ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-01-08, 20:52   #1
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל להרזות, אירובי עד הסוף - התייעצות, בבקשה זה חשוב לי.

אז ככה, אני דיי שמן, מאז שאני זוכר את עצמי.. הייתי בחדר כושר שנה וחצי, הורדתי 12 קילו ואז כשהפסקתי את החדר כושר שוב העלתי אותם ואף יותר.

אני כבר במשקל מוגזם :[ אומנם לא רואים זאת ממש עליי(זאת אומרת רואים בבירור שיש לי הרבה שומן להוריד), אבל כשעליתי למשקל אחרי 7 חודשים קיבלתי את הלם חיי...

הגובה שלי הוא 1.75 ואני שוקל 103... אלוהים איך הגעתי למצב הזה? הייתי שוקל 80 ובגובה הזה והעלתי בצורה בלתי מאמינה.
אה כן, אני עוד מעט בן 16.. ובגלל הגוף שלי אף פעם לא הלך לי עם בנות :[

אני מבקש מכם עזרה, חזרתי לחדר כושר ואני מתכוון לעשות אירובי.. עכשיו זה התכנון שלי:
הליכון - 30 דק'.
ואז הסקי הזה או איך שלא קוראים לזה - 20 דק'.

אחרי זה אני כבר גמור, לאחר מכן להתחיל עם המשקולות/מסה? כי זה הייתה התוכנית שלי אז בחדר כושר לפני שנה+.

לעשות גם אימונים בבית? מתי כדי להתאמן?

ואני מאז יום ראשון הזה שנרשמתי לחדר כושר משתדל לאכול טוב, בבוקר חביתה או קורפנלקס דגנים מזינים ודיאטיים, בבית ספר 2 פרוסות לחם קל עם איזה משהו ובצהריים סלט עם איזה חזה עוף וכל הזמן רק מים.

אני רוצה להרזות אחד ולתמיד, כי אני יודע שזה הגיל שהכי קל לרזות בו... אפשרי עד הקיץ הזה לנסות להוריד כמה קילוגרמים מכובדים?
ואני לא ממש שמן בפנים, דיי נורמלי.. ואגב, אני לא יודע אם הגנטיקה שלי טובה, החזה שלי דיי מלא בשומן אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. לא יודע :\ התייאשתי אנשים.

ממש צריך את העזרה שלכם ישראלבודי, לכן פניתי לפה - אני יודע שאתם הכי רציניים..

תודה ;]
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 20:57   #2
boris19
חבר פעיל

הסמל האישי שלboris19

כללי:: עד מתי ?
שלח הודעה דרך MSN אל boris19

זה מה שקורה שחושבים שיעבדו 3-4-5 חודשים וזה יהיה בציק, צריך התמדה ולאורך זמן.

קודם כל תשלב לפני אימון משקולות (יש תוכניות באתר למתחילים) ואחרי זה תשלב תאירובי ולא כולכך הרבה, תעלה בהדרגה לדוגמא שבוע ראשון 20 דקות X 4 אימונים, שבוע שני 30 דקות X4-5 אימונים וכו'.

ועשות לעצמך תוכנית תזונה מתאימה - קראה מדריכים
boris19 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 20:58   #3
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
אז ככה, אני דיי שמן, מאז שאני זוכר את עצמי.. הייתי בחדר כושר שנה וחצי, הורדתי 12 קילו ואז כשהפסקתי את החדר כושר שוב העלתי אותם ואף יותר.

אני כבר במשקל מוגזם :[ אומנם לא רואים זאת ממש עליי(זאת אומרת רואים בבירור שיש לי הרבה שומן להוריד), אבל כשעליתי למשקל אחרי 7 חודשים קיבלתי את הלם חיי...

הגובה שלי הוא 1.75 ואני שוקל 103... אלוהים איך הגעתי למצב הזה? הייתי שוקל 80 ובגובה הזה והעלתי בצורה בלתי מאמינה.
אה כן, אני עוד מעט בן 16.. ובגלל הגוף שלי אף פעם לא הלך לי עם בנות :[

אני מבקש מכם עזרה, חזרתי לחדר כושר ואני מתכוון לעשות אירובי.. עכשיו זה התכנון שלי:
הליכון - 30 דק'.
ואז הסקי הזה או איך שלא קוראים לזה - 20 דק'.

