|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מה עובר פה על אנשים יובאני ורוט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם ככה מה הסיבה שלכל דבר יש סיבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באותו הקשר, מעניין אותי לדעת איך ירגיש בנאדם שישכפלו אותו בעתיד ( הטכנולוגיה קיימת כבר)... האם זה אשכרה אותו דבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע לכלולם לקרוא את ספר הכוזרי ובע"ה אני יעלה שיעורים לפורום, כאלה שנראה לי שהחבר'ה פה יאהבו. נגיד שיעורים על מדע ותורה. אם מישהו מתבייש לשאול שאלות הוא מוזמן לעשות את זה באייסיקיו: 154139503 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() אהההה ובקשר לתב"ך. זה לא סופר חוקים, זה ספר הדרכה. איך לחיות את החיים בצורה יותר טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() אין פה משהוא שבאמת התמודד עם מה שכתבתי כאילו כמו חרם זה.., אם היה כאן משהוא שבאמת עונה על מה שכתבתי הייתי מבין שהמטרה פה היא לא רק להתנצח ולהתווכח, אלא גם להודות שנפלה כאן דרך חדשה , אם לא נפלה אז להסביר למה, אבל מכיוון שאף אחד לא התייחס לדבריי ובכל זאת מגיב להמשך הדיון זה או שלא שמו לב לדברים שכתבתי בטעות, או שהמטרה היא להתנצח ואין טעם לדיון.
שמעו, ת'אמת זה מובן שלא יבוא לכאן משהוא ויאמר, שמע אחי ת'אמת נתת לי מחשבה שונה, אני משנה את הכיוון שלי, לפחות בחשיבה, באמונה, כי זה מפחיד אבל אם כך מה הסיבה להמשך הדיון? אם יש סיבה.. אדרבא לא להתעלם או לסגור עניין או לשאול שאלות ולא להתעלם ממה שהשקעתי וכתבתי כאן (כמה הודעות ואחת קשורה לשנייה..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב... כתבת שהתורה לא סותרת את האיבולוציה.. ככה חשבתי עד לא מזמן. עד ששמעתי שיעור חזק של איזה רב (הרבה פיירמן, אם אתה מכיר) שהסביר את זה. איפה אתה שמעת על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
האטום מורכב מפרוטונים,אלקטרונים,ונייטרונים. מה זה אומר אבל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אמרתי שלום דוקטור, תעזור לי, אני ישלם לך, עזר לי, שילמתי לו, בינתיים אני בסדר. מפתיע שאף אחד לא הגיב למה שאני רשמתי, לכל המגילה, אממ יש סיבה? power lifter, אתה לא תדבר אליי ככה, אני אלוהים שמעת? לא בא לי להחליף גופות עכשיו. אולי מחר אולי מחרתיים, באיזה זכות בן אנוש כותב לי הודעה בכלל?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() לא באתי לנסות להוכיח מה זה אלוקים באתי לתת נקודות למחשבה ולהגיד למה אני מאמין אתם רוצים תאמינו לא רוצים תעשו מה בראש שלכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב נימאס לי כבר לחשוב עמוק מידי, סקס סקוואט ודד ליפטטט
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי העביר שיעור וזה בעיקרון לקוח מהרי"הל ספר הכוזרי, אהבתי את השיער כמו לא יודע מה, היה מרתק, כשהוא מעביר שיעורים הוא מפגיז בדר"כ חבל"ז, פתאום מלא שאלות שהיו לי נעלמו, אין אני מרגיש שאין לי יותר שאלות!! ומה שיש הוא שולי זה דברים ביולוגיים וכאלה שפשוט צריך ללמוד אבל העניין שהאמונה (יותר מהידיעה) שאלוה-ים הוא אחד!
אני היה לי הרבה שאלות וגם לא הססתי ללכת לצד השני אבל כשאתה באמת עושה בשביל האמת הדרך סלולה לך כי זה אמת. כשאתה רוצה אמת אתה מקבל אמת כמה שקשה זה יהיה ללכת עד הסוף עם האמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בוא נסתכל על זה בצורה אחרת: יש 10000000 "קומבינציות" של ילדים שההורים שלך יכולים ליצור. אחד מהם תהיה אתה. אבל זה לא שמישהו בחר דווקא בך, אלא להפך- אתה נולדת משום שככה יצא. סביר להניח (סטטיסטית) שאילו ההורים שלך היו מולידים 1000000 ילדים, כל אחד מהם היה שונה ממך. חלק מהבעיה של אנשים היא שהם מסתכלים על החיים מנקודת המבט שלהם, וזה לא תמיד נכון להסתכל ככה.
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() למה שמי שלמעלה אמר שאנחנו לא עונים לו.. אני יגיד לך מה.. אני עניתי לך, אתה חוזר וסובב את התשובות שוב, תקרא את מה שכתבתי, אבל בינתיים, הקב"ה הוא לו מן איזה שד שמתלבש על בניי אדם, אחרת אתה מוריד מערכו האינסופי, הקב"ה הוא ישות אינסופית וכל ההנפשות שאנו נותנים הם בשבילנו ולא באמת, (למשל, "ויחר אפו" "ארך אפים" וכו')מה העניין לדבר? שלנו, אין תפיסה באלוה-ים כלל, הקב"ה הוא לא מוחשי ולא ניתן לדמיון לכן אין לנו אפשרות לתפוס בקב"ה משהוא אבל המשהוא שאנו בכל זאת מצליחים לתפוס אנו רוצים בו מאוד (כמו המשל עם הבת מלך שכתבתי בהודעה קודמת)
תשאל, אז מהי השלמות הריי אם אתה שואף לאינסוף.. נכון זה מייאש, אבל השלמות היא השאיפה עצמה לשלמות! זוהי השלמות.. |
![]() |
![]() |