|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הלוג שלי - חזרה לאימונים
טוב אז הפסקתי להיתאמן חודשיים בגלל פציעות ביד וירדתי 5 קילו שרובם שריר
אז אני בונה על הגוף שיחזיר קצת מהשריר שהלך ואם לא בחיטוב אז לפחות שיהיה מהר במאסה אחרי הקיץ נתונים: גיל - 15.5 וותק - שנה וחודשיים~ משקל - 69 מבנה גוף - מזומורף - הייתי ילד שמן, אבל זה לא גנטי, זה סתם כי לא הייתי עושה ספורט ואוכל כמו חזיר אבל אני כנראה גם קצת אנדו.. היקף טבור - 81 (אני הייתי אומר פחות פשוט הלכתי אחרי אוכל.. הייתי אומר 79-80) אחוז שומן - 14-15 להערכתי היקף יד - 36 כרגע (היה 38) היקף רגל - 55 (גם זה היה פעם גדול יותר בכמה סנטים) *היקף חזה-גב - 105 פלוס מינוס (אין לי מושג כמה זה היה אף פעם לא מדדתי) היקף כתפיים-גב - 118~ (פעם היה בסביבות ה-122) תאומים - 38 (למרות שהם ירדו רק בס"מ זה מה שהכי ביאס אותי) *יש לציין שהגב שלי רחב - אחד החלקים החזקים אצלי אבל החזה.. חרא* תפריט חיטוב - התחלתי לעבוד עם יותם, קיבלתי ממנו רושם טוב בפגישה ונראה איך יהיו התוצאות בוקר: כוס ברנפלקס אחת + כוס חלב 1% יוגורט ביו \ פירות 0% שומן 3 שקדים או אגוזי מלך \ פקאן לא קלויים (טבעיים) בית ספר - ארוחה 1: 2 פרוסות לחם עינן + כפית חומוס 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן + עגבנייה + 2 עלי חסה בית ספר - ארוחה 2: 2 פרוסות לחם עינן כחול + 2 פרוסות גבנ"צ 9% מלפפון ירוק בית ספר - ארוחה 3: 2 פרוסות לחם עינן כחול 100 ג' גבינה צפתית \ בולגרית 5% + עגבנייה ערב (מתי שאני חוזר): תפו"א בינוני שלם \ כוס אורז אחרי בישול 120 ג' חזה עוף \ הודו *אחרי אימון* סקופ חלבון + 3\4 סקוף סוכר ענבים (שלושת-רבע) לפני שינה: 3 פרוסות לחם עינן כחול חביתה מביצה שלמה + 2 לבנים (ללא טיגון) חצי קופסת טונה במים סלט ירקות גדול + כפית שמן זית ותבלינים כמו מלח\פלפל\לימון אנערף עכשיו תוכנית אימונים - יש לציין שהרבה מהתרגילים הם חדשים בשבילי: **2 סטים אחרונים הם עבודה כבדה בעוד כשהסט הראשון הוא לחימום** **מנוחה בין הסטים - 30-45 שניות בסט ראשון, 45-60 שניות בסט עבודה** *FBW* רגליים: סקוואט עד 90 מעלות כנגד מוט ישר 8X3 הרמת עקבים כנגד מכונה 15X3 כפיפת ברך בשכיבה כנגד מכונה 12X3 חזה: לחיצת חזה כנגד מוט ישר 6X3 פרפר בישיבה כנגד מכונה 12X3 לחיצת חזה עליון 30 מעלות כנגד דאמבלים - 8X3 גב: משיכה לפנים כנגד פולי עליון במיד פוזישן (מוט V) - 6X3 חתירה בהטיית גו כנגד טי-באר - 10X3 מתח חופשי כנגד משקל הגוף 10X3 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה כנגד מוט ישר - 8X3 יד קדמית: כפיפת מרפק בהשענות על ספסל כומר כנגד משקולות בודדות - 8X3 יד אחורית: לחיצת חזה באחיזה צמודה ללא שיפוע כנגד מוט ישר - 8X3 בטן: כפיפות בטן בשכיבה בשיפוע שלילי (עם תוספת משקל) - 15X2 גב תחתון: פשיטת עמוד שדרה כנגד ספסל רומי 15X2 **אירובי 30 דק' בסיום** משקלים לפני ההפסקה (מה שאני זוכר): חתירה באחיזה צמודה כנגד מכונה - 90 קילו RM6 לחיצת חזה ללא שיפוע - 70 קילו RM6 (החזה גם ככה חלש + הפציעה החלישה אותו עוד יותר, הייתי עושה 75) לחיצת כתפיים עם דאמבלים - 28 קילו כל יד RM6 כפיפת מרפק (דו ראשי) - 20 קילו כל יד דאמבלים RM6 פשיטת מאחורי הראש עם 2 ידיים (טרייספס) - 30 קילו RM 6 (לא משהו התלת.. מגביל אותי בחזה) לחיצת רגליים - 330 קילו RM 6 פשיטת רגליים - 100 קילו סוף המכונה RM8 כפיפת ברך - 50-60 קילו לא זוכר בדיוק RM6 (התרגיל לHAMSTRING) חלקים חזקים : גב, רגליים, דו-ראשי וכתפיים חלקים חלשים: טרייספס וחזה (מאסה הבאה הם אוכלים חרא ![]() אם אני לא יקרה שום דבר חריג היום אז אני אפרסם כנראה בערב את המשקלים החדשים של היום הראשון של החזרה למכון ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תפריט, רואים שיותם יודע מה הוא עושה ובהחלט שותף ראוי לגיל.
בהצלחה |
![]() |
![]() |