|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
מתנערים שם נחרצות מכל סוג אימון ווליום, כגון אימון שריר אחת לשבוע. אחד אמר למרצה לתורת האימון שהוא מאמן השריר פעם בשבוע, ויש לו אימון שהוא מאמן רק חזה בלבד. המרצה הסתכל עליו כאילו הוא נפל מהירח וגיחך. סוגי האימון שלימדו אותנו שבעיקר מותאמות למתקדמים הוא 1.5 עד 2 לכל שריר בשבוע. כמובן בדגש על חלוקות ריאליות כגון (ובעיקר) לפלג גוף עליון ופלג גוף תחתוון. וכמובן וכמובן תוכניות אימונים בראייה רחבה ושנתית/עונתית (פיריודיזציה).
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נשלחה לי ההודעה בטעות לפני שסיימתי לכתוב אותה ...
עריכה: זה לא תמיד היה כך. עשה רושם שהם הושפעו חזק מאוד מקריימר עד לא מזמן ומתפיסה של אימוני ווליום. ככל שהזמן עובר יש יותר ויותר התקדמות מכיוון וינגייט, קודם עם המתיחות, אז עם הווליום והתדירות. יש עוד הרבה מה לשפר אצלם, אולי היכולת להיות צנועים קצת יותר וללמד את המדריכים מה מהחומר הוא עדיין תאורטי ומה נחקר עד הסוף, כך שהם לא יצטרכו להנחית על אנשי המקצוע חסרי המושג מכות בצורת שינויים דרסטיים במה שהם האמינו בו בצורה עיוורת.
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רן אני כמובן מדבר על הקורס שמכון וינגייט מעבירים לא על הקורס של מכללת וינגייט. נראה לי זאת כבר הפעם השנייה שהבלבול הזה קורה לנו
![]()
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הא OK
![]()
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את שיקו.
ולכל אלו שלא מבינים למה ABC לא אופטימלי למתאמן טבעי. סינטזת חלבון אחרי אימון - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב השכלתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |