|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
שם : רגב
גיל : עוד מעט 21 עיר מגורים : טירת כרמל מספר שנים מתאמן : שנה ו3 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אגרוף תאילנדי סרט אהוב : אייס ונטורה, המסור, חומות של תקווה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אלאניס, אמינם, GUNS N ROSES, דיסטרבד השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה... תלוי במצב רוח כמובן ובתקופה ![]() שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט (nothing like the sound of the iron hittin' the ground) שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקוואט (זה מפחיד כשאבא שלך הספוטר שלך) פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : כשאני יהיה בחיטוב אני ידע D: הצ'יט החביב עליכם : ^ מפתח הגוף האהוב עליכם : לא ממש מעריץ אף אחד מהם, אבל אוהב את מאריוש פודז'נובסקי ואנדי בולטון למרות שהם לא מפתחי גוף. מטרות בתחום : עוד קצת מסת שריר זה הכל ציטוט אהוב : YOU MATERIALIZE WHAT YOU VISUALIZE ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : GENETICALLY ABUSED |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() שם :
גיל : 21 עיר מגורים : מספר שנים מתאמן : נכון לעכשיו זה חודשים LOL חודשיים בלבד.. לפני כן הייתי מתאמן פה ושם בבית בכלל לא רציני.. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : בגיל קטן ג'ודו וכדורגל.. אבל אני חובב הרבה ספורט סרט אהוב : Enter The Dragon להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש מלאא.. השיר שאתם הכי אוהבים : כל שיר שנותן כוח ומכניס אנדרנלין לאימונים.. שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, Pulldown אחיזה רחבה, עוד לא התחלתי עם התרגילים הכבדים והמסיביים סקואט התחלתי.. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כפי שאני רואה את זה עכשיו.. אין.. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עדיין לא הגעתי לזה.. הצ'יט החביב עליכם : שווארמה?! מפתח הגוף האהוב עליכם : בראנץ' וורן והצרחות בביצוע תרגילים, כמובן רוני קולמן ואחרון חביב ארנולד מטרות בתחום : באמת תודה שהזכרת לי אני צריך להתחיל להציב מטרה.. ציטוט אהוב : "Yeah Babyyyyy!!, Light weight Baby" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() שם : מיכאל
גיל : 17 עיר מגורים : באר שבע מספר שנים מתאמן : 5.5 שנים סה"כ, מתוכם שנתיים יחסית ברצינות עם ידע עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קרטה, כיתה ג'-ה', הוגדרתי ככישלון, ניחא. סרט אהוב : 8 מייל זמר אהוב : אמינם השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנצ' שטוח, חתירה, פטישים. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פרפר, פרפר, פרפר. פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : סלט שכולל בגדול טונה במים, מלפפון חמוץ, בצל ועוד כמה ירקות לא רלוונטיים. הצ'יט החביב עליכם : שווארמה עם הרבה חומוס, חריף וצ'יפס בבגט ולהוריד את זה עם קולה. מפתח הגוף האהוב עליכם :די השתנה בזמן האחרון, כרגע לי פריסט ורוני קולמן. מטרות בתחום : להמשיך לגדול ולגדול, ככה אני אוהב... ציטוט אהוב : "אנחנו לעולם לא מקבלים רצון, בלי היכולת לממש אותו"
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גיל : 14
עיר מגורים : קיבוץ... מספר שנים מתאמן : כמעט שנה רציני אבל אף פעפ לא התאמנתי כמו שצריך... עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : טניס סרט אהוב : מישהו לרוץ איתו להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : שייגעצ - יובל מנדלסון/כנסיית השכל השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט, כפיפת מרפקים במוט, בנצ' פרס שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פרפר במכונה, לאנצ', מתח פיצול האימונים האהוב עליכם : Abc/d אבל אף פעם לא יצא לי יותר מab כי אני לא יכול עם הציוד שברשותי המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עוד לא עשיתי חיטוב אף פעם הצ'יט החביב עליכם : שוקולד מפתח הגוף האהוב עליכם : דקסטר ג'קסון מטרות בתחום : לגדול ולגדול ציטוט אהוב : "if somthing is hard for doing than itws not worth it" (עומר סימפסון) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : תפודייאדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() משה רק בן 19 !!!!!!!!!???????????????