אחרי זה אני כבר גמור, לאחר מכן להתחיל עם המשקולות/מסה? כי זה הייתה התוכנית שלי אז בחדר כושר לפני שנה+.

לעשות גם אימונים בבית? מתי כדי להתאמן?

ואני מאז יום ראשון הזה שנרשמתי לחדר כושר משתדל לאכול טוב, בבוקר חביתה או קורפנלקס דגנים מזינים ודיאטיים, בבית ספר 2 פרוסות לחם קל עם איזה משהו ובצהריים סלט עם איזה חזה עוף וכל הזמן רק מים.

אני רוצה להרזות אחד ולתמיד, כי אני יודע שזה הגיל שהכי קל לרזות בו... אפשרי עד הקיץ הזה לנסות להוריד כמה קילוגרמים מכובדים?
ואני לא ממש שמן בפנים, דיי נורמלי.. ואגב, אני לא יודע אם הגנטיקה שלי טובה, החזה שלי דיי מלא בשומן אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. לא יודע :\ התייאשתי אנשים.

ממש צריך את העזרה שלכם ישראלבודי, לכן פניתי לפה - אני יודע שאתם הכי רציניים..

תודה ;]
כן ברור ...
עד לקיץ אתה יכולה לדעתי להוריד הרבה מאוד אפילו בחזרה ל80 בלי בעיה אם לא פחות...
רק זה דורש השקעה והתמדה ...
תבנה לך תפריט תחשב קלוריות... סתכל אני עוד לא עשיתי חיטוב תאכל לחכות לדניוס ולירדן הם בחיטוב עכשיו משהו רצחני חחח הם יאכלו מאוד לעזור לך עם התפריט וגם אני יכול לעזור לך תעלה תפריט מאורגן תחשב פחמימה חלבון ושומנים תנסה לשמר את רמת החלבון כ1.5-עד 2 גרם חלבון לכל קילו בגוף...
ישן 31-01-08, 20:58   #4
Arsan
חבר פעיל

אם המטרה שלך זה להוריד הכל במהירות הבזק זה אפשרי השאלה אם תעמוד בזה , המשקל שלך מקנה לך להיות בגירעון קלורי גדול מאוד מה שאפשר לומר אפילו אם תיהיה בצום לא תאבד שריר(כמעט אם בכלל אי אפשר לדעת אבל לפי הנוסחאות לא ).
אם אתה רוצה להוריד את זה בצורה נפשית סבירה עם אוכל סביר אבל יחסית מועט ממה שאכלת ואיכותי יותר ממה שאכלת אז יקח יותר זמן , עניין הבריאות משחק פה דיי תפקיד למרות שגם בהורדת בזק אפשר לשמר ויטמנים מינרלים וחומצות שומן ולצמצם את הנזקים אם בכלל , החלטה שלך.
Arsan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-08, 09:15   #5
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

לא, אני לא רוצה להוריד בשום דרך שתזיק לבריאות שלי. אני רוצה להוריד בדרך נכונה ותזונתית,
ובגלל זה אני משתדל לשמור על הפה שלי, ז"א לאכול מסודר ולאכול טוב אחרי אימון, אני עושה 3 אימונים בשבוע. השאלה אם לעשות משקולות והרבה לפני האירובי או אחרי האירובי?
לעשות תוכנית אימונים מסודרת? האם להתאמן גם בבית? מה אתם מציעים?

ואם מישהו פה בחיטוב ויכול להביא לי תפריט תזונתי שמתאים לאימונים אני אשמח מאוד (:
ישן 01-02-08, 10:42   #6
imported_NIR_B
חבר פעיל

כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים

תראה
קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני מבין אותך אני גם היתי במצב דומה.. השיא שלי שהיתי שוקל 95 (ולא משריר אלא רק שומן)
קודם כל.. מומלץ לעשות קודם כל אנירובי ואז אירובי
כי גם אמרת שאחרי האירובי אתה מת.. אז לא תוכל לעשות משקולות
דבר שני.. תבנה לך תוכנית למתחילים במשקולות.. שריר גדול 2-3 תרגילים שריר קטן תרגיל או 2

