|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
פרפר מכונה 12 כפול 3 לחיצת חזה בישיבה 12 כפול 3 חזה עליון 12 כפול 3 גב: פולי תחתון 10 כפול 3 פולי עליון 10 כפול 3 מתח 8 כפול 4 כתפיים: הנפות קדימה עם משקולות 10 כפול 3 הנפות לצדדים עם משקולות 10 כפול 3 לחיצת כתפיים עם משקולות 10 כפול 3 רגליים: לחיצת רגליים על מכונה 12 כפול 3 פושטי ברך על מכונה 12 כפול 3 תאומים 12 כפול 3 דו ראשי: פושטי מרקים 10 כפול 4 כפיפות מרפקים 10 כפול 4 כפיפות מרפק בישיבה 10 כפול 4 תלת ראשי: משקולות מאחורי הראש 10 כפול 4 משקולות על המכנה 12 כפול 3 מקבילים 12 כפול 4 בטן: בפיפות בטן על מכשיר מה אומרים? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לחיצת חזה בישיבה - אחלה תרגיל לכתפיים,לא לחזה
חחחח אתה לא רושם לא נתונים,לא מטרה,לא כמה זמן אתה מתאמן,ומעלה תוכנית מפגרת ומבולבלת,מה אתה בדיוק רוצה לשמוע ? עריך:lol לא ציינת אפילו את הסדר,אולי אתה עושה את כול מה שרשום בתוכנית באותו יום ? אתה אשכרה מסתלבט אה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי
נראה לי המאמן שלי מסתלבט עלי הוא אמר לי לבוא 3 פעמים בשבוע ולעשות את הכל. אבל אני חילקתי את זה ל יום א' ידיים חזה וגב יום ב' כל השאר יום ד' כמו יום א' ויום ה' כמו יום ב' והמטרה היא להתחזק וגם לעצב את הגוף. מה לשנו בתכנית יש עצות משהו? ואני מתאמן יום. היום התחלתי להתאמן ואני בן 16 1.85 שוקל 74 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה Fbw??? אוי ואבוי המאמן שלך פסיכי או מה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה Fbw! ????!?????? חחח זה כמו Ab מבחינת כמות הסטים!!!! דפוקקק המאמן שלךך?? 12 סטים ליד קידמית בfbw???????
Lol תיבדוק אם המאמן שלך באמת מוסמך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עצה באמת מכל הלב, תעבור למכון אחר. יש לך מאמן טמבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
שםשוט לא ידבר עם המאמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז מאיפה אני יביא תכנית אימונים???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר
אח שלו מדריך במכון אחר נראה אולי הוא יכין לי תכנית בכל מקרה למרות שהתשובות לא ענייניות תודה שעזתם לי להבין ושלא עשיתי תתכנית הזו |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() Abc-פעם בשבוע
Aחזה-ביספס מישור 5x12-6 עליון:לחיצות/פתיחות 3x12-8 משקולות,מוט = תגוון כול אימון ! מקבילים החיזה הפוכה/רגילה = תגוון,3-4סטים 12-8 חזרות ביספס: כפיפת מרפקים מוט W/ישר בעמידה = תגוון כול פעם:5-7 סטים, 15-8 חזרות ! B רגליים-כתפיים 1)סקוואט : 6-8 סטים כבדים על 15-8 חזרות = פרמידה ! 2)כול שני אימונים תוסיף לחיצות רגליים אחרי הסקוואט 5 סטים 12-8 חזרות 3)דדליפט סטיף-לגד 5 סטים 12-8 חזרות ! כתפיים: 1)לחיצה צבאיט בעמידה/לחיצה בישיבה עם מוט 5-6 סטים 12-6 חזרות ! (כול 3-4 אימונים אפשר להחליף את המוט בדאמבלים) 2)הנפות לצדדים 3 סטים 12-8 חזרות ! C גב,שכמות,טריספס 1)מתח 5-6 סטים 12-8 חזרות (במידת הצורך מוסיפים משקל) 2)חתירה 3x12-8 3)מסור/t-bar/bent Over Row של 3 סטים 12-6 חזרות = תגוון דד-ליפט 5-6, סטים 8-3 חזרות - סטים כבדים !!! שכמות: הרמת כתפיים עם מוט/משקולות : 4x12-8 טריספס:לחיצה צרפתית 5-7 סטים,12-8 חזרות,תעשה גיוון בין אימון לאימון בשיפוע של הסבסל. זהו !!!!! כן זה מספיק,מספיק ועוד איך מספיק,כול שחיף יעלה טוב במסה עם תוכנות כזאת ! ותכניס גם טעומים באחד הימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעלי אין לך משוג כמה אני מודה לך!
יש כמה דברים שלא הבנתי אז רק עם בא לך תיתן לי תאיסיקיו שלך כמה שאלות קטנות. ושוב פעם תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד אחי תאומים* המון סטים כבדים אימון הארדקור רציני חאי האבתי מאוד הרבה סטים בתרגלים רק שאלה אחת, מזה מקבילים אחיזה הפוכה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהוא הכין לי זו תכנית טוב?
אותה אני יעשה? ושוב פעם לזו שהיבא לי תתכנית ת-ו-ד-ה! ויש לי כמה שאלות שלא הבנתי כל מיני שמות של תרגילים שרשמת לי: מה זאת אומרת Abc פעם בשבוע? מתי לעשות מה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() רוצים בדיחה?
לפני שבוע דיברתי עם חבר שלי שרק התחיל להתאמן המאמן שלו עשה לו Fbw 4 פעמים בשבוע Aaxaaxx ![]() אמרתי לו להביא כפה ממני למאמן ABC הכוונה חלוקת כל השרירים ל3 אימונים..עכשיו אתה יכול לעשות אותה 3 פעמים בשבוע כאילו AXBXCXX או יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |