|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() שם : אליאב קרייסלר
גיל :17 עיר מגורים :חולון מספר שנים מתאמן : 5-6 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : WWF בפליסטיישן להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : חחח אני לא מאמין שבאמת שאלת את זה ארבל שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: אוהב הכל , הכי פחות לעבוד על ידיים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : תאומים , כפיפות ברכיים , פשיטות ברכיים פיצול האימונים האהוב עליכם :ABCDE עם 20 סטים לשריר חח ברצינות המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : מהזה חיטוב? הצ'יט החביב עליכם : מגש פיצה עם בולגרית :] מפתח הגוף האהוב עליכם : גוסטאבו באדל , דניס ג'יימס , אליאב קרייסלר חח סתם מטרות בתחום : להגיע ל100 קילו על אותו אחוז שומן (14-15) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : גם לשחיפים יש סיכוי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() שם : ירון
גיל : 17.4 עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן : קרוב לשנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל, קראטה סרט אהוב : יש מלא.. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Drowning Pool השיר שאתם הכי אוהבים : Drowning Pool - Rise Up שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ, דדליפט, סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל התרגילי בטן למינהם פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עוד לא הייתי בחיטוב אז לא יכול להגיד הצ'יט החביב עליכם : ^^ מפתח הגוף האהוב עליכם : מטרות בתחום : סיפוק עצמי ציטוט אהוב : "אם לא תנסה, איך תדע?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ליד אביחיל.. אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אור
גיל :17 עיר מגורים :חולון מספר שנים מתאמן : בקרוב שנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : פני צלקת להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :זוהר השיר שאתם הכי אוהבים : להיות אדם המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :סלט טונה הצ'יט החביב עליכם :קראפ ציטוט אהוב : In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מפולג בעקרון, איפה למדת?
![]() |
![]() |
#67 | ||
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם : אורי גיל : 17 אתמול ![]() עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : חצי שנה מרים דברים כבדים (סיבוכים שלא קשורים לחיים :/) עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קצת אמנויות לחימה, אבל לפני זה לא אהבתי ספורט, ורכיבת דאון היל. סרט אהוב : גלדיאטור, 8 מייל ועוד רבים... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Pantera, Eminem, Megadeth, וכל מיני השיר שאתם הכי אוהבים : קשה להצביע... שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חתירה, לג פרס, בנץ' עם משקולות שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בנץ' רגיל, פולי עליון, מתח פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הקרונפלקס על הבוקר :P הצ'יט החביב עליכם : מלא מלא קורנפלקס עם חלב מפתח הגוף האהוב עליכם : Big Ron Coleman מטרות בתחום : שאני אסתכל במראה ואגיד "YEAHYA!!!", ושאיזה אחת תבין מה היא הפסידה (שמן לשעבר אנוכי, אז יש לי תירוץ) ציטוט אהוב : יש שני דברים אין סופיים: היקום, והטמטום האנושי. אני לא בטוח לגבי היקום. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אם אני מנסה להצחיק אותך, תצחק עד שתמות או שתמות כי לא תצחק.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
למדתי בישיבת בני עקיבא ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה לא באמת העיסוק שלי, אם אתה עושה לי את זה....
