|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר מתחיל
|
![]() לא רק שזה עוזר אפילו יש לזה יכול לשפר את igf 1
הורמון שבחלקו מאיץ סינתוז של חלבון בצורה דרסטית |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לא, אופטימום לא מוסיפים את זה סתם. זה מסייע לכיס שלהם, כי יש פתאים כמוך שמאמינים ומוכנים לשלם יותר. זה גם יכול לעזור לך בפעם הבאה שאתה יוצא לרכיבה של 5 שעות על האופניים כשחושבים על זה, תשתה קצת תוך כדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מדבר מבורות קודם כל תקרא
מחקרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא אומר שזה משהו פלאי אבל זה יכול
לתרום לשיפור במהירות התאוששות השריר ויש הרבה חברות שמוסיפות את זה ולא כולם מאינטרסים לכן יש לזה סימוכין |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() קצת סדר בבלאגן...
החסרון של היוניברסל במקרה הזה הוא בעיקר במידע הדל שהם מספקים על האריזה. לצערנו אין על המוצר את פרופיל חומצות האמינו של המוצר ומלבד איזה גרף שמראה כמה גלוטמין יש באבקה אין יותר מידע. לגבי התלונות על הטעם - זאת שאלה של מי שניסה אותה עד כה. לעומת זאת, האופטימום מתחייבת לכמה דברים שאין במוצרים אחרים, כגון- למעלה מ 50% חלבון איזולט, למעלה מ 7 טעמים(שחוץ מטעם אחד שניסיתי ולא אהבתי הכל מעולה), ריכוז של 82 אחוז חלבון (בטעם ווניל), דלה בלקטוז ותוספת של אנזמי עיכול לכאלו שסובלים מרגישות ללקטוז. מעבר לזה יש לך פירוט מלאה של חומצות האמינו במוצר ככה שהכל שקוף לפני הלקוח. במקרה הזה, Optimum לוקחת בגדול ולא סתם היא מובילה בארה"ב מזה 3-4 שנים כאבקת החלבון הנמכרת ביותר. על כל פנים, שני המוצרים נמצאים בישראלבודי, תרגיש חופשי לפנות אלי ואשמח לעזור ככל הנדרש...:-) שבת שלום!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() הוניל באמת לא משווווו... אבל לא עד כדי כך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
Conclusions: Acute ingestion of both whey and casein after exercise resulted in similar increases in muscle protein net balance, resulting in net muscle protein synthesis despite different patterns of blood amino acid responses. אתה יכול להתחבר לי ולהתחיל לינוק, זה חלבון איכותי. 1. Med Sci Sports Exerc. 2004 Dec;36(12):2073-81. Ingestion of Casein and Whey Proteins Result in Muscle Anabolism after Resistance Exercise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סיבכתם אותי נשמות חח
אני יודע שיש הבדל בין אופטימום ליוניברסל שנוטה לאופטימום אבל זה כזה הבדל משמעותי אם אני יקנה יוניברסל? כן או לא פשוט חח תודה
![]() |
#30 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא אורן, מבחינת החלבון - תקנה מה שזול. מבחינת טעם וכו' זאת כבר דעה אישית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי!
עכשיו תגיד נשמה כמה כפות סוכר ענבים אתה ממליץ לי לדחוף לבפנים וכמה שיותר שיהיה כמה וכמה שיותר אם קלוריות לעלייה במסה..
![]() |
#32 |
חבר מתחיל
|
![]() לא אהבתי UNIVERSAL בכלל. זה עושה מלא קצף וגזים שלא ברא השטן
![]() פעם אחרונה לקחתי משלומיק OPTIMUM בננה שהיה פשוט קטלני. התערבב לי בשנייה והיה ממש טעים. שמעתי וקראתי הרבה דברים מפחידים על האבקות של UNIVERSAL שנמכרות בארץ אני לא לוקח סיכונים חוץ מזה מבחינת מחיר זה כמעט אותו הדבר כי ב OPTIMUM יש יותר חלבון במנת הגשה וזה מתאזן במחיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אחרי אימון אתה צריך בערך 0.8-1.2 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף. כפית סוכר ענבים זה בערך 5 גרם. תעשה את החשבון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אמרה חכמה.. שאומרת.. אין עשן בלי אש. וכמו שלא היית קונה "גלי" במקום "ריבוק"... קיצר אני בעד אופטימום.
![]() |
![]() |
#36 |
חבר מתחיל
|
![]() בעבר קניתי את התות של יוניברסל כי זה היה הכי זול ופשוט שנאתי את זה, לקחתי את זה כמו תרופה.
|
![]() |
![]() |