|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם מקבלים סטיות מיניות צריך לקבל את כולם... ואתה תיראה שיבוא היום שזאופילים יצאו לרחובות, ואני לא צוחק!
![]() |
#122 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יהודי אשכנזי הוא לא גרמני לא משנה איך הוא ניראה או איזה שפה הוא מדבר. גרמני זה גזע/שיוך אתני, כל אחד ששייך לשבטים הגרמאנים הקדומים באירופה בעמים האלו: הולנדים,בלגים,אנגלים,גרמנים,אוסטרים,דנים,נורווגים, שוודים |
|
![]() |
![]() |
#123 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקשר לחיות אתה לא יכול לדעת עם חיה נהנת מזה או לא אז זה אונס ילדה בת 15 שמזדיינת עם בת 50 בהגדרה זה גם אונס כי היא לא מספיק מבוגרת להבין מה היא באמת רוצה זה הבעייה שלך שאתה מקבל את זה כסטייה מינית מה שקורה בין 2 מבוגרים מסכימים בין דלתות סגורות וכל עוד זה לא פוגע באף אחד, זה לא סטיה מינית זה נורמאלי ההגדרה שלי לסטיה מינית מאוד ברורה: פגיעה ברכוש או אדם, פיזית או מנטאלית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט ההומואים הם גזע נחות לדעתי זה חייזרים שבאו מכוכב אחר אז רשמית אני גם מצטרף למפלגה.
|
![]() |
![]() |
#125 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() את הדעות שלכם תשמרו לעצמכם. אם אתם הולכים לנפנף עם "חופש הביטוי", אז תזכורת קצרה, חופש הביטוי חל כל עוד הדעה לא פוגעת באנשים אחרים. גם הכחשת השואה זה חופש ביטוי, אבל אתם בטח לא הייתם רוצים לשמוע אנשים פה מכחישים את השואה.
אני ידעתי שהתופעה של המפלגה הדבילית הזאת בסוף יתפוצץ, ועל כן אני הולך עוד רגע למחוק את כל החתימות הרלוונטיות .זה לא נתון לויכוח, הומופוביה וכמו כן כל סוג של גזענות לא יתקבלו בפורום. יש אנשים רבים שקוראים בפורום והם לא פעילים, ואני בטוח שישנו אחוז לא מבוטל של כאלה שגם נפגעים מההודעות ההומופוביות.
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() אשכול קטלני חחחחחחחח
הומואים לא צריכים לעשות את ההפגנות ראווה המסריחות שלהם בירושלים חוץ מזה שיחיו את החיים שלהם איך שבא להם |
![]() |
![]() |
#127 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
גם השיר של ד"ר לנדאו
![]() |
#130 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, ההערכה שלי אלייך עלתה פלאים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע שכולנו ניתאסף כל אחד יקח איזה רובה ונילך למיצעד של ההומואים האלה ונרסס את כולם למוות וככה תיהייה לנו מדינה טוב יותר
|
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תבינו או שאתם הומואים או שאתם נגד הומואים אין דבר כזה באמצע
|
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() Trip
|
![]() |
![]() |
#135 |
חבר פעיל
|
![]() טוב גבר, רק אל תהיה משוגע.
|
![]() |
![]() |
#136 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יש כאלו שפשוט לא אכפת להם. כמוני למשל. שידחפו אחד לשני מה שבא להם, החל מבולבולים, וכלה בבקבוקי תבערה, כלבי פיקנז ובובות אורי גלר. אבל כל זה בסדר מבחינתי כל עוד הם עושים את זה ויושבים בשקט בבתים שלהם. אבל כשהם עושים מזה רעש, אני בעד להביא לשם כמה יחידות של מג"ב ולפוצץ להם את הראש, או את המנהל Alex שיחלק להם באנים... |
|
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר את זה בתור אחד שחושב שהומואים שווים לנאצים שווים לעראפת וזה כי החארות האלה עושים את כל הפוזות האלה שלהם עם כל המיצעדים שלהם בימקום לשבת בשקט הם מחפשים אנשים שישנאו אותם ועוד לא מספיק להם כל זה הם עושים את זה בירושלים איפה שיש הכי הרבא היתנגדות חבורה של מטומטמים פריקים
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל בקשר לחיסול הומואים,אני לא מסכים,כול בן אדם כזה או אחר - יש לו זכות לחיות כול עוד הוא לא מזיק לאחרים וכול עוד הוא עושה את מה שהוא עושה (((בבית))) מצעד גאווה - זה בעצם מצעד הבושה והדבר הזה לא אמור להיתקיים,צריכים לעשות חוק נגד מצעדי גאווה של הומואים,או לפחות חוק שיסר על הומואים לעשות מצעדים בירושליים,או לפחות לקרוא למצעד הזה (מצעד הבושה). |
|
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]() המצעדים האלה זה באמת מיותר ומפגר ברמות
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעליי בידיוק החארות האלה מיתעקשים לעשות את זה למרות שכולם שונאים אותם ובגלל זה שונאים אותם עוד יותר ועוד הם עושים את המיצעד בירושלים איפה שיש להם הכי הרבא שונאים
|
![]() |