|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו האם דחיקה כתפיים מאחורי העורף יכול להזיק לכתפיים. תמיד עשיתי מילאטרי אבל אני רוצה לגוון עם דחיקה מאחורי העורף בישיבה? התנועה של הכתף מזכירה לי מתח מאחורי העורף וזה עושה רושם של תנועה לא טובה לכתף. יש משהו בזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אחלה תרגיל אחי לפי דעתי עובד ממש טוב על הכתפיים רק לא להגזים בהתחלה עם המישקלים כי זה באמת יגרום לפציה בקשר לסמית אולי לעשות שבוע או שבועיים עם סמית לקבל טכניקה אבל לדעתי הרבה יותר טוב חופשי!!!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סכנה לפציעה בד"כ לטווח הרחוק, אם אתה לא גמיש בכתפיים וותר על זה, בכלל לא הייתי ממליץ.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שהוא גורם להם לנזק לכתפיים ויש כאלה שיכולים לעבוד איתו כל החיים בלי בעיות. היות וקשה לדעת מראש לאיזו קבוצה אתה שייך, כדאי לחשוב האם התועלת מהתרגיל שווה את הסיכון. היות ואין לצורת הביצוע הזאת יתרון על פני מילטרי רגיל, לדעתי אין טעם להתעסק איתו. אם אתה מחליט בסופו של דבר כן לעבוד איתו, שכח מהסמית, הוא לא ילמד אותך לא הרגלים נכונים ולא טכניקה טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עוד משהו קטן - לא מדובר בדחיקה, מדובר בלחיצה, ובטח שבטח אי אפשר לדחוק בישיבה.
(אגב, דווקא לדחיקה מאחורי העורף יש כל מיני שימושים, אבל 1. מי שזקוק להם מאוד נדיר שתהיה לו בעיה של חוסר גמישות בכתפיים. 2. החלק הבעייתי בתנועה הוא בתחילת טווח התנועה, ובדחיקה הכוח שם ממילא לא ממש מגיע מהכתפיים.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני עושה אותו כי אני לא מסתדר עם אף לחיצה אחרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל אלה שאמרו שהתרגיל בסדר, לדעתכם גם מתח מאחורי העורף בסדר? ו Upright Rows?
|
![]() |
![]() |