|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את חבורת הזבל אני גם זוכר בעיקר את החוברת ואת הסרט המציאותי איכככ הם היו מגעילים,ואת באדי זהב בתחילת שנות ה-90 אני לא ישכח את זה.
ועוד משחקים של המורים לספורט כמו:הקפות שזה כמו בייסבול אבל בלי מחבט,מחניים,שעריים,פילו פולו,תיפסוני,דג מלוח,קווקואה דלה עומר,מרסי,קדאווה,ועוד'
![]() |
#82 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אחח איזה נוסטלגיה בזוקה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחח,שיחקתי בזה עד סוף כיתה ו'.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח איזה משחק של חורנים איזה טירוף כמה מכות היינו מביאים במשחק הזה כמו החיזבאללה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שק קמח אבירים ולוחמים המשחק הזה הולך ככה לוקחים 2 חבר'ה יחסית גדולים להיות "הסוס" ו2 קטנים יותר להיות "האבירים" כל אביר תופס איזה קרש משהו עצבני,צינור השקיה קרוע,ענף חד ואפילו מדי פעם איזה ברזל חלוד עולה על הגב של חברו "הסוס" ומסתערים אחד על השני ככה שצריכים להביא מכות אם הנשק או לאביר או לסוס שלו עד שהיריב נכנע!(כמובן שהסוסים היו בועטים ובמקרה הטוב שהייתי תמיד לובש נעליים דורך על האשכנזים שלבשו סנדלים והם היו צורחים חחחחחחחחחחח)רוב הפעמים המשחק היה ניגמר ב: א.מכות רציני (בין היריבים בגלל שאחד מהם "הרביץ חזק מדי" :):):):) זאת כל המטרה) ב.מישהו היה נפצע ויורד לו דם ג.השעיה כי המורה הייתה תופסת אותנו ד.סתם ניגמר בסבבה וכולם צוחקים על זה עד היום ![]() ![]() משחק שני 3 בום! ![]() ![]() ![]() המשחק היה דורש כדורגל בדרך כלל (אפשר גם כדורסל לתת בו שוטים ברגל זה מתלבש אחו :):):):):):) לבעיטה אבל לא בכדורים המקצועים הכבדים האלו המסכנים של ה5 שקל לכדור) מטרת המשחק (דרושים לפחות 15 אנשים אם רוצים שממש זה יהיה כייף ![]() אז ככה מישהו בועט את הכדור באויר וצועק "אחד" עכשיו מישהו אחר!!חייב לבעוט בכדור פעם שניה ולצעוק "שתיים" והבן אדם שבועט בכדור וצועק "שלוש" חייב לבעוט את הכדור!!!(להשתדל לכוון על מישהו שהוא לא כלכך אוהב ומשחק חחח)והבחור שעליו כוון הכדור ופגע בו חייב לתת ספרינט של החיים שלו לנקודה מסוימת(שניקבע בתחילת המשחק גדר או עץ או עמוד)ולגעת בה! ועד שהוא מגיע לנקודה הזאת כולם!!! ללא יוצא מן הכלל כל המשתתפים במשחק דופקים בו מכות רצח לינצ' אחו :):):):):):) בלי רחמים זורקים עליו חולות בעניים,כאפות לגב,זורקים עליו מקלות,מרביצים לו,שמים לו רגליים,בועטים עליו תכדור(בד"כ מומלץ לתת בעיטת שפיץ בכדור שהוא יעוף חזק וזה יכאב) ועד שהוא לא נוגע בנקודה הוא נחשיו כמת!! במידה ואותו בן אדם שעליו הכדור נבעט אחרי הספירה 3 תופס את הכדור ב 2 ידיים!!! הוא ניצל!! ומכסחים את הבן אדם שבעט עליו את הכדור!! ![]() במידה ומישהו נוגע או בועט בכדור פעמיים ברצף ![]() ![]() ![]() היו ימים שהייתי מאושר כל יום ממשחקי האלימות האלו הגילאים ששחקתי בהם מכיתה ד' ועד כיתה יב' ככל שגדלתי אם השנים המכות כאבו יותר לי והמכות שהרבצתי לאחרים גם כאבו יותר דבר אחד צריך לייסם לפני שמשחקים!! צריך לדעת לקבל מכות כמו גבר ולא ללכת להלשין אחרת יש לינצ' רציני אחרי הבית ספר ![]() באהבה מנוער הפשע של העיר חולון וממני גלעד נייטוולף מקוה שאהבתם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
איזה נוסטלגיות.. שאני חושב על זה בדיעבד אני מבין כמה אכזריים היו המשחקים האלה הכי אכזרי ומשפיל זה "קפד ראשו" מנדבים מישהו להיות ראשון, אחד החברים מוריד לו כאפה פצצה כשהוא עם ראש למטה ככה שהוא לא רואה מי זה.. ואז הוא צריך לנחש מי הוריד לו ת'כאפה תוך כדי שכל החברים עושים "בזזזזזזזזזזזזזזזזז" תוך כדי שהם מצביעים באוויר ומסובבים ת'אצבע.. אם הוא לא מנחש נכון הוא יורד לעוד כאפה.. אם הוא מנחש נכון מי שהוריד לו ת'כאפה מקפד את ראשו איזה משחקים סאדיסטים יא אללה..