בקשר לתזונה אתה על אחוז שומן גבוהה ואן לך שריר לאבד
ככה שאל תחשוב על זה שאתה מאבד שריר רק תחשוב אך אתה מאבד תשומן כמה שיותר מהר (אתה רוצה עד הקיץ אז..)
קודם כל תעשה דיאטת פחמימות.. פחימומת בדוגרי זה מה שקובע את שומן
ראיתי אצלך יותר מידי לחם קל בתפריט.. לחם קל זה הרבה פחמימות
תוריד את כל הלחם קל תוכל רק 2-4 ו 4 זה ממש גג אםם מחשיבים גם את הירקות שתצטרך לאכול והרבה וירקות זה גם פחמימות
בגלל חוסר הפחמימות תצטרך חלבונים והרבה
היתי ממליץ לך לפחות על 160 גרם חלבונים לפחות!

תחשב את ה bmr שלך, תעשה לך תפריט שיגיע ל גג ל 100 גרם פחמימות, 160+ חלבונים, ושהגרעון הקלורי ינוע בן 500-400 לא יותר כי אני רואה שאתה עושה הרבה אירובי ואני מאמין שבאימון אירובי אתה מגיע לפחות ל 400 קלוריות??

ביום של אימון אחרי אימון ישר ישר שאתה מסים בדרך הבית תוכל תפוח\בננה, ואז ישר שאתה מגיע הבית לחם קל עם טונה\קוטג' כי חשוב מאוד אחרי אימון לצרוך פחמימות וחלבונים

ביום שאן לך אימון תוותר על התפוח\בננה ותוכל רגיל את התפריט שלך

בהצלחה..

ד"א denous היה ממש במצב שלך בערך והוא עשה ירידה ע-נ-ק-י-ת בן אדם נחמד מאוד שאני בטוח שיוכל לעזור לך.. תדבר איתו
imported_NIR_B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-08, 10:47   #7
daniels
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל daniels שלח הודעה דרך MSN אל daniels

3 אימונים בשבוע לא נראה לי שיספיקו לך אם אתה באמת רוצה לרזות עד הקיץ
אני אחי הייתי שוקל הרבה אבל הרבה יותר ממך 146 ליתר דיוק היום אחרי עבודה של 4 חודשים כבר אני שוקל 106 קילו ועדיין אני בשיא המרץ לרדת.אבל אני מתאמן 6 ימים בשבוע רק בשבת אני נותן מנוחה לגוף ולמרות שראיתי כאן שכולם אומרים שצריך לעשות את אימון המשקולות לפני האירובי אני עושה הפוך ודי טוב לי עם זה מה גם שאני רואה תוצאות שבד בבד שאני יורד בשומן חלק ניכר מהשרירים התחיל לגדול בצורה די משמעותית
בשורה התחתונה הכל תלוי בך ורק בך ובמידת הרצינות וההשקעה שלך
ישן 01-02-08, 18:24   #8
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

וווווואו! 40 קילו ב4 חודשים? איך עשית את זה אחי?

בן כמה אתה אחי?

אפשר לדעת את הסדר היום שלך, זאת אומרת התפריט ומה אתה עושה באימון כמה אירובי וזה?

ותודה ניר, עזרת לי.
ישן 01-02-08, 18:28   #9
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

אתה ממש כמוני בדיוק ככה הייתי רק שלא הייתי במשקל 80 לפני כאילו לא עשיתי ירידה לפני ישר הגעתי ל-103-105 קילו ואז הורדתי ל-71...
אחי תתחיל לאכול מסודר תפריט עם גרעון קלורי שמתאים לך תשלב אירובי לאחר אימון משקולות ולא לפני כי לפני אתה תיהיה גמור למרות שבמצב שלך לא ממש משנה כל הקטע עם המשקולות הדבר החשוב יותר זה התזונה והאירובי...
תתחיל להשקיע כי תאמין לי אתה עוד תבכה על זה כל החיים אם תשאר ככה תתחיל להשקיע בעצמך !
ואל תעשה טעות שלי אל תעשה גרעון ענק ותרד ירידה מהירה ואז העור שלך יהיה מדלדל וזה חבל זה דבר מאוד מעצבן ולא נוח גם תעשה ירידה איטית תוך 6 חודשים אולי יותר אתה כבר תיהיה מסודר ואין צורך להיבהל אחי ופתאום להתחיל לא לאכול ולהכנס לאובססיות תעשה הכל רגוע תזכור אם תעשה הכל נכון ילך לך מצווין ובזמן ארוך יותר.. אבל אם תעשה את זה בצורה מהירה מאוד ולא נכונה אחרי זה התוצאות יהיו לא ממש טובות.
בהצלחה לך אל תשבר.
ישן 02-02-08, 08:47   #10
dvir_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלdvir_s

