|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני חודש בערך התחלתי חיטוב שהייתי נתונים :
משקל 80, גובה 176, היקף יד 36, מותן בסביבות 88-85 שאני מכווץ את הבטן אחוז שומן 15-16 (כן המשקל גבוה ביחס להיקף יד ולמאסה בכללי אני יודע , עצמות כבדות וגם הייתי דיי נוזלי מהקריאטין ) עכשיו אני ככה משקל 73 בערך, גובה 176, היקף יד 35.5, מותן עכשיו בלילה 81-83 שאני מכווץ תבטן אחוז שומן מוערך 13-14 לא יודע אני מרגיש שירדתי בהכל בחזה בידים בגב בהכל. הריבועים התבלטו בהרבה , אבל אני מרגיש שהמסת שריר שלי במיוחד ביד ירדה בהרבה... השריר יחזור מהר שאני יכנס למאסה ? יש זיכרון שריר או משהו כזה אז זה אומר שתוך שבועיים אני יחזור להיקף שהייתי לפני החיטוב ? 7 קילו זה יותר מידי או שזה בסדר לחודש ? אם יש לי ירידה של קילו בשבוע? יש איזה דרך להוריד שומן עיקש במתנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין כלשהי דרך חוץ מלהיות על מאזן שלילי כל יום. אלא אם כן אתה רוצה לעשות שאיבת שומן :~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעשות המעסה
בטח ירדו לך הנוזלים ולא השריר כמו שאתה חושב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן ירדת ביד כי היה לך שם נוזלים וכך בכל השאר ..
אולי תעלה תמונות שנראה תהבדלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אי אפשר לאבד שריר כל כך משמעותית בחודש כל עוד אתה אומר על תזונה סבירה.
סביר להניח שירדת הרבה נוזלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נוזלים אתם אומרים.?? אני מקווה.. שאני יחזור למאסה הפאמפ יחזור ואני ירגיש כמו מקודם ?
אה ואני על די קצת פחמימות .. איזה 100-150 מקסימום ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כולם מרגישים את זה שתחזור למאסה ההיקף יחזור להיות 36 אל תדאג זה בטוח
ושאנשים יפסיקו לחשוב שמאבדים שריר כל כך בקלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנשים נוטים לחשוב שהגוף אוהב לפרק שריר וזה בכלל לא נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון ירידה של בין 500-1000 גרם בשבוע זו ירידה שמבטיחה לך איבוד מקסימלי של שומן ואיבוד מנימלי של שריר,אך זה חודש ראשון שלך בחיטוב ואמרת שלקחת קריאטין אז הרוב שהלך זה נוזלים עוד כמה שבועות אתה תתחיל לאבד באמת מהשומן תהיה סבלני.
בקשר לשריר...אני התחלתי את החיטוב היקף היד שלי היה 38 אם לא יותר עכשיו 32 ,אבל אל תתבאס מזה כי ההיקף יורד מפני שהשומן נשרף.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |