|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם אנשים לא מבינים כלום ,זאת שמועה דפוקה,יש לנו דווקא את אחת הגזרות היותר חמות באיו"ש זאת,ג'נין שהיא מאוד חמה מבחינת פעילות מצבאית ,מאוד!!!!! ויש את עכשיו דרום הר חברון קצת פחות אקשן אבל קורה קורה דברים,כמו השבוע סרקו בקתב על סופה....אנחנו עושים הרבה מאוד פעילות והשמועות האילו זה סתם חירטוטים על גבי חירטוטים ... אני אוג' 06!!!
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אז חבר שלי הבן שלך, הוא אוג' 07 לביא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
משתמש ותיק
|
![]() תאמין לי תוותר על ה-3 שנים האלו של האימונים, הצבבא זה מה שיגרום לך להתבגר....
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה משתנה לטובה מכל בחינה שחשבת וגם באילו שלא הכרת שקימות בך ... ביוחד ביחידות הקרביות למינהם! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר ככה כאילו אתה משופע מהם ישירות .. כאשר אתה משרת אתה בכלל לא חושב עליהם ולא מרגיש אותם ככה שאין להם בכלל קשר,ככה מה שאתה אומר זה שטויות בכדאי להגיד משהו ... ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נימצאים ליד,עדורים,בית חגי,סוסיא,עותניאל,פני קדם,פני חבר...... 20 דקות מי מיתר,עומר,להבים ........30 דק' מי באר שבע... טעות קטנה שלי הבקתב האחרון היה לפני איזה חודש ,שבוע שעבר זה היה מטען למזלינו אף אחד לא ניפגע!. בגלל הבתביסת הזד**ן הזה לכמה מערבים אני יצאתי וכמה יצאו חברים שלי ,קשה ליספור על האצבעות חחחח
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
|
![]() כמו עכשיו.
גובנ'יקים שליטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד שיתרום מה שהוא יכול,מה אתם מתווכחים כל היום..
ומה קשור אולמרט והילדים שלו? אולמרט לא צריך תהגנה שלכם הוא מספיק מוגן,אנשים הולכים לקרבי בשביל שהאזרחים שלנו יצאו מהבית ויחזרו אליו בריאים ושלמים. אני אישית התגייסתי לג'וב,בניגוד לרצוני בעיקרון אבל אמרתי אני יסחוב בצבא ואני "יתרום מה שאני יכול", והגעתי למצב שאני לא יכול להתסכל על עצמי ואני מתבייש לקרוא לעצמי חייל,יותר נכון אני לא מרגיש חייל,אני הולך בתחנה מרכזית עם הראש למטה,ולכן הגשתי טופס 55,חתמתי על ויתור ת"ש 3 ,ואני מקווה שיענו לי בחיוב ויקחו אותי לקרבי,( ויתרתי על הג'וב של כאחד היה חולם עליו,מנהל רשת בתוך בסיס,שאני הייתי אמור להיות בתוך בניין כמו מפעל הייטק ,להתעסק במחשבים,לצאת יומיות וכל זה),אבל ויתרתי על הכל ואני הולך לקרבי בעזרת ה',אז שכל אחד יתן את המקסימום שלו,זה לא אומר שכולם יעברו לקרבי,יכול להיות מצב הפוך שבנאדם יצא מקרבי ויהיה ג'וב ויתן את המקסימום שלו. אנשים עוד לא קיבלו צו ראשון והם מדברים כאילו הם במילואים,תיכנסו לצבא תיראו מה זה ואחרי זה תדברו. (לטוב או לרע)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() פאניק וקילר צודקים,אנשים שעדיין לא היו בצבא שלא ידברו בכלל!!
את ה"רעל" שלכם ילדים יוציאו מהר מאוד.עוד תיראו.
![]() |
#97 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]()
![]() |
#98 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() כולם פה יודעים שהצבא זה גוף לא הגיוני ומוסד מפגר בעיקרון וגם הממשלה
אבל זה לא סיבה לא להיתגייס וליתרום כמה שאתה יכול אם הדבר שהכי טוב שאתה יכול זה להיות נהג תהיה נהג אםהדבר הכי טוב שאתה יכול זה להיות במערך הטכנולגי או המדועיני שמאוד חשוב תעשה אתזה על הצד הטוב ביותר ואם הדבר הכי טוב שאתה יכול להיות זה לוחם תהיה לוחם הכי טוב שאתה יכול זה לא בא ממורעלות זה בא ממחויבות נטו אני לא מורעל עכשיו ברוך השם סופית שאני מיתגייס הצבא גם לי הוציא לי תנשמה אבל כמו שאמרתי הסיבות שלא להיתגייס בגלל הממשלה ובגלל שהצבא לא מקשיב לי אוי אוי אוי זה נטו בכינות וחלק גם מהאנשים שפה לא רק שהם לא רוצים להיתגייס לא אכפת להם מהארץ הזאתי מהמדינה הזאתי אלה רק מעצמם אני מכיר מישטמטים שוואלה אולי מסכים אם זה שהם הישטמתו אבל מכבד אותם בעיקר בגלל שהם אוהבים את ארץ ישראל ולא חשוב להם רק התחת שלהם ערכים זה הדבר הכי חשוב שכבר אין במדינה הזאתי להמון אנשים ובעיקר הנוער ופה ילדון בין 15 הוכיח את זה בצורה הכי טובה שיש |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |