|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() מקס,
גוף מעולה,אחלה רגליים!!! לגיל 17 וחצי מדהים. פוטנציאל אדיר! תמשיך ככה מקס
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() holy shit
מקס יש לך את זה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם הרגליים שלך יותר טובות למה לא זכית ?! אחלה גופה ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות, קיבלו בנאבא החלטה שהולכים עם הייבוש ונותנים לו קדימות עליונה בהכרעת הדירוג. כך קורה שמתחרה איכותי יותר אבל פחות מוכן יפסיד למתחרה איכותי פחות, אבל בשייפ עדיף מבחינת חיטוב. דוגמא בולטת היא מה שקרה במשקל הכבד, חוסאם הפסיד לויקינג למרות שהיה בכמה רמות מעליו מבחינת איכות המאסה (ובוודאי בהופעה), וזה בגלל הייבוש המושלם של הוויקינג, לעומת זה שחוסאם איחר לדעתי בחיטוב והיו חסרים לו עוד 7 עד 10 ימים להגיע מוכן באמת. מקס מוכשר גנטית פי מיליון מזה שלקח ראשון, וכמו שאמרתי, צפוי לו עתיד גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בלי חרטות, זו פוליטיקה פנימית. ספורט סובייקטיבי נתון מאד להשפעות. בכל התחרויות שהייתי של Ifbb השיפוט לא היה תמיד הגון ונראה שבנאבא המחלה נגסה יותר חזק.
צריך להיות עיוור או טיפש כדי לבצע את הדירוג בצורה הזו. ההבדלים הקלים בייבוש או בחיטוב לא יכול להוות פקטור כ"כ מכריע. משחק מכור - 1000%, מילה שלי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני חושב שב 99 אחוז מהמקרים, השיפוט בנאבא וגם באי אף בי, הוא מדוייק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כל הכבוד למקום הראשון שהגיע חטוב ויבש אך ללא טיפת מאסה בוא נגיד לא חושב שזה מצדיק לשים אותו ראשון. אבל מה אנחנו חוזרים אחורה? זה כבר היה ולא משנה כבר מה נגיד ומי היה צריך לקחת. נירא מה מצפה בשנים הבאות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: soldier
|
![]() גיימר דחוף תעלה מסה..........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() מקס אתה מב"ש?
יש לך פרצוף מוכר.. בכל אופן סחטיין אח שלי.. באמת כל הכבוד לך.. ותאכלס נראת שם הכי טוב.. אבל זה הסטוריה.. סתכל קדימה אחי בהצלחה בהמשך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מסתכל אחורה בכלל ![]() איפה אתה לומד או איפה מתאמן? ובן כמה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר לא לומד אחשלי... לפני צבא.. וכבר לא מתאמן.. נראה אם נצליח להשיג יומיות בצבא.. נחזור להתאמן.. :] שיהיה בהצלחה (גם לך רקובה) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() איתי מה המשקל שלך בתמונות הנל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
מנהל ראשי
|
![]() מקס, אחלה פוטנציאל פרופורציות מעולות ורגליים טובות שזה משהו שחסר במיוחד בנוער אבל גם בכלל. שיהיה בהצלחה בתחרויות הבאות , יש לך את זה.
|
![]() |
![]() |