אני בדרך כלל לא מגיב פה, אבל המצב שלך מזכיר לי את המצב שלי בגיל שלך, לכן אנסה לעזור לך קצת ,לחסוך לך זמן יקר כדי שלא תעשה אותם טעויות כמוני.
אני אגב ירדתי מ120 קילו ל60 קילו רק בעזרת פעילות אירובית, וזה לא משהו שהייתי ממליץ עליו.
חשוב לזכור דבר אחד, ככל שהמסת שריר שלך יותר גדולה ככה הגוף שורף יותר שומן בזמן מנוחה, עכשיו אם תעשה חושבים תבין שהזמן של פעילות אירובית לא מגיע אפילו ל20% מהזמן שאתה עושה דברים אחרים (בעבודה, לימודים, או נח), המטרה שלך היא לשרוף כמה שיותר שומן, לכן כשהגוף מתחזק מסת שריר גבוה הוא שורף יותר שומן בזמן שאתה נח (80% מהזמן) אז לדעתי, מסת שריר צריכה לקבל עדפיות, כמובן שתוצאות לא יהיו מהירות כמו לרוץ כל יום שעה ,מצד שני אתה תיראה יותר טוב, תרגיש יותר טוב ובריא וזה משהו שתוכל לשמור עליו כל החיים.

עכשיו אם אתה באמת רוצה לראות תוצאות, ולא לשרוף את הזמן שלך בהורדת תוכניות מוזרות שלא יתאימו מהאינטרנט רק בישביל לחסוך כמה שקלים, תתקשר מחר לישראלבודי ותקבע פגישת יעוץ.
אני אישית עובד עלפי תוכנית של גיל גרנות ואני יכול להגיד לך רק דברים טובים.
מעבר לשינוי הפיסי שאתה רוצה להשיג אתה גם לומד לאכול בריא, וזה משהו שלא הרבה מיחסים לו חשיבות, אבל החבר'ה שם מלמדים אותך איך לאכול בריא ולדאוג לבריאות שלך, זה משהו שילווה אותך לכל החיים.
dvir_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-02-08, 11:03   #11
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

תודה תודה לכולם, עזרתם לי!

אתמול עשיתי חדר כושר, עשיתי הליכון 30 דק' בשילוב של ריצה והליכה, לאט לאט לחזור לכושר, ואז הקרוס טריינר 25 דק', בין ההליכון לקרוס טריינר עשיתי משקולות, עוד מעט אני אבקש מהמאמן תוכנית מסודרת.
וגם היום עשיתי חדר כושר, זה בסדר לעשות שני ימים רצוף??
לגבי האוכל - בימים שאני מתאמן:

בוקר: קרונפלקס דגנים דיאטיים, או נס קפה.
ביניים(בית ספר): שני פרוסות לחם קל עם נקניק או גבינה.

צהריים: סלט+ חזה עוף אחד או שתיים תלוי.

ביניים: תפוח או מעדן.

ואז חדר כושר, שאני חוזר אני אוכל ארוחה משולבת בין פחמימות לחלבונים, זה בסדר? לפעמים אורז עם בשר כלשהו והרבה הרהב ירקות.

ובערב מעדן כמובן 0 אחוז שומן.

3 פעמים בשבוע אימון חדר כושר, מה אתם אומרים? זה בסדר להתחלה?(:

ושוב תודה לכולם - עזרתם לי מאוד!
ישן 02-02-08, 11:05   #12
xLaes
Banned

קודם כל מתחילים עם משקולות ואז עושים אירובי,כי אחרי אירובי אין כוח לעשות משקולות.
xLaes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-08, 14:35   #13
daniels
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל daniels שלח הודעה דרך MSN אל daniels

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
וווווואו! 40 קילו ב4 חודשים? איך עשית את זה אחי?

בן כמה אתה אחי?

