|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן.. אני בן 16,
ולפני שנה שקלתי 88 קילו על 1.68m (כן, זו לא טעות..) ואז התחלתי ללכת לחדר כושר ולאכול אוכל נורמלי.. אז לפני חצי שנה הגעתי ל-65 קילו על 1.75 מטר, והפסקתי ללכת לחדר כושר. כיום אני 68 קילו על 1.82 מטר, לא הולך לחדר כושר, אבל ממשיך לאכול אוכל נורמלי. עכשיו הבעיה שלי שיש לי משקל טוב אבל האחוזי שומן... קשה להיפתר מיזה. לפני שנה, האחוזי שומן שלי היו 35%, כיום אני עומד על 20 ומשהו, לא זוכר. בכל מקרה.. אני עדיין לא "ספורטאי", אפילו ריצת 2000 אני מתקשה לבצע.. (אם אני לוקח את הזמן אז אין בעיה.. אבל צריך לעשות תוך 7 דקות ככה.. בבית ספר) ואין לי ריבועים והכי מפריע לי שאני לא מסוגל לעשות 2 מתח נורמלי.. אולי 1 תיקני בקושי \: אז בקיצור אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת ולהיות עם גוף שרירי ושלא תהיה לי בעיה לעשות את המתח והשטויות האלה.. אז מה לעשות עכשיו? יש לי מנוי לחדר כושר עדיין אבל אני לא בטוח כמה זה יעזור, כי זה סתם התוכניות שם זה משהו שהם מכינים לכל האנשים זה לא משהו מותאם אישית ואין לי תחושה שזה עוזר בכלל.. (עד לפני חצי שנה הייתי בחדר כושר אחר יותר טוב שהיה שם מעקב ותוכנית אישית לכל אחד..) איפה אני יכול למצוא תוכניות אימון טובות? או שהכי מומלץ זה לעשות את התוכנית של ישראלבודי עם היעוץ וזה? אני פשוט תקוע עם משקל טוב אבל המון שומן שנשאר מימי העבר.. ואני רוצה להיפתר מיזה כבר תודה ויום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון קשה לי להאמין שאתה על20% בגובה 182 ומשקל 68 תעלה תמונה אם בא לך לדעת כמה אתה באמת+-
בקשר לפגישה אם גיל זה יעזור לך פלאים ממליץ לך בחום ללכת לפגישת יעוץ מה הכוונה לתוכנית אימונים של כולם? מהזה אין מדריך במכון? תכתוב לי את התוכנית אם לא אכפת לך לדעתי יש לך הרבה עור עודף שנשאר בגלל הירידה הדרסטית ולכן אתה חושב שאתה על 20% כמו שאמרתי אם אתה רוצה חוות דעת ויש פה הרבה תותחים תעלה תמונה בקשר לכושר גבר קח את עצמך בידיים לך לחדר כושר תתחיל לקרוא פה באתר מאמרים תבנה לך תוכנית נורמאלית שלתזונה ואימונים או שהכי פשוט ומקצועי לך לגיל אבל ידע זה תמיד טוב הינה http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=81 אני אישית יעזור לך לכתוב תפריט ותוכנית אימונים במידה ולא תרצה ללכת ליועץ שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תתחיל לפתח מסת שריר
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אתה אמור להיות די שחיף בעיקרון אני לא מאמין שאתה על 20 אחוז שומן.
תתחיל מסה כרגע לקראת הקיץ תתחיל חיטוב לגבי מתח יש מכשיר שנקרא פולי תעשה בו עד שתיהיה חזק בו ואז לא יהיה לך בעיה לבצע מתח נורמלי ותקני. לגבי פגישה עם גיל מומלץ מאוד לפי מה שאנשים אומרים. וגם אני לא מזמן התחלתי חיטוב שחובה אירובי 30 דקות אחרי אימון אמרתי שאין מצב אני לא עושה גם ריצה אלפיים בבצפר התחלתי לעשות עם חבר ושאתה עם מישהו לידך ומדברים זה עובר לך בכמה דקות כאילו ואתה אפילו מרגיש שאתה יכול להמשיך....! שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר! |
![]() |
![]() |