|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ירדתי לשכנים להביא את הלסת שלי
הפלת לי אותה יש לי שאלה אליך גיימר למה תמיד לרוסים (כמוני) יש מרפקים לבנים כאלו? כמו בתמונה הזאתי http://img130.imageshack.us/my.php?image=img1842ek9.jpg שים לך למרקים שלך גם שלי תמיד לבנים כאלו למה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה יואב חסר קצת בייספס נראה לי
אהבתי את התמונה "שני אחים" אומנותי משהו... ![]() ד"א אגב מה זה המקום הזה ? מקלט של מישהו ? עריכה: גיימר אתה צריך תספורת נראה לי ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יואב ימלך!
איזה מסה אהבתי תתמונות באתה מכון מגולח (לא רק בפנים) צבע יפה מאוד וביכלל חבל על הזמן עריכה: סיימתי לראות גם את התמונות של גיימר ואללה אחי חטוב חבל על הזמן אני מקווה שאתה נכנס עכשיו למסה עצבנית
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 2 סוסים חבל על הזמן...ישך אחלה גופה גיימר בן כמה?וכמה זמן מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() פייייייייי שעה שאני צופה תמונה תמונה חחח
![]() טוב אז ככה.. יואב ואיתי שתיכם סוסים אחים שלי שתיכם ניראים קטלני! זה משמח לראות פרטנרים כאלה טובים מזכיר לי אותי ואת עומר (Di_Bol) באימונים שלנו חכו גם אנחנו נרביץ תכף תמונות חדשות ויש שינויים עצבניים! אהבתי את כל התמונות לשתיכם יש מסה מאוד מכובדת ויואב קצת פחות חטוב מאיתי אבל יש לו חיטובים מצוינים בטרייספס ובכתפיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אני לא מבין למה אמרת שיש לך ידיים קטנות בתמונות הם נראות דווקא סבבה והחזה שלך מלחיץ!! בכל מקרה תתחיל חיטוב תרד 10 קילו ואתה תראה כמו מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד. 2 מאסיביים.
מה עם מפגש בחנוכה?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אז אתם אב ובנו או שני אחים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ברצוני להודות לאיתי על השירות והסבלנות ובמיוחד על המהירות שלו על העלאת התמונות .
איתי הוא בודי בילדר בנשמה והוא הולך לחזור ובגדול , חבר אמיתי הרבה יותר בוגר מגברים שאני מכיר שהם בני שלושים . החלטתי שאני לא מצטלם עד אשר אגיע למשקל גוף של 85 ק"ג זאות אומרת 14 ק"ג פחות ממה שאני היום .אני חייב להתחטב ואני לא סתם כותב את זה זוהי החלטה שלקחתי על עצמי ואני מחוייב לבצע זאת למעני . אני אפילו לא יודע על איזה אחוז שומן אני כעת בטוח מעל 20% ![]() ברצוני לקבל תגובות אמיתיות וכנות מכולם מה אתם חושבים ? חבר"ה תיהיו רציניים אל תדאגו אני מבטיח לא להעלב תנו דעה כנה בבקשה . תודה מראש לכל המגיבים . ![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יואב הפתעת אותי אחלה מסה...
איתי ירדת קצת? בכל אופן חטוב מאוד
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שתי סוסים יואב מסה קטלנית
גיימר סוס רצח חיטוב יפה מאוד קיצר שניכם קרנפים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובחלק מהתמונו רואים חיטובים מאוד יפים אצלך(כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי טרייספס כתפיים וטרפזים) בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה גם אני עשיתי לעצמי אותה הבטחה שעד שאני לא מסיים תחיטוב אני לא מעלה יותר תמונות ![]() אני אישית חושב שדרוש קצת חיטוב אבל סך הכל אתה ניראה מעולה בהצלחה! ![]() גלעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
יש לך גנטיקה של מישהו גדול, אני בטוח שלפני האימונים תמיד היית בחור גדול נכון? בכל אופן יש לך פוטנציאל אדיר, התמונות שלך מזכירות לי קצת תמונות שלי שהייתי שמן, אתה ניראה לי בסביבות ה-25% אבל רואים שיש עליך המון שריר. וגיימר תסתפר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יואב ביקשת תגובה כנה אז הנה:
אתה מאוד מסיבי אבל יש עליך שכבת שומן לא קטנה. יש תמונות שיצאו לך ממש טוב (כמו התמונה של הטרפזים), שבאמת מראות על מאסה טובה. אני מאמין שאתה באמת על 20% ואולי אף יותר. אבל אם יש לך את החשק, הזמן והכוח לחיטוב אז השמיים הם הגבול! כשתהיה מחוטב אתה תראה ממש מפלצתי. בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אז אני מבין שירדת מהרעיון להתאמן אצל הניגרי...