אפשר לדעת את הסדר היום שלך, זאת אומרת התפריט ומה אתה עושה באימון כמה אירובי וזה?

ותודה ניר, עזרת לי.
אהלן ידידי אין הוקוס פוקוס ולא כלום פשוט עבודה קשה ותזונה נכונה ובשבועיים האחרונים הוספתי גם ליפו 6 מה שכן אני מתאמן 6 ימים בשבוע ופשוט קורע את התחת באימונים
והכי חשוב לדעתי זה התזונה הנכונה שמצד אחד עדיין יהיה לי כוח להתאמן אבל מצד שני עדיין לשרוף כמה שיותר שומן אז גם לסגור את הפה. האמת אחרי כבר 4 חודשיים כבר אין תאבון כמו פעם אולי זה מההרגל אז הכל נעשה יותר קל
תפריט מסויים אין לי מה שכן קראתי המון מאמרים למדתי בעזרתם איך לאכול נכון מה חיוני וחשוב ועל מה אפשר לוותר
אבל בשורה התחתונה אם יש כוח רצון אמיתי אז הכל אפשרי
לגבי האימונים אני עושה כל יום ריצה 40 דקות על מהירות 12 ורק לאחר מכן אני עושה את אימון המשקולות(הייתי עושה פעם את המשקולות לפני אבל לי אישית יותר נוח לעשות אחרי)חילקתי את אימון המשקולות כך שכל יום אני עובד על קבוצות שרירים אחרות וכל יום בנוסף אני עובד על הבטן(ופאק איך אני שונא לעבוד על הבטן)ורק יום שבת הוא יום מנוחה בשבילי תרתי משמע
על הרגליים אני לא עובד בכלל כי לדעתי מספיק לי הריצה.
אבל בכל אופן אין לך מה ללמוד ממני כי כל בנאדם הוא שונה ואתה צריך לעשות דברים שמתאימים לך
ישן 04-02-08, 11:20   #14
attiasss
חבר מתחיל

קראתי את מה שכתבת והזדהיתי מאוד.

אני מחזק את מה שהכותבים לפניי כתבו וברצוני להוסיף לך נקודה חשובה לא פחות:

הגיל שאתה נמצא בו עכשיו - אלה הן השנים הכי יפות בחייך. אם תשקיע עד הסוף, תוכל סופסוף להתחיל לחיות אותן באמת, ואתה יודע על מה אני מדבר. תשאל כל אחד מה מזכירה לו המילה "נעורים" ותוך כמה דקות הוא יתחיל לדבר על בנות. תחשוב על זה: בכמה חודשים של עבודה מאומצת אתה יכול לקבל גוף חדש. ולא סתם "גוף נורמלי" - גוף חטוב! קוביות!

אבל:
אתה חייב עזרה מקצועית בקשר לזה. הסיבה שאני מדגיש את הנקודה הזאת היא בגלל שאני הייתי בדיוק כמוך. בכיתה י"א הגעתי ל-108 קילו. היו לי אלף ידידות אבל קשר אמיתי לא היה לי עם אחת מהן. התחלתי לעשות דיאטה בלי עזרה. בלי ידע, בלי כלום. אכלתי מעט, טחנתי אירובי ותוך חמישה חודשים ירדתי ל76 קילו. 32 קילו נשרפו ממני בקצב של קילו וחצי בשבוע מינימום והכל היה נראה טוב.

עד שנעצרתי. נעצרתי אחרי שלגוף לא נשארו עוד שרירים לפרק. נשארו לי צמיגים קטנים ונראיתי כמו חלשלוש ועדיין שמנמן. אין דבר יותר מתסכל מזה. כאילו שמישהו מכבה את האור שבקצה המנהרה שלך.

ואז, אחרי שלמדתי את הלקח, פניתי לעזרה מקצועית, קיבלתי תפריט ותוכנית אימונים, והתחלתי באמת להיבנות מחדש. הייתי חייב להעלות את מסת השריר בחזרה ורק אז להתחיל מחדש בצורה נכונה. והכל בגלל שלא התעמקתי. היום (כשאני בן 22) אני יכול לומר בלי להתבייש - אני נראה סוף הדרך. אנשים מהתיכון לא מזהים אותי בכלל - ואני עדיין במעקב אצל תזונאי, רק בשביל השקט הנפשי שלי. לדעת שאני לא עובד לחינם.