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() שם : טימור
גיל : 20 עיר מגורים : חולון מספר שנים מתאמן : 2 וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שנתיים איגרוף, שנה היאבקות חופשית ו-3 שנים ג'ודו חח סרט אהוב : סדרת הסרטים שודדי הים הקאריביים,שר הטבעות ועוד רבים... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : ... השיר שאתם הכי אוהבים : יש יותר מדי שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: טי באר, חתירה, דד ליפט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקוואט, לאנג'ים וכל תרגילי הבטן למיניהם. פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : שווארמה הצ'יט החביב עליכם : 2 שווארמות בלאפה ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום : 120 קילו על 10 אחוז שומן
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() שם :ארתור
גיל :16 עיר מגורים :כרמיאל מספר שנים מתאמן :סוף פבואר,5חודשים..[4חודשים רציני] עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :קודמים-שחייה ושחמט..עכשיו איגרוף וחדר כושר.. סרט אהוב :אין ממש להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :אין השיר שאתם הכי אוהבים :good Bye-rm91 שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דד ליפט,לחיצת חזה,לחיצה צרה. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :סקווט,לאנצ'ים,כפיפה פיצול האימונים האהוב עליכם :חזה+כתפיים+יד אחורית,רגליים+גב+יד קדמית המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :טונה הצ'יט החביב עליכם :פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם :ארנולד מטרות בתחום :כוח.. ציטוט אהוב :"בתפוז יש 30 גרם חלבון" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :בחדר כושר להשגת כוח רב יותר משיש לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
מנהל מקצועי
|
![]() שם :יהונתן
גיל :16.5 עיר מגורים :שהם מספר שנים מתאמן : 2 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל,שחיה,כדורגל,ריצה סרט אהוב : קרטה קיד,דני שובבני(הסרט האמריקאי..לא הסדרה המצויירת) להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :מוצרט..(אבל אוהב את כל סוגי המוזיקה..חוץ ממזרחי) השיר שאתם הכי אוהבים : אין משהו כל כך ספציפי..שיר שכיף לשמוע זה R KELLY-THE WORLD GREATES שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חזה עם דאמבלים,סקוואט,חתירה עם מוט בכפיפה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לחיצה צרפתית,כפיפות ברכיים בשכיבה עם מכונה פיצול האימונים האהוב עליכם : abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כל מה שאוכלים.. הצ'יט החביב עליכם :ממתקי גומי/לאפה מפתח הגוף האהוב עליכם : פעם..רוני קולמן.. מטרות בתחום : BIGER ציטוט אהוב : חיה ותן לחיות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() שם : לירן
גיל : 17 וחצי עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : שנה וחצי עם הפסקות בעע עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אתלטיקה, טאי קוואנדו סרט אהוב : מהיר ועצבני שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט, טי באר חופשי ולחיצה צרפתית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : הכל לבטן, פשיטת ברכיים ומתח פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא עושה חיטוב ![]() הצ'יט החביב עליכם : המבורגרים, ובשרים על האש מפתח הגוף האהוב עליכם : פרנק מקגראת' מטרות בתחום : להיות כמה שיותר גדול ציטוט אהוב : "הקם להורגך, השכם להורגו" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : תאמינו לי אל תאמינו לאף אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() שם : איתמר
גיל :17 וחצי עיר מגורים : רחובות מספר שנים מתאמן : 8 חודשים :P עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדוריד שיחקתי בעבר, היום כבר לא. סרט אהוב : עיר האלוהים להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : , pearl jam, soundgarden alice in chains השיר שאתם הכי אוהבים : would של alice in chains שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דד-ליפט, חתירה ופול דאון שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל תרגיל כתפיים :P פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : אני אקטומורף אז לא עשיתי בחיים חיטוב ![]() הצ'יט החביב עליכם : פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום : 75 קילו על 10-12 אחוז שומן ציטוט אהוב : אין גנב גדול יותר מסרט רע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הממ אורט גוטמן בעקרון, מוזר שלא ידעתי עד עכשיו שאתה גר באיזור. איפה תלומד עכשיו?
![]() |
![]() |
#78 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם : אולג "קלצ'ניקוב"
גיל :18 עיר מגורים :אשקלון עיר של ערסים מספר שנים מתאמן : קרוב לשנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : היאבקות יוונית סרט אהוב : סדרט אהוב כמובן גלאדיאטור במקום הראשון במובן וטרמינאטור 2, לב אמיץ, וטרויה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Justin Timberlake שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה, בייספס ובנט אובר שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : לחיצה צרפתית בעמידה, לחיצה צרפתית בשכיבה ולחיצה צרפתית בישיבה...ובכלל אני שונא צרפתים :):):):) סתעם פיצול האימונים האהוב עליכם : Abcde המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : ? מה זה מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט , קאטלר, מרטינז , פיל הית' , מרקוס, וכמובן ארנולד מטרות בתחום : להיות ענק וגדול בערך 110 קילו יד 50 10-12 אחוז שומן מתרות בנתיים. ציטוט אהוב : "cheat On Your Girlfriend Not On Your Diet" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אני שחיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() שם:דויד
מקום מיגורים:פרדס חנה מספרם שנים מיתאמן:2 תחומי ספורט נוספים/קודמים:שחיה ,קרב מגע,טניס שולחן,גודו,ג'יאוג'יצו,קטרגל, כדורסל,ועוד.... גיל:16 מטרה:90 קילו ובערך 9 אחוז שומן ואני מרוצה תרגילים אהובים:בנצ' וקפיפת מרפקים עם מוט הכי אוהב לאמן:ידיים וחזה הכי שונה:בטן מפתח גוף אהוב: ארנולד מאכל:ספגטי בולונז
![]() |
#80 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |