|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן 5חודש מתוכם עשיתי חודש וחצי Fbw והשאר רק Ab
מאמן אחד במכון אמר לי שבגלל שאני בן 15 אני לא יתפתח מabc כי אין לי מספיק טרסטרון.. אבל בסוף המאמן השני בנה לי Abc.. A: קדמית+חזה B: גב+אחורית C: רגליים+כתף ^בטן אני יכול לשים באיזה אימון שבא לי.. זה ככה: ראשון+רביעי A שני+חמישי: B שלישי+שיש: C שבת: מנוחה אז אני יתתפתח? מצב אחד אני חושב שזה שטויות מה שהוא אמר אבל מצד שני יש לי ספק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אני לא מבין למה לא תתפתח? :s
אני חושב שהמאמן הראשון חשב שאתה הולך להגיע למכון רק 3 פעמים בשבוע, יאנו לעבוד על כל שריר פעם אחת בשבוע בכל מקרה מה שיש לך זה אחלה המון עובדים עם Abc .. פעמים שריר בשבוע 6 אימונים בשבוע ובידיוק באותם ימים ובידיוק אותו אימון המון עושים עם הדרך הזאת וזאת הדרך הטובה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תנו לו כאפת שטות.
Abc מפתח,אולי אותך פחות,על כל אחד עובר דבר שונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואי חשבתי ש AB זאת תוכנית שבבסיס שלה יותר חזקה (תוכנית למתאמנים מתקדמים כאילו) מאשר abc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() לפי דעתי אין כזה דבר תוכנית למתקדמים יותר או פחות,הכל תלוי בעצימות האימון,בכמות הסטים וכ'ד.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח "כאפת שטות" חחח קרעת אותי
![]() פעם עשו לי Ab אני בא ל A ראשון ורביעי ו B שני וחמישי 6סטים לכל שריר עכשיו אני בא כל הימים חוץ משבת ![]() אממ תאכלס Abc ו Ab זה אותו דבר אבל ב Abc מותר לך לתת יותר סטים לשרירים בניגוד ל Ab.. טוב נקווה לטוב,תודה חברה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר טרסטרון לא מפסיק חחחח דווקא בגיל 15\16 גיל שההורמונים חוגגים =]
אבל אני לא חושב שבגיל 15 צריך להתאמן 6 ימים בשבוע ...לפי דעתי אתה צריך לחכות עוד קצת עם זה .. או לעשות אולי Abc אבל של 4 ימים בשבוע או 5 ימים כדי שיהיה לפחות מנוחה בין Abc לabc השני תרשום כמה סטים אתה עושה לשריר קטן וגדול ... איזה תרגילים לגב רגליים וחזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חזה אני עושה פרפר עם משקולות יד בשכיבה (3סטים) לחיצת חזה במוט (3סטים) ולחיצת חזה בישיבה עם מכשיר (3סטים)
גב אני עושה: פולי עליון ישיבה+פולי עליון עמידה+חתירה. הכלללל 9סטים כל שריר בגוף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בזמנו עשיתי Abc תקופה יחסית ארוכה ,ודווקא ראיתי תוצאות יפות
יש הרבה יותר השלכה לאיך נראית תוכנית התזונה שלך ,ואיך נראה שאר סדר היום שלך (אתה ישן מספיק שעות ,כמה אירובי אתה מבצע) מאשר לאיך נראית תוכנית האימונים שלך ,בסופו של דבר אימונים זה רק 10% מכלל הנוסחה להתקדמות כאשר כל השאר זה פקטור של תזונה והתאוששות.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אתה מבצבע לשריר קטן/גדול ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ואותם חבר'ה שמחפפים ומצליחים הם יחידי סגולה,זה מה שנקרא "יתרונות הגנטיקה" זה לא תופס לגבי רוב האנשים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה+אימונים יש חשיבות פי 20 על תזונה+גנטיקה.
תודה ארבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
בלי אימונים. וקיצר המאמן דפוק כי הגיל הזה מפוצץ טסטרון כשאתה מגיע לגיל יותר גדול הוא יורד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() צאו מהסרט שככול שיש יותר אותיות בתוכנית אימונים שלכם ככה יגדל לכם יותר הבייספס.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ^
אמרתי את זה?!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
תן לFBW צאנס אנשים חושבים שאם FBW לא "עובד" אז מוסיפים עוד אותיות לתוכנית וזה יגדלו.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנל גב ורגליים בשריר קידמי (בייספס) אחורי (טרייספס) וכתפיים תעשה 8-6 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איך אתה בבהלה... תרגע לא חובה לעשות 14 סטים לשריר גדול בשביל שיגדל... כל אחד ומה שעובד עליו יש אנשים כמוני שעושים בכלל רק 6 סטים לשריר גדול פעמיים בשבוע ואני גודל עם זה מצווין ויש כאלו שעושים 14 וגודלים מצווין וכמובן גם פחות כל אחד ומה שעובד עליו... בכל מקרה היה פה אחד שזרק שתזונה ואימונים חשובים יותר מתזונה וגנטיקה... יש בזה משהו נכון אבל באמת יש את האנשים שיש להם את הגטניקה שה' הביא להם ותאמין לי שהם לא צריכים להתאמן ובכלל לא לאכול נכון והם יראו יותר טוב ממישהו שיתאמן אפילו שנתיים אם תזונה שינה ואימונים בצורה הכי נכונה.... המון תלוי בגנטיקה אין מה לעשות... בגלל זה מה שיש לו גנטיקה שבאמת קיבל אותה במתנה מה' צריך לעבוד נכון תזונה אימונים כמו שצריך ואז באמת זה הגוף הכי יפה שיכול להיות לדעתי.
![]() |