|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הקיצר היה לי שם לדרג איז יחידות אני הכי מעדיף כת 1 גבעתי 2 גולני 3 כפיר 900 (עוקץ)
הקיצר אני מעדיף גבעתי רוב הסיכויים שהם ישבצו אותי לגבעתי אם סימנתי שאני הכי מעדיף גבעתי? כתוב לי שם משהו אם אני רוצה לעשות מסלול נהיגה הקיצר אני יכול לסמן כן יענו אבל אני לא רוצה להיות נהג בצבא אז זה יהיה בכלל רלוונטי?אני רק רוצה ללמוד נהיגה כדי לחסוך בכסף ויש שם משהו שירות ביחידות ממינות אז כתוב משהו שלא בטוח שאפשר וצריך לעבור גיבוש אז הקיצר כתבתי דובדבן אבל היום גיבוש הזה לא קשור ליום סיירות כי אני לא קיבלתי זימון ליום סיירות בגלל שיש לי 97 עם סעיף משקפיים(לא לובש כול הזמן)
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי גם אני קיבלתי היום עם מה שרשמת בול!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גמני.. כל מי שקיבל מנילה היום קיבל את זה..
ואני לא ממש רוצה להיות קרבי בכלל חח =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1- גולני
2- כפיר 3- גבעתי בממינות סימנתי 5 צנחנים ודובדבן השאלה אם אני לא עובר גיבוש אז הם מסתכלים על הבחירה של היחידות הרגילות ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי אח שלי מה הם יחליטו זה או 1 או 2 אבל גם גולני זה טוב כול השפיצים הולכים לשם וגם שם נכנסים הרבה לעזה ועושים עצירות ועם אתה אחד מהמורעלים אתה תהנה מזה רצח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אממ נראה לי שאפשר ללכת ליום גיבוש אבל מה שאני יודע דובדבן זה מאוד קשה אחיי דוד שלי הלך לגיבוש שם והוא לא עבר והוא בחור די ספורטיבי בסוף קיבלו לו אותו לגבעתי אני חושב שאפשר ללכת לגיבוש אבל צריך להתאמן מאוד לזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נב: אני יענו יכול לעשות רישיון דרך הצבא?? אבל אני רוצה להיות בגבעתי או משהו כזה ולא נהג אז זה עדיין אפשרי לעשות רשייון דרך הצבא?
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לדובדבן יש אופי פעילות מאד שונה
זאת לא יחידת שדה (למרות שהם עוברים בבסיס את אותם אימונים כמו השאר) הם מתמקצעים בלוט''ר ובעבודת צוות מאד חזקה לחימה בתנאים קריטיים ,בכל מיני סוגי מבנים . שירות מאד מעניין וקשה אש ... רצו שמועות פה ושם שמוד''ש בסיירת יעל , יש שיתוף פעולה הדוק בינים לביין מטכ''ל גם הבסיס שלהם ממוקם בסירקין .. האם זה נכון ? כי בכל פעולה יש צורך באיסוף מוד''ש
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רוב סיכוי שכן ..הם מתייחסים לזה הרבה
ובקשר לבחירה שלך : חרא חרא חרא שלושתם כל שיתקרב הגיוס שלך אתה תבין עוד יותר על מה אני מדבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו אתה באיזה משהו קרבי אם אני זוכר נכון..
אתה אומר שזה טעות ללכת לשמה?? תחסוך לנו תטעויות אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ממה בודקים ביום גיבוש של דובדבן?
![]() |
#14 |
|
![]() זה אותו גיבוש עם צנחנים
רק שהמצטיינים יקבלו זימון דובדבן במקרה והם סימנו 5
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שמע בסופו של דבר זה חוזר אליך לאן אתה רוצה להגיע ..אבל גבעתי זה לא הכי טוב ותאמין לי שגם התבור הוא לא הכי טוב ...זה שיש להם נשק חדש זה לא אומר שהם יותר טובים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני קיבלתי !! חבורה של חארות חסרי שכל אמרתי בפרוש שאם אני מקבל מנילה קרבית אני לא מתגייס וקיבלתי מנילה רק קרבית!@@ יום ראשון נתקשר לעשות להם באלגן חארות חוצפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
1. גבעתי (5) 2. גולני (3) 3. נח"ל (3) לפי השיבוץ שעשית עכשיו יש סיכוי טוב שתקבל כפיר, למרות שגם גבעתי סיכוי לא רע. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() מישהו יכול להרחיב קצת על כפיר
האם יש הבדל בינהם לבין יח''ש אחרות מה ההתמחות שלהם המידע עליהם ממש מינמלי , זה מעצבן .. פאניק התכוונת שהסיכוי שלי מאד גבוהה לקבל כפיר בתנאי שאני נופל מגיבוש צנחנים נכון ? כל מי שמסמן 5 צנחנים מקבל זימון גיבוש נכון ?
![]() |
#20 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ההבדל בתכלאס הוא בגזרות ובקווים שהם תופסים [ז"א במיקום]. כפיר נדמה לי באיו"ש וגולני בעזה - אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח! |
|
![]() |
![]() |