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() דקת דומייה נוסטלגית...
ואיך לעזאזאל שכחת את הפורפרה יא בזוקהה חמור חח
![]() |
#89 |
Banned
|
![]() חבר'ה..תכף פורים...תגידו לי מי פה גדל על נפצים ורובי פיקות?חחחחחחח בעיקר נפצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי הוצאתי כסף על נפצים בחיים שלי כמו על תוספי תזונה
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() וווווווואייי נייטוולף מה הזכרת לי עכשיווווו חח אני מת ויש את המשחק 21 יש 5 שחקנים ושוער ואסור שהכדור ינגע ברצפה וכל פעם שנכנס גול עולה 8 נקודות ומי שבועט והשוער תפס את הכדור ביד הבן אדם שבעט נכנס לשער עד שמגיע ל21 נקודות השוער מסתובב ו10 מטר מאחורה כל אחד מחברי הקבוצה בתורו בועט עליו אם הכדור חחח או שיש את המשחק שהיינו משחקים בשכבה בכיתה ו' חחחחח לוקחים פחית קולה מועכים אותה ואיזה 10 חבר'ה כולם חרמנים להביא מכות למי שהפחית עברה בין הרגליים מפוצצים אותו מכות חחחחחחחחחחחח ומי פעם שיחק משקופים? שמי שעובר מהדלת ולא קופץ למשקוף מפוצצים אותו מכות עד שהוא נוגע במשקוף אחר? מה עוד היה חחחחחחח קדאווה גם היה חזק!! חחח אין על הילדות
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זוכרים את הכיפלוקים? הפוגים המלבניים האלה??
היה לנו ביסודי לפני פורים התקפת נפצים חחחח אנשים מפוצצים בלי אלוהים בכיתות, בחצר, במסדרון והמורים רצים באטרף חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() כיפלוקים איזה ישן פיי והיה את "תחת" שצריך להכניס בוולה לשער וכשמגיעים ל-5 נקודות בועטים תכדור לתחת של השוער
עריכה: http://img503.imageshack.us/img503/4935/dsc00150pp2.jpg יש לי בבית תכיפלוק הענק הכתום! אני צריך לחפש אותו
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() איזה נוסטלגיה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() איך אהבתי ביבלייד ופוגים!
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() ז'וז'ואים ואייי...
עם היד הזאת של הפליקים הייתי מרביץ לאח שלי Xd
![]() |
![]() |
#96 |
חבר מתחיל
|
![]() אחד החזקים..
תמיד ביום שבת בבוקר שהיו עושים למישהו בר מצווה כולם היו מחכים שיוציאו את הספרי תורה ומהעזרת נשים יעיפו סוכריות. תמיד הייתי שואל את המבוגרים לרגע המיוחל כדי שחס וחלילה אני לא יפספס בשנייה את המועד וכשהבנות זרקו סוכריות היו את האלה בטעם ערק ומנטה מהזכוכית שלא נעים לחטוף בראש (היו גם את הטופי הקשות שגם כואבות). כל הילדים היו רבים על הסוכריות ובשותף מחפשים מקומות אסרטגיים שם מועפים הכי הרבה סוכריות. הכי מעצבן זה המבוגרים שהיו יושבים ותופסים אותם עם הרגל ![]() אחרי התפילה (או באמצע היינו זונחים את התפילה) ומשחקים בזריקת סוכריות לקיר- מי שהכי קרוב זוכה בסוכריות ואם מישהו פוגע באחת הסוכריות כולם היו זורקים מחדש. הכי מעצבן הילדים שבאים "בשותף"-"במנה" ... אם הם היו רואים סוכריה ממש קרובה לקיר אחד מהם היה מניח סוכריה על הרצפה והשני היה "פוגע בה"--- דבר שהוביל למכות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() הפצץ אחת התמונות המרגשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]() ציטוט:
אם מסתכלים על זה מהצד זה דיי מנהג קצת מופרע.. זה כמו לזרוק לכלוב של 10 אריות רעבים חתיכת בשר
![]() |
![]() |
#100 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני לא מאמין שאף אחד לא הזכיר את האימפייר!!
מישהו זוכר? |
![]() |
![]() |