|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה תגידו איך זה קריאטין noz או משהו כזה ? כי לקחתי קריאטין של צ'מפיון ולא עזר לי בגרוש , האמת שניסיתי איזה 3 פעמים לקחת אותו ולא עזר לי , שתיתי מספיק , התזונה והשינה שלי הכל אחלה אני רק מנסה משהו שיעזור לי להתקדם קצת יותר טוב .. שמעתי קריאטין נוז זה טוב מה אתם אומרים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה מדבר על קריאטין טהור אז כן זה לא ממש עוזר אפשר להגיד...
לגבי ה-noz ממה ששמעתי עליו הוא מעולה השפעה מעולה הוא היחידי מהפורמולות שמספיק להרבה זמן יחסית לאחרים בקיצור אחלה מוצר לדעתי לך עליו הוא יעזור לך להתקדם.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה סתם להגיד?!?!?!?! קריאטין טהור זה הקריאטין היחיד שהוכח כפועל יש אנשים שקריאטין פשוט בילוגית לא עובד עליהם..! פורמולות זהו בזבוז של כסף רק מונו..! אם זה לא עובד עלייך ואתה עדיין רוצה תוסף מעבר לחלבון נסה את ה hmb יום טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה ציפית מ3 פעמים שלקחת את זה להיות קאטלר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי לא שמתי לב אפילו לוקח לזה שבוע\שבועיים לפעול (בשיטה רגילה בלי העמסה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני ניסיתי קריאטין טהור והרבה אנשים שאני מכיר ניסו אני אישית לא עובד עליי ואלו שניסו עובד עליהם אבל גם בקטנה בצורה שאי אפשר להשוות עם לוקחים NOXPLODE או VASSIVE או DECA לא חסר עוד פורמולות עשה לי טובה אני לא זורק סתם דברים באוויר. קריאטין טהור זה לא מה שיעזור לו להתקדם בהרבה כמו שהוא רוצה(אני בספק אם אפילו בקצת..)... תאמין לי.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון תתבטא כמו בן אדם ילד..תפסיק לקפוץ מעל הפופיק
דבר שני הסברתי לך שקריאטין לא עובד על חלק מהאוכלוסיה אין מה לעשות זה ביולוגי דבר שלישי בפורמולות יש את מרכיב הארג'נין שעוזר להעביר דם לורידים נותן פאמפ ומשפר את הכוח, אך הוא אינו משפיע על המאסה (לפני שכל הילדים יקפצו, כן זה אפשרי מאוד לעלות בכוח ולא לעלות במאסה יש לזה הסבר שאין לי כוח להיכנס אליו עכשיו) מיותר לציין שמה שאני אומר בדוק מחקרית בכל מקרה שיפור במאסה הוא לא יראה מזה יום טוב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני גם אני הסברתי לך שזה נכון יש כאלו שזה לא עובד עליהם כמוני אבל מאנשים שאני מכיר שכן עובד עליהם ההשפעה היא לא כזאת חזקה וזה לא נותן כזה פאמפ אם בכלל וגם אז אי אפשר להשוות את ההרגשה לפורמולת קריאטין את זה אני אומר מדעות שהרבה אנשים אמרו לי. דבר שלישי התקדמות במשקלים הוא כן יראה מזה והתקדמות גדולה וכל עוד הוא ישלב את זה עם לאכול טוב להתאמן טוב ולישון טוב לא צריך יותר מזה... תאמין לי הקריאטין הטהור זה לא מה שיביא לו את המאסה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ווואי אני מרגיש שאני מדבר עם עצמי
פעם אחרונה שאני אסביר, תנסה לקרוא לאט. 1.הוא ניסה כולה 3 פעמים.זה לא אמור לעבוד!!!!!!!! 2.קריאטין לא אמור לתת פאמפ, זה לא הייעוד שלו 3.שיפור בכוח ובמשקלי עבודה הוא יראה מהארג'נין 4.שיפור במאסה לא אם עדיין לא הבנת אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה אני התייאשתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חברים זה לא שלקחתי 3 מנות .. אני מדבר ניסיתי 3 פעמים כל פעם לאיזה 3 שבועות ולקחתי בין 2-3 מנות ביום .. ככה שאין קריאטין טהור פשוט לא פועל עליי .....
