואני עושה abcd/e למי שלא הין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סגור על זה?..
סבבה, בהצלחה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בלי להעליב היד שלך לא 36.6
למה הכתפיים צריכות להיות עם הידיים?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש לו 36.6 פשוט זה לא נראה כי הוא 185cm..בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאמן שלי מדד לי 37 חבר שלי מדד לי 37 ואני אבל במטר אחר) אבל לא משנה העיקר ליראות היתקדמות והכתפיים שיהיו כי אני עושה אימון לגדול ללא עצירות שיראו תוצאות להכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם אני רוצה להתחיל את התכנית מחר יש מצב אתה מביא לי תמונות של התרגילים שאמרו שם? ומזאת אומרת קצב חזרות? כל המספרים האלה 311 לדגומא..ומתי ואיך וכמה משקל להרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אתה דפוק
אתה צריך להתרכז קודם כל במסה כללית במקום לתת קייק מפגר לידיים תעבוד חזק על כל הגוף וגם הידיים ישתפרו! בשביל מה כל הבלגן הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ^
זה מפתח יותר את היידים כי זה עובד על הבריכאלס (שמתאמנים לא אימנו אותו עד הקייק) וזה נותן יותר פרופורציות ליד וגם גיוונים..תקרא את המאמר ותבין.. ואיתי תתיחס לשאלתי בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא זירת הגולשים שאני מבקש על זה תגובות אם תמגיב שיהיה קשור אני שם את זה ליראות שיפורים ולכל הילדיים ששואלים על התוכנית . טוב אחי 311 זה יעני חזרה איטית שהירידה היא איטית איזה 3 שניות ובסוף אתה עוצר ב90 מעלות. תמונות אני יביא מהאימון כשאני יעשה תתרגילים0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מאמינים איזה אימון דפוק זה!!!!!!!!!!!!!11
אימון דפוק חבל על הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני לא עושה יותר את הזה אבל אני ישמיך את הלוג כי אני עובד בתוכנית מיוחדת לגדול ללא עצירות היא אומרת לעשות שבוע כוח ,שבוע תווח חזרות גבוה, ושבוע שוק משהוא כזה בכל מקרה לא ממליץ לאף אחד תתוכנית של הקייק. |
![]() |
![]() |