לעניין: קודם כל כבוד על האומץ להיחשף, אפילו שזה בניגוד לעצה שקיבלת ממני לפני חודשיים (זוכר?). בכללי מאסה טובה מאוד שהצטברה בזכות שנים של התמדה, בבאדי בילדינג הגיל הוא דווקא יתרון, שלא כמו בסוגי ספורט אחרים. כתפיים טובות, ידיים טובות (בעיקר טרייספס), חזה קשה לדעת באחוז כזה של שומן, אמות טובות, תאומים לא רואים בתמונות אבל אני ראיתי והם טובים. רגליים לא רואים בתמונות וגם אני לא ראיתי אז אין טעם לבקר. יש כמה תמונות מאוד מוצלחות, כמו עם השילוב ידיים, שם רואים איש גדול. בכללי אתה בנוי גדול, כמו שעומרי אמר וזה נתון פתיחה נהדר. חוץ מזה היו לנו מלא שיחות על העניין (ועוד יהיו) אני ואתה יודעים שהתזונה שלך לוקה, ולכן אתה תהייה חייב לעשות שינוי ממשי בתפריט על מנת להתחטב באמת ולא בכאילו כמו רבים אחרים שאני מכיר. כבר אמרתי מיליון פעם: קל מאוד לעלות מאסה לרוב האנשים, בעיקר בעלי מבנה עצמות גדול, קשה קשה קשה להתחטב. אני מקווה שתממש את ההבטחה ותהייה נחוש בחיטוב, שזה אומר שאנחנו לא אוכלים יותר את המעדן ההוא שהגשת לי בביקור אצלך. כלומר אני כן, אתה תסתכל עלי (והפעם זהו לא תכסיס כדי לאכול יותר, או שאולי בעצם כן). זה אומר שאתה מתחיל לחבב את האירובי, או לשנוא אותו, אבל בכל אופן הוא יהיה חלק גדול משגרת חייך. זה אומר שאתה תספור שעות ליום שבת, או שישי, שאז ורק אז מותר לך לפנק את עצמך בצ'יטינג ראוי. זה אומר שאתה לא נשבר ונתלה בתירוצים (מוצדקים) של התחייבויות קודמות משפחתיות או של עבודה. או במילים אחרות: שקט מתחטבים! היתרון שלך הוא שלרשותך כל הזמן שתצטרך. אינך כבול בסד של זמן בגלל תאריך כזה או אחר. אתה צריך אבל להתחיל מייד, חבל על כל יום. מילה לאיתי: אתה תמיד נראה טוב, אם כי אני קצת מאוכזב מכך שאינך מאמץ את עצתי להפציץ מאסה. לך, בניגוד ליואב יש אישור והמלצה להרביץ ריבות או מה שזה לא יהיה, אבל אני מבין שאתה קצת מאוהב עכשיו, אז ענייני אוכל הם ממש בראש סדר העדיפויות שלך... חוץ מזה: הייתם צריכים לסנג'ר מישהו שיצלם את שניכם יותר תמונות, יכולתם למשל לקחת את ברוך דגו (קרמבו). בהצלחה לשניכם, אני עדיין מצפה לביקור, ואם לא - הניגרי מגיע לאשדוד, אז תגיד למדריך השמן שם שיתחיל מעכשיו להוריד פרופיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יואב ידידי לקח לי זמן לצפות בתמונות אבל זה היה שווה את זה , מסה מכובדת ביותר !
אני נוטה להסכים עם השאר שעדיף חיטוב מאשר להמשיך מסה , אם תעשה חיטוב טוב ,תראה מיליון דולר, בהצלחה ![]() ![]() איתי כמובן נראה בעל מסה וחטוב! ,רואים שמכאן זה ישר למר ישראל ... ![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אלו כל התמונות שיכולתם לצלם?
![]() יואב יש לך מסה מכובדת בהחלט, אבל האחוז שומן גבוה מכדי לדעת מה יש מתחת. גיימר נראה לי שקצת ירדת בגודל הכללי...כנראה בגלל ההפסקה מהאימונים. בכל מקרה שניכם מאסיביים אבל אחד צריך לצבור עוד מסה והשני צריך חיטוב. יאלה אבא ובנו....לעבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
וואי כמה תמונות.....=]
יואב, מאסה מטורפת, אבל אחוז שומן גבוה! אחרי חיטוב, תראה פיצוץ! קח את זה עד הסוף וגם תרגיש עם עצמך הרבה יותר טוב.... ![]() חוץ מזה שתמיד יש לך אותנו לחיזוקים, תמיכה....... בהצלחה איש יקר!!! ---------------------------------------------------------- איתי כמו תמיד נראה מעולה, המשך כך!