ושמע אחי אם אני אעלה בכוח ואני ארים יותר משקל אז אני גם אגדל יותר לא ? נשמע לי הגיוני למרות שאני לא מבין גדול בזה אבל עדיין זה נשמע כאילו שזה הולך ביחד ... והמטרה שלי היא גם לקבל פאמפ ולעלות במשקלי עבודה , אז הקריאטין Noz עובד על כולם ? או שהוא כמו הקריאטין טהור שלא משפיע על כולם ? תודה על התגבוות גברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב זה טיפה מסובך
מאסה הוא אחד ממרכיבי הכוח שהמאסה עולה הכוח עולה בהכרח אך הכוח אינו משפיע ביחס ישר על המאסה מאוד הגיוני שתתחזק אך לא תגדל, כי ההתחזקות שלך מבוססת על גיוס יותר יחידות מוטורוית. (משה יוכל להסביר את זה בצורה יותר מקצועית) אם המטרה שלך היא להתחזק תתאמן בהתאם (ולא לפי 8 עד 12 חזרות) ותוכל להשתמש בפורמולות למינהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי היא דבר ראשון מאסה , ורק אחכ הכוח ... ראיתי גם תמחיר האמת שזה די יקר 400 ומשהו שקל למשהו שיספיק לך לפחות מחודש ...אבל עזוב רגע תמחיר .. יש מישהו שתאכלס ראה מזה תוצאות אחושרמוטה ? כי זה הרבה כסף בשבילי ולפני שאני הולך וקונה סתם אני רוצה לדעת אם יש מישהו שזה עזר לו גם לעלות שריר משעמותית וזה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל למצוא מליון אנשים שיטענו בתוקף שהמוצר עזר להם מאוד
כי יש בו מרכיבים משפרי ריכוז מרחיבי כלי דם ומשפרי זרימת דם מה שיוצר פאמפ מחקרית למאסה....זה חארטה חארטה ושוב חארטה אני חוזר להתחלה נסה hmb גם הוא קצת חלוק אבל אם הקריאטין לא עובד עלייך אז זה the next best thing |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי ..... מה זה ה: hmb ??
וסבבה מספיק שזה יעזור לי באימון ויגדיל אותי זה גם משהו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() hmb דווקא די זול
חפש באינטרנט חפש מחקרים תבדוק תברר יידע = כוח כוח כמעט שווה מאסה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי תודה יצאת כלי ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
1 !#%#!%! מישהו דיבר עליו ספציפית תגיד לי ?! 2. עובדה שזה נותן פאמפ ואני מודע לזה שזה לא הייעוד שלו ! 3.אוקי בן אדם אני לא אתווכח איתך אתה צודק נשמה. גם לגבי 4....!
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב חבר לפי מה שאני יודע וזה מספיק בשבילי... כוח = משקלי עבודה גדולים יותר = לשלב את זה עם להתאמן טוב לישון טוב ולאכול טוב = לגדול טוב = מאסה. אולי לא ישירות כמו שאמרת אבל בעקיפין זה מאוד מאוד עוזר יותר מקריאטין לדעתי שבקושי עוזר לך גם לדעתי.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תקרא מה שאני כותב
די לקפוץ כתבתי שהתייאשתי מקודם זה לא מהבחור החמוד החדש זה ממך לא משנה אסביר שוב (יאללה סולחה ![]() קריאטין מונו זה קריאטין טהור כמו שאתה כבר יודע. עד פה בסדר? יפה. פורמולה זה תרכובות של כמה מרכבים + קריאטין (בד"כ לא מונו אלא קריאטין של דודה אסתר) אחד מהמרכיבים ששמים בפורמולה היא ארג'נין או בשם המקצועי שלה וα-ketoglutarate . המרכיב הזה ספציפית יוצר את הפאמפ והוא כאמור נימצא בפורמולה. אני יודע שזה נישמע מוזר אבל עלייה בכוח אינה תמיד מלווה בעלייה במאסה. זה לא אחד לאחד מה שכן עלייה במאסה תמיד מלווה בעלייה בכוח. ונכון חשוב מאוד להתאמן לאכול ולישון נכון זהו אחי זאת כל התורה כולה. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
או שאתה קשה הבנה בלי להעליב או שאתה חושב שאני ממש קשה הבנה. אני כתבתי התייאשת?! כתבתי את זה לך כלומר 'אתה התייאשת ? אני כבר התייאשתי ממך' אם לא הבנת את המשפט... דבר שני לא חידשת לי... אני שעה מנסה להסביר לך שהפורמלות נותנות כוח והכוח מעלה אותך במשקלי העבודה משמע עוזר לך לגדול אם אתה מנצל את זה נכון (כלומר בפעם המאה ! לישון לאכול ולהתאמן נכון ובכך לגדול = פאקינג לעלות במאסה! ) איפה אני טועה פה אני לא מבין מה אתה רוצה ?
![]() |