|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייה בטלווזיה אומרים שזה מוריד בן 10 ל 7 ס'מ שומן זה לא לשמנים ממש זה לכאלו שיש להם קצת שומן והם לא מצלחים להוריד אותו נישמע לי טוב תאמאת לעשות בחיטוב :]חחח
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238770,00.html
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היה לפני כמה שעות בחדשות כתבה עם המצאה ישראלית
של מכשיר שמעלים שומן ע"י גלי קול זה יעיל בעיקר להורדת שומן מאיזורים עקשנים ולא תחליף לדיאטה לשמנים
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פצצה של המצאה ,אבל
גם המחיר יהיה פצצה...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי קודם כל צריך לדעת מה הסיכונים בזה כי זה המצאה חדשה ולוקח זמן עד שמגלים
דבר שני אחרי 4 טיפולים זה מוריד ס"מ ממה שהבנתי דבר שלישי יש גם שאיבת שומן אולי אפילו עולה פחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באופן אישי לא מבין מה הקטע להוריד שומן נקודתית, אז הבטן תיתמצק, אבל מה אם הזרועות? מה אם הפלג גוף תחתון, זה לא מפר את כל האיזון והפרופורציה בגוף?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מדובר בטיפול לא חודרני להבדיל משאיבת שומן
לכן הוא אמור להיות ללא סיכונים שקיימים בטיפול חודרני או תרופתי הטיפול נעשה כבר היום בחול והוא עולה כמה אלפי דולרים. יקר מאד היתרון הנוסף זה שהוא מוריד נקודתית. דבר חשוב דווקא למי מאיתנו שלא מצליח להוריד את שארית השומן שנשארת בבטן ומסתירה את הקוביות וכמו שנאמר פה מדובר בגלי קול (אולטרה סאונד) ולא לייזר כך שזה לא אמור להשאיר סימנים בעור |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() שתבין מה המחיר יהיה לך כאב ראש גדול אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אם נגיד אצל בן אדם מסויים 20 אחוז מהשומן מתרכז בבטן, זה כבר עניין גנטי. ואתם אומרים שהמכשיר שורף שומן נקודתי. אז זה כאילו מבטל את התפרסות השומן של הבן אדם, כפי שהגנטיקה החטיבה לו, או שאחרי כמה זמן זה חוזר למצב הקודם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח בטוח לא תשמין שוב
לא שווה לך....כאילו הכסף הלך לריק |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() מה יהיה? בסוף ימציאו מכונה שגם מתאמנת בשבילך וזהו.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ב2000-3000 יורו זה המחיר שהם תיארו בחדשות , אפשר לקנות אחלה סייקל לחיטוב
|
![]() |
![]() |