אה והבנות?
מעולם לא חשבתי שבחורות יפות, כוסיות, מסוגלות להתחיל עם מישהו סתם ככה בקניון. חשבתי שרק אם אתה איזה דוגמן, או סלב, אז יש סיכוי.

עד שזה התחיל לקרות לי.

ואתה תהיה בשוק מכמות המחמאות שתקבל מבנות שאתה בכלל לא מכיר. רק תשקיע עד הסוף.

אז תזכור את מה שאני אומר: כל הכבוד על ההחלטה לשנות. עכשיו זה הזמן וכל אותם מאכלים שתתגעגע אליהם - הם יחכו לך כמה חודשים עד שתסיים. אז תפנה לתזונאי ספורט מוסמך! (וגם אני ממליץ על גיל גרנות. הוא יהפוך את כל הסיפור להרבה יותר קל עבורך. הרבההה יותר. ומעקב אצלו זה ממש לא יקר.)

בהצלחה.
attiasss מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-02-08, 11:47   #15
dvir_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלdvir_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי attiasss
קראתי את מה שכתבת והזדהיתי מאוד.

אני מחזק את מה שהכותבים לפניי כתבו וברצוני להוסיף לך נקודה חשובה לא פחות:

...

בהצלחה.

אחלה פוסט, מסכים עם כל מילה.
dvir_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-02-08, 12:31   #16
bad boy
חבר פעיל

גבר לפי דעתי לך למישהוא מיקצועי קבע פגישות ותפציצ ואל תהיה נקניק כמוני אני בחיטוב ואני מחפף שום חיפוף תשקיע תלב ותנשמה ותגיע לתוצאה

מה שכן אני תמיד מיסתכל על ילדים "שמנים " ברחוב וחושב לעצמי מה הם מפגרים זה מפריע להם למה לא לחטב תוך כמה חודשים יהיו נורמלים בלי אחוזי שומן מטורפים אח שלי זה מה שאני חושב גם אלייך קח תצמך למישהוא מיקצועי תפציצ תהיה כוסון וגם תחזור בתשובה חשובה חח

אבל קיצר חפרתי לך למישהוא מיקצועי תפציצ בלי רחמים תיסגור תפה מתי שצריך וניגמר עד עצמא החופש הגדול אתה חטוב וחתיך כימאת כמוני חח
bad boy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-02-08, 15:17   #17
NPX
חבר פעיל

טוב תראה, מה שאתה מתכנן הוא רעיון לא טוב לדעתי.
דיאטות "כאסח" מעולם לא נחשבו לטובות בגלל שאחרי דיאטות הכאסח ,
בהן אתה מרעיב את הגוף שלך , ברוב המקרים תחזור למשקל הקודם שלך ואולי אפילו יותר ממנו. כי להרעיב את הגוף שלך זה דבר לא טוב.
כאשר הגוף לא מקבל את האוכל שהוא צריך , הוא מגיע למצב של רעב, שמשפיע על חילוף החומרים, ועל האנרגיה שיש לך בגוף.
אתה צריך לאכול ארוחות קטנות ומסודרות ולשלב בתוכן פעילות אירובית.
אם זה יהיה בהתחלה הליכה , אחרי זה תעבור לריצה , ומשם תגדיל את טווח הזמנים והימים.
אם אתה חושב שתעשה דיאטה ענקית ותרזה המון , אבל לא תהפוך את האכילה הבריאה להרגל, אתה טועה וכנראה שתחזור למימדים שהיית בהם קודם.
אבל אם תהפוך את אורח החיים הבריא להרגל , ותשמור על תזונה נכונה לאורך כל הדרך , בטוח שתשמור על משקל תקין למשך זמן רב הרבה יותר.
כמובן שאפשר "להתפנק" פעם ב.. עם איזה מאכל משמין שאתה אוהב, אבל הכול צריך להיות במידה.
לדוגמא , אם תאכל מעדן שוקולד שאתה אוהב , פעם אחת בשבוע, לא תהיה לך איזה בעיה משמעותית בירידה. אבל אם למשל תאכל כל יום 3 מעדנים , זה ישפיע בהחלט.

בהצלחה ומקווה שעזרתי. Xd סליחה על החפירה
NPX מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה