|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מדובר בפרויקט של ערוץ 10
תחקירנית של ערוץ 10 שהיא בחורה בת 18, היתחזתה לילדה בת 13 והיסתובבה בצ'אטים. המטרה הייתה לראות כמה מסוכן לילדה קטנה באינטרנט, עד מהרה החלו הפדופילים לנסות ו...{תיראו בהמשך}. וידיאו על מה מדובר http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...527403&sid=126 אלדד בן גיא, מהנדס בן 38, נשוי ואב לשניים, הגיע גם הוא לדירתה של "מורן בת ה-13", ואף הבטיח לה ללמד אותה כיצד לבצע אקטים מיניים. http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...527584&sid=126 הסבא, פסל במקצועו, טען בעימות עם דב גילהר כי הוא לא מתעסק עם ילדות בנות 13 ולא 14. הבחור הצעיר הגיע לדירה וטען בעימות כי הכל פנטזיות והוא בא מתוך שעמום בלבד. סבא בן 62 ובחור בן 24 http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...527730&sid=126 ועוד זקן אחד,אותו בכלל הייתי שולח לגרדון. הוא אונן מול הילדה ו להזכיר שהיא בת 13, היא יכולה להיות הנכדה שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...527405&sid=126
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש מושג למה הסרטונים לא עובדים? a little bit of a help please?
האנשים בארץ ירדו מהפסים בחיי..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כול הכבוד לערוץ 10
מעכשיו אני יהיה יותר זהיר
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני לא בדיוק יודע איפה הבעיה.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה משתמש ב firefox אז תדליק את הסירטון עם explorer
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיחקו אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו הם יצאו תותחיםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי לפני כמה ימים באמת יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ומהיום אני יזהר בכל הבנות שמדברות איתי ואמרות לי נבוא אליך ונעשה ככה וככה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזל שהפסקתי לשבת על ה Icq/msn
לפני איזה שנתיים אחרת ההיתי מסתבך אם הסייבר סקס .. מי בכלל משתמש בתוכנות האלה כבר זה לילדים בכיתה ז'
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צריך לסרס את כל הפודפילים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחחחחחח איזה כיף לראות את הקטע הזה שהמראיין אומר לו "אתה יכול ללכת" ההוא בא לצאת מהדלת פתאום הבלשים מפתיעים אותם תבני זונותת האלהה !!! 25 שנה כל אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב לבדוקק את זה אני נכנס בשם "אורנית מאמי13 " אני הולך מה זה לצאת על הפדופיל שינסה "להפגש איתי" חח איזה קללות הולכות לרוץ תקבלו העתק מובטח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח פעם אחת התחזתי לילדה בת 15 אם חבר ודברנו אם אחד מהשכונה שגלש בצ'אט חחחחחחחחח איך שראינו אותו ברחוב דפקנו לו מכות רצח פדופיל מסריח חחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חארות של אנשים באמת דפוקים בראש שילכו לכלא זה יתן דוגמא טובה לפדופילים מסריחים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יוווווווווווווווווווו חחח איך שומרים שיחות בצ'אט אתם מתים מצחוקקק מתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הם קלטו כבר שהם אכלו אותה באמצע השיחה..... וואלה איזה נואששששש צריך להיות..בישביל לעשות כזה דבר...הוא יודע שבחורה בת 25 לא תרצה לששכב איתו...וגם הם מנצלים את התמימות שלה...צריך להרוג אותם..:):):):) הרג אותי שהסבא הזה כימעט בכה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שימו לב:
מתוק.. ואת..?: ממצב מאמי שלי אורנית13: סבבה מה איתך? מתוק.. ואת..?: הכול טו מתוק.. ואת..?: ב מתוק.. ואת..?: מה איתך מה עושה אורנית13: סתם.. כלום מתכתבת ואתה? מתוק.. ואת..?: סתם מדבר איתך אורנית13: חמוד... מתוק.. ואת..?: אולי מתוק.. ואת..?: חחח מתוק.. ואת..?: ואת חמודה...? אורנית13: אפשרר להגיד... מתוק.. ואת..?: מתוקה..? אורנית13: כן מתוק.. ואת..?: אז את גם מן הסתם יפיפה!!! או אני טועה? אורנית13: מממ.. אומריםם.. מתוק.. ואת..?: אפשר לראות ולהגיד גם אורנית13: אין לי תמונה ![]() מתוק.. ואת..?: ואת לא יכולה להשיג אורנית13: יש לי זאת אומרתת לא על המחשב מתוק.. ואת..?: תסרקי ושלחי אורנית13: חחח אין לי סורק.. מתוק.. ואת..?: תתארי לי ...? אורנית13: את עצמי? מתוק.. ואת..?: כה המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: שיער שחור מתוק.. ואת..?: נו אורנית13: שדיים גדולים אחושרוטה מתוק.. ואת..?: תמשיכי זה מגרה אורנית13: והשם שלי זה יוסי כהן אני בלש ממרחב ירקון האייפי שלך שמור לנו במערכת אורנית13: צפה פגיעה המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! |
![]() |
![]() |