![]() ![]() ![]() לא הייתי נותן לך פחות מ 25 ![]()
![]() |
#48 |
|
![]() שם : צבי
גיל : 18 עיר מגורים : בית שמש מספר שנים מתאמן : בגדול 3.. רציני? חצי שנה +- עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : טניס וג'ודו לפני הרבה שנים.. :] פארקור ![]() סרט אהוב : Fight Club להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : MetallicA השיר שאתם הכי אוהבים : nothing else matters שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: Squat, Deadlift, Bench Press. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כפיפות בטן, הרחקות לצדדים, כפיפות רגליים במכונה פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עוד לא עשיתי חיטוב מימי :] הצ'יט החביב עליכם : גלידה :] מפתח הגוף האהוב עליכם : דקסטר ג'קסון, רוני קולמן מטרות בתחום : להגיע למסה מכובדת ציטוט אהוב : מה שלא הורג, מחשל. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ![]() שמח ליהיות בישראלבודי :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם : דניאל ברק גיל : עוד חודשיים בדיוק בן 19 עיר מגורים : עפולה/רמת גן מספר שנים מתאמן : יותר קל לספור כמה שנים אני בהפסקה... סכ"ה אולי שנתיים מתאמן עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קראטה, כודורגלן בקבוצת נוער זניחה סרט אהוב : יש יותר מידי. 3 הגדולים: חומות של תקווה, הטוב הרע והמכוער והסנדק להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אין משהו ספציפי השיר שאתם הכי אוהבים : ראה סעיף קודם שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט חופשי, פולדאון קדמי, לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : מכרעיים, מכרעיים, מכרעיים פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC 5 פעמים בשבוע, ז"ל המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא עברתי אחד שכזה. אני מניח שהמאכל היה יכול להיות חזה עוף. הצ'יט החביב עליכם : דברים שמכילים קצת יוצר שומן בעל האש: סטייק, נקנקיות חריפות, המבורגר. מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד מטרות בתחום : כבר לא יודע אם כדאי לי להגדיר. בוא נגיד ש-78-80 קילו על 9-10 אחוז שומן יספיק לי ודי (אני סכ"ה 170 גובה) ציטוט אהוב : "באתי, ראיתי, ניצחתי" (יוליוס קיסר) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז: ?...
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() שם : נתן לביא
גיל : 17 ושבוע ![]() עיר מגורים : רחובות מספר שנים מתאמן : 5 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : יורוטריפ להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : שומע את כול סוגי הטראנסים והרוק למינהם. השיר שאתם הכי אוהבים : Laguna Coil - Heavens a Lie שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה לחיצה צרפתית סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : חיטוב?! הצ'יט החביב עליכם : פיצה, המבורגר, סטייק טוב ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : Kevin Levrone מטרות בתחום : 75-80 קילו על 7 אחוז שומן. ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : hardcore ![]()
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עדיאל בוטירין
גיל :20 עיר מגורים :באר שבוע ב-ד' עם מישהו רוצה מנה יכול לדבר איתי חחח צוחק ... מספר שנים מתאמן : התאמנתי בערך שנתיים+ אבל מתוכן איזה חצי שנה נורמלי . סרט אהוב : femliy men\שר הטבעות \הייצ'...... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :\Black Label Society\Alter Bridge Creed\Disturbed\Girls Aloud\Manowar\NightWish\Pantera\... השיר שאתם הכי אוהבים : hree Days Grace - Animal I Have Become\ alter bridge-open your eyes שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דאדליפט,מסור,לחיצה צבאית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כפיפות בטן,כל דבר הקשור לטרייספס.. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :ביצים,ש"ש הצ'יט החביב עליכם :שיבולת שועל מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד ציטוט אהוב : "את הקשה נעשה היום ,את הבלתי אפשרי נעשה מחר" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :"נרקו"
![]() |
#52 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() שם : טימור מילשטיין
גיל : 14 עיר מגורים : עפולה מספר שנים מתאמן : חצי שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל סרט אהוב : GREEN MILE להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : 2PAC, LINKIN PARK השיר שאתם הכי אוהבים : Ne-yo - So Sick שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה, סקוואט, כפיפות מרפקים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בטן, חתירה, כפיפות רגליים פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : אורז הצ'יט החביב עליכם : דאבל מק רואיל ענק מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לברוני מטרות בתחום : לעצמי ציטוט אהוב : "אל תהיה כמו כולם, זה משעמם" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : שאנטי באנטי
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() שם :תומר
גיל :16.5 עיר מגורים :חיפה מספר שנים מתאמן :הפסקתי לפני יותר מחצי שנה.. אני פה בשביל הצחוקים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :פעם נפלה לי במבה והרמתי אותה סרט אהוב :רקוויאם לחלום...יוןמ נעורים.. הג'וב האיטלקי.. אושן 11 להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :INFECTED MUSHROOM..ESKIMO..PSYCRAFT השיר שאתם הכי אוהבים :הייתי הולך על Infected Mushroom - Dancing with Kadafi שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פשיטת מרפקים בעמידה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :דד ליפט פיצול האימונים האהוב עליכם :AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא יצא לי לעשות חיטוב :\ הצ'יט החביב עליכם :פיצה פאדל עם אקסטרה גבינה ובולגרית מפתח הגוף האהוב עליכם : ג'יי קטלר מטרות בתחום :לא מתאמן אז אין מטרות ציטוט אהוב : אין לא יכול, יש לא יכולה. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : לא אפשרי.
