|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מה אתם אומרים על בירא לבנה לא בשביל עכשיו במיוחד בקוץ למה אני ממש ממשששששששששש
אוהב תבירא עם הסגריה האם זה סבבה? למה אני אל נוגע לא בקולה ולא בשום מיץ אז לפחות בירא אז אני שואל עם סבבה? ובירא שחורה? זה אותו דבר נכוןן ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בירה זה הרבה יותר גרוע מקולה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בירה שחורה ובירה לבנה זה לא אותו דבר
בבירה שחורה אין אלכוהול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מה אתה מבלבל תמוח אין מצב שבירה יותר גגרוע מקולה
מה רע בבירא בכלל .......... יש בזה חיטה וכול מיני אז מה עם יש כצת אלכוהול אני אל שותה וותקה מה יש בבירה רק בגלל האלכוהול זה הכול? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא שמעת תמונח כרס בירה ? זה מפוצץ פחמימות וכל מיני בירה זה אלכוהול על הפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה גם שלאחרונה יש כמה מחקרים שתומכים בבירה כמסייעת לסרטן ומטפלת בבעיות (או עוזרת) כליות. בכל מקרה פעם בשבוע איזה חצי או ליטר לא יעשו לך כלום (חצי בירה =200-250 קלוריות תלוי בסוג). ציטוט:
לכן שותים הרבה כי קצת "קשה" להשתכר מבירה יש בזה אחוז אלכוהול מופחת מוודקה למשל או וויסקי (בד"כ בירה זה עד 10% רובן סביב ה5%). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ולא חבל ? הרי אנשים לא שותים בירה אחת שותים כמה בכל מקרה
עדיף רק מים או מיצים טבעיים וגם זה לא להגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
תפסיק להיות חננה אני מפתח גוף בשביל חיים יותר טובים ואלוהכול זה גם חלק משמעותי אין כמו לשבת ב2 בלילה עם איזה בירא הוא עם כמה חברים עם איזה וותקה לעשות ראש טוב מוריד לך את כול הצרות בחיים ראש אני כולה עושה הכול בהנאה עם אני לא יאנה מי החיים אז מה שווה לי להתאמן בכלל ? אז בוא נגיד אפשר לשתות בריא בכיף אבל לא כול יום לדפוק בקבוק רק שיוצאים לפאב מסיבה מה שלא יהיה אני לא רואה בזה שום בעיה עם יש לכם תחליף לבירא אז סבבה אני תאמת לא אוהב וותקה ערק וכול אלו פעם בא כזה זה חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןן עם בכול זאות אני קונה בירא יש בירא שאי יותר מומלצץ מי אחרות ? מה שאני חושב למי בירא עושה כרס ובלאגן רק למי ששוטה מלאאאאאאאאא בירא אבל עם שותים 2-3 בקבוקים בשבועים אני לא רואה בזה משהו רע וזה רק בקיץ בחוף אני לא אוהב אולי פה ושם כי קר בחוף זה בעיה ......... |
|
![]() |
![]() |