|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרכבתי לעצמי תפריט ממה שראיתי באתר, ושיניתי שמה חלק מהדברים.
נכון לעכשיו, אני 1.80 וקצת ושוקל 57 (עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה לעלות? ![]() בכל אופן, הנה זה- 7:00 - 4 פרוסות לחם ביצה קשה חצי קופסאת קוטג' או גבינה עם זיתים כוס שוקו 10:00 - 2 סנדביצ'ים עם ממרח שוקולד תפוח 12:00 - 4 פרוסות לחם 2 חתיכות של פסטרמה 14:00 - ארוחת צהריים. מה שאמא מכינה. בד"כ זה בשר ביחד עם אורז או תפוחי אדמה 17:00 - חצי קופסאת קוטג' קלמנטינה בננה 20:00 - כריות עם חלב גמדים (הזה ששותים) קרלו 22:00 - כוס חלב, פיפי ולישון ![]() אז מה אתם אומרים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כוס שוקו? ממרח שוקולד? כריות? גמדים? קרלו? אולי תוסיף איזה אגוזי או פסק זמן לארוחת הבוקר שלך.
מה נראה לך? תתחיל לקרוא מאמרים, אחרת תמשיך לשקול 57, עם תפריט כזה אתה לא תגדל, כוס חלב לפני השינה זה לא מספיק. בקיצור - מאמרים באתר, ותחזור עם שאלות, או עם תפריט יותר נורמלי מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא בסדר?! כמות סוכרים ענקית, אתה רוצה לעלות בשומן או לעלות במאסת שריר? אם בשומן, אז שמע, דרך יותר מהירה, לך לבורגר ראנץ' ותתחיל לטחון, אבל אם אתה מחפש לעלות במאסת שריר, אז תבנה לך תפריט של 8-9 ארוחות, שכל אחת מהן כוללת את כל אבות המזון. תסתכל על התפריט שבניתי לעצמי בעמוד הראשון, מאחר ואתה שוקל הרבה פחות ממני בלי להשתחצן או משהו (וגם קטונתי מלהשתחצן לאור המפלצות שכותבות פה), אז תיקח אותו ואני אוסיף לך מקסימום עוד כמה קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, הבעיה שתהיה לי אם אני אקח את התפריט שלך, היא שאני לא משתמש בתוספים (אני גם לא מתכוון להתחיל, עולה יותר מידי כסף.. =\) ואני גם לא אוהב ירקות. במה היית מחליף אז את הירקות והתוספים אצלך?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב לאכול ירקות ואין מצב שאתה לא אוהב ירקות, בטוח יש איזה ירק שאהוב עליך, אם זה לא עגבנייה זה מלפפון, אם זה לא מלפפון , זה גזר, אם זה לא גזר, אז כרוב סגול, יש מגוון רחב של ירקות.
ושמע מה תעשה, תחליף את האבקת חלבון אחרי אימון בחתיכות חזה הודו ובבוקר במקום האבקה תאכל טונה במים. זאת דעתי, אבל כבר צופה שרשרת של תגובות שלא יסכימו איתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה בדיחה
אין שומן איכותי אין ירקות (ויטמינים) אין מספיק פחמימות בכלל אין מספיק חלבונים בכלל לא משולב שום אימון (בחדר כושר) או משהו אתה קורע אותי אני אוהב אנשים כמוך - מלך (: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
AAA - תודה גבר, אני אשתמש בתפריט שלך, ואחליף את התוספים והירקות באיזה משהו (אין, לא מסוגל להכניס ירקות לפה)
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לבוא לפה לעלות תפריט מגוכך לא צריך להתחנן לפני כל אחד חדש שיקרא מאמרים ולא יעשה מעצמו צחוק אני לא אוהב אנשים כמוך - לדעתי זה חוסר כבוד מצידך לכתוב תפריט כזה כאן ואם אתה חושב שבלי לקרוא קצת מאמרים אתה תבין - אז אתה טועה שיהיה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקרא מאמרים תחזור כל שאלה שתרצה אני הראשון שיענה לך הכי טוב שאני רק יכול אם התייעצות עם האנשים הכי חכמים בתחום בארץ סבבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() gootch, כנס לתזונה באתר - מאמרים ותדפיס ותקרא בסבבה, אגב, בתפריט שלי יש כמה מגרעות, תעקוב אחר האשכול, גם אני מחכה לעצות לשיפורים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ו-AAA - בדיוק עכשיו אני מתחיל
![]() |