![]() |
#54 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק בגלל שזה האשכול שלך, קושקושון.
ובכן הפורום הלך וגדל לו ונוספו המון המון גולשים חדשים שתאכלס ? רובנו לא ממש מעורבבים איתם ולא ממש מכירים ,ואולי גם שכחנו קצת דברים אחד על השני ,אז לכן לכבוד הסוף שבוע . שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע) [b]שם :גבריאל גיל :21 עיר מגורים :ירושלים מספר שנים מתאמן : שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : דאיטו ריו, קאזא אראשי ריו, קראטה, קונג פו, כדורגל שכונתי, כדורסל שכונתי, פינגפונג, עוד? סרט אהוב : אמריקן ביוטי, נגוון הפעם. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש כ"כ הרבה, אבל רק בגלל שציינתי אותם לאחרונה, שיינדאון השיר שאתם הכי אוהבים : תלוי בהקשר, אין לי מובהק. לאחרונה שומע הרבה את Drops of jupiter (שקט!) שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חזה בדאמבלים, טי באר, סקאווט כשיש לי כח. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל מה שקשור לכתפיים גורם לי להתחיל לבכות. פיצול האימונים האהוב עליכם : AB. המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : והריאלי? אבקת חלבון. ![]() הצ'יט החביב עליכם : שוקולד. מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לברוני. מטרות בתחום : שגיא קלב על הגובה שלי? ציטוט אהוב : Best one, by far, EASILY! ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : הקדוש ברוך הוא? סתם סתם, כבודו של הבחור הגדול למעלה במקומו מונח, משתדל להוריד לו קצת מעומס העבודה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שכחת אוננות אובססיבית
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אתה מטירה?!?!?!?!?!?!?!? איפה אתה מתאמן??! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() שם :ארטיום
גיל :20 עיר מגורים :אשדוד מספר שנים מתאמן : 3+- עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : ג'ודו,כדורגל. סרט אהוב : 4 חדרים להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש הרבה השיר שאתם הכי אוהבים : אין דבר כזה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ',דד ליפט,כפיפות מרפקים עם תמיכה של שולחן לידיים. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל התרגילים האפשרים בסמית' מאשין פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הצ'יט מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום :80 קילו על -10 אחוז בערך,אם לא יצוץ משהו אחר. ציטוט אהוב : הציטוט שבחתימה שלי ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : עדיין שחיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() שם : אלכס
גיל :18 (אתמול היה לי :>) עיר מגורים :בני עייש :| (חור ליד אשדוד\גן יבנה) מספר שנים מתאמן : עוד מעט שנה וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל\כדורגל סרט אהוב : "בלק הוק דאון" להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :יש הרבה השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:לחיצת חזה,לחיצת כתפיים,לחיצה צרפתית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :סקוואט ועוד פעם סקוואט ועוד פעם סקוואט פיצול האימונים האהוב עליכם :ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עושה עד הקיץ הבא הצ'יט החביב עליכם :שווארמה מלאה בחומוס וצ'יפס מפתח הגוף האהוב עליכם : לא מעריץ אף אחד מהם מטרות בתחום : 90 קילו על 10 אחוז שומן ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :מאנורקסיה לחיים נורמליים |
![]() |
![]() |