|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי שאומר לפדופיל יא פדופיל הוא בעצם פדופיל?
![]() |
#22 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ולכן לאנשים יש שנאה כלפיהם, בגלל כל הרעש שהם עושים. מבחינתי למשל, שבנאדם יהיה הומו/קוקס/טראנס, לא אכפת לי, אבל שלא יבוא לי לירושלים (ואני לא דתי, אבל יש כבוד לעיר למסורת ולכל מה שמסביב) ויצעד שם ויכריז שהוא אוהב לקבל פינים בתחת ..כן? |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע, אם השנאה נובעת בגלל המצעדים זה מובן...אבל רוב השנאה כלפיהם היא לא בגלל זה נכון?
![]() |
#24 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
יש לי מלא ידידות לסביות / דו, כל אחת מהן הייתם רואים ברחוב הייתם דופקים לעצמכם שפריץ בעין בטעות..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
פדופילים והומואים זה לא אותו הדבר, אולי קשה לך להבין את זה, ונראה לי שקשה לך להבין את זה, אבל זה לא אותו הדבר, מה אתה בטראומה משניהם? כשהיית קטן פדופיל הומו שיחק לך בלאו לאו?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לחוקק את החוק הזה מסיבה של לו לתת להם לעורר פרוקציות מיותרות
אבל צריך לישמור על פרופורציות ולא לכנות את אותם אנשים ולידרוש את המוות ששלהם אני מאמין כמוכם שזו סטיה אבל זה כבר ברמות מעל ומעבר צריךלישמור על פרופורציות |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() לדעתי המצעד שלהם לא צריך להתקיים, שיהיו הומואים בשקט ולא יפריעו לאף אחד, אבל לקיים אותו לציבור להתגאות ועוד בירושלים?! הם רוצים את הדיכוי הזה בכח.
אבל זה מבחינה מוסרית וחילונית, בזמן האחרון לדעתי הדת קובעת יותר מדי בארץ, אנחנו בדרך להיות איראן השניה :s
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני שונא את המצעדים האילו וכל הפרובוקציות ואני בעד החוק, אבל להרוג אותם? מה זה פה איראן? גם היטלר הרג מאות אלפים של אנשים עם פגמים מה זה אומר על בן אדם שאומר להרוג מישהו רק בגלל שהוא הומו? |
|
![]() |
![]() |
#32 |
מושעה
|
![]() לא לא! רק שישאירו את הלסביות!!
בבקשהy_y |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה זה נראה מוזר ודוחה |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
אפשר לראות בעולם החי עוד דוגמאות של יחסים הומוסקסואליים. אין בזה משהו רע או מיוחד בבני אדם, ולידיעתך יש זוגות שמביאים ילדים בעזרת פונדקאות/תרומות זרע. עכשיו, בוא נניח שזה כן פגם גנטי. אז מה? תדכא את חולי הCF? את החולים בגושה? ברור שאם תנסה לעשות לקבוצות האלה מהלכים דומים, יגידו עליך שאתה בן אדם נוראי, ובצדק. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב משה, זה הכל חינוך מהבית.
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#39 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
![]() פעם יצא לך לעשות כזה דבר - ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() הfags בוותיקן יעיזו לעשות מצעד לא נראה לי אז למה במקום הכי קדוש ליהודים ובמקום השני לנוצריים צריך לתת להם? הם יכולכם לעשות את זה בכל מקום אחר סתם הם רוצים לעשות פרובוקציה
שיתקופפו ויקבלו את זה כמו גברים