|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה אתה משרת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חטיבת כפיר ..לביא(96)
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין לא חייל,אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי כדי להמשיך עם מסגרת האימונים ובמידה ולא יתאפשר לי לפחות אני אקפיד על התזונה שמהווה 70% .
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שומר החומות, תשאיר איסיקיו/מסנג'ר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קחו לדוגמא את גדי (זה שמיתחרה, העלה תמונות פעם לא זוכר את השם מישפחה), הפסיק להיתאמן לתקופה ואיבד המון מסה של שריר, אבל תוך 7 חודשים הוא חזר לעצמו ויותר!
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שומר החומות עם זיכרוני נכון אז אתה משרת באיזה שהיא סיירת...
?
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לביא סחטיין, איך הפעילות בחברון?
אני נפלטתי ממסלול שייטת בגלל בעיות רפואיות ובמרץ הקרוב אני מתחיל מחדש טירונות (בנח"ל), אני עוד צריך להחליט אם אני מנסה עוד פעם את כוחי במסלול שייטת או עובר לגדס"ר נח"ל. וזה שביקש מסנג'ר או אייסיקיו אז אין לי נכון לעכשיו אני אנסה לפתוח בקרוב אם יהיה לי זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה חמוד בחברון ,עכשיו המסייעת (איפה שאני
![]() רגע כבר היית בנחל? היית בוותיקות או שעדיין לא יצא לך?
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נפצעתי ועכשיו אני מתגייס שוב לטירונות בנח"ל, או במסלול שייטת או במסלול גדס"ר (שהציעו לי אחרי שנפצעתי), עוד לא החלטתי. אז מה אתה עושה בבית? אתה ברגילה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
הושעה
|
![]() לצה"ל לא אכפת מכלום, ברוב המקומות מנסים לדפוק חיילים גם בלי סיבה, זה צבא מנצל שבו ראיתי כמה מהאנשים הרעים ביותר בחיים שלי. אוכלים חרא טהור בחדרי אוכל - יש בסיסים שמזכירים קצת מחנה ריכוז (אהם בה"ד 13 אהם) שבהם פשוט אפשר לבכות כשרואים את המחזה שבו חיילים מסתכלים על חתיכת חזה עוף או איזו סוליית בקר מסכנה כמו על זהב. אוכל חרא, תנאי מגורים חרא, מפקדים חרא, נגדים חרא, רמאות וחוסר אכפתיות טוטאלית בזרימה מתמדת, בחלק מן המקרים התעללות נטו (לפעמים סתם בשביל הכיף). לפעמים יש לי הרגשה שהצבא הזה נלחם יותר נגד עצמו מאשר נגד אויביו. משמעת לא משמעת, דפיקת החיילים בצה"ל עוברת כל גבול.
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צא מזה בנאדם! תפסיק לחיות בהרגשה שמהותו של כל אדם היא לדפוק אותך, אתה כבר נסחף עם זה. אז טחנו אותך קצת בבה"ד 13 אז מה? אז זה אומר שזה מזכיר מחנה ריכוז? על מה אתה מדבר בכלל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
הושעה
|
![]() טחנו אותי? יש אצלי בבסיס לוחמים לשעבר שהתעללו בהם נטו ועכשיו הם מתעבים את הצבא הזה. תסבירו לי מה טוב בזה?
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אם התעללו בך אז תגיש קבילה, אם אתה ממשיך לשתוק זאת כבר בעיה מסוג אחר לגמרי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא מה עשית בבה"ד 13? תן אייסיקיו מסנג'ר משהו
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא היה במשטרה צבאית אני חושב
והם לא באמת רעים כמו שזה נראה לך זה כולה משחק הם ככה מתפקידם. אם אתה היית הולך להיות מפקד גם אתה היית ככה כמו המפקדים המניאקים האלה אתה לוקח קשה מדיי אחי
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נו ברור כל הקטע של הפיקוד זו הצגה
אגב אימונים וצבא בע"ה אני אתחיל להתאמן סדיר מיום שני , בין אם זה בגלל היומיות בקריה או בגלל הסגירות בבסיס סגור , ובבסיסי חי"א אפשר להתאמן בכיף....
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקום אפשר להתאמן, יש לי חבר שהביא משקולות לבסיס שלו וכולם מתאמינים שם בכיייף
כל הקטע זה התזונה... לאכול צהרים ב12 ולא לתת לגוף כלום עד 5 זה על הפרצוף..זאת רק ההתחלה ותסכימו איתי שאי אפשר להביא אוכל מהבית לכל השבוע{את המינימום תמיד אפשר} אבל לכל השבוע בעיתי בהחלט |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |