|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב כמה תמונות שלי... אני רוצה לציין שכבר חודשיים בערך אני לא מתאמן טוב, גם בגלל תקציב על הפנים וגם שימוש בראקוטן שעושה לי כאבי פרקים ומונע לי להתאמן כמו שצריך..
75 קילו על 171.(ירדתי קצת יותר מקילו, כנראה בגלל הייבוש של הראקוטן) ![]() חצי מוסט מאסקיולר: ![]() נא להתעלם מהחצ'קנת: ![]() ![]() טרייספס: ![]() יד קדמית: ![]() קצת ירדתי, ועליתי גם אחוז שומן, תנו נערכה של אחוז שומן. מה דעתכם צריך לבוא עכשיו? חיטוב מאסה.. ותודה!
![]() |
#2 |
|
![]() O.ם למה זה לא נותן לי לשים תמונה כמו שצריך?:s
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כי אתה מכוער זה למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גב וטרייספס חזקים אחי! בלי קשר תמשיך לתת במסה בייספס קצת חלש בהצלחה בהמשך אחינו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה של גב וטרייספס, בגדול לדעתי הייתי מחטב לא הרבה יורד 2-3 אחוז, ממשיך מאסה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מההעיף יד אחי ?
ותאמת באמת עליתה באחוזי שומן ניראה לי אתה אזור 17 18 אפילו קצת יותר אחי .. היתרשמתי מהידיים והגב והחזה למרות שיש קצת רווח בחזה אבל עדיין רואים מאסה אח שלי בהצלחה __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך מאסה עד מרץ, במרץ תתחיל חיטוב של 3 חודש ואני מאמין שבקיץ יהיה לך גוף פצצה
אבל זאת רק דעה חח אגב אחלה טרייספס! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תודה על התגובות.
היקף אני לא יודע, לא בדקתי מלא זמן. וגלעד, ידעתי שאני מכוער בגלל זה לא הראיתי פרצוף, עדיין לא עזר. יד קדמית תקבל את הדגש שלה אחרי השימוש בראקוטן. לגבי חיטוב, אני אף פעם לא עברתי תקופת חיטוב, אבל אני מבחינת התמדה, אני אדבק לתפריט בלי לזוז ממנו, אוכל לא עושה לי את זה. אני לא יודע אם זו מטרה ריאלית, אבל חודשיים יספיקו לי לחטב?(לא לצחוק עליי חח) ד"א, הגב רפוי כי אני לא יודע לפרוס :x
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה טוב מאוד
אהבתי את הגב חזה ותלת רשאי טוב מאוד!!!!!! תמשיך לא נוראה ,יש תמיד זיכרון שריר !
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים האמת יספיקו לגמרי.
![]() |
#10 |
|
![]() נחמד נחמד מאוד
![]() ואין מצב בחיים אתה 17 אחוז שומן אולי 14-15 גג פשוט בגלל שאתה לבקן לא וראים טוב תחיטובים o_0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() היי אני לא לבקן :{ חח זה התאורה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה על 14+- יד אחורית רוצחת חחח תמשיך מסה לדעתי לא צריך חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח מכיר ת"תקופות הרעות" האלה, לא נורא זה עובר
![]() לנושא , אחלה מאסה , אני מעריך אותך על אחוז שומן 15-16 , לא משהו רציני, ולפי מה שהבנתי חודשים כמו שצריך של חיטוב ואתה תרד ל10-11 אחוז ואחי שפר כתף דחוף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
תודה על התגובות.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר שפיספסתי את הדיון הזה ם.0
חזה טוב! גב סבבה טרייספס מעולה! בייספס.. די מעאפן צריך עוד עבודה על כתפיים על רגליים אני לא אשאל כי אני זוכר שיש לך בעיה בברכיים בגדול נראה טוב - מעריך שאתה על 14-15%~, לא נורא בכלל
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() תודה סער.
כתפיים אני לא מאמן מאז הראקוטן, ורגליים גם כן:s בייספס כמו שאמרתי יקבל את הדגש שלו בתוכנית של אחרי הראקוטן, אני אתפרק עם תוכנית דגש ידיים ואגיע סוף סוף להיקף 40+ מה איתך סער? לא ראיתי אותך שנים, אתה עדיין מתאמן? אם כן אז באיז שעות וכמה פעמים בשבוע? נעלמת מהמכון. לילה טוב, תמשיכו להגיב.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והבצפר עכשיו ממש לוקח את רוב הזמן ככה שאני קם בחמש בבוקר וחוזר הביתה בשש בערב ואין לי זמן לפשוט כלום.. רוב הפעמים יוצא לי להתאמן בימי חמישי ושבת בערב + גם תזונה אני כבר לא כ"כ שומר ככה שירדתי איזה 7 קילו בקירוב אבל חפיף.. די פרשתי מבודיבילדינג כפי שנראה, וכנראה שאני פשוט אתחיל לתת רק דגש לכוח וזהו (עד סוף הלימודים והצבא בכל אופן..)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() באמת מאכזב לשמוע.
הגעת למכון 40 קילו לחיצת חזה ואני הייתי בפור אדיר עליך, אתה עבדת קשה ומצמצת את הפאר, כבר התחלת לעקוף אותי. טוב שמע עכשיו אתה סובל, זה ישתלם לך בהמשך.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם בונא הייתה הרבה יותר חטוב פעם חחחח ממה שאני זוכר ששלחתה לי פעם |
|
![]() |
![]() |