|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
![]() קבלו משהו חמוד
![]() במיוחד שיש שביתה ![]() לילה טוב
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אהבתי אחי
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חחח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
![]() טוב לא הרבה נכנסו ככה שמי שכן כנראה מספיק בוגר לבדיחה האחרונה ללילה,הגיע האת לישון
מוכר בחנות בדים עבר סדנא לשיפור השרות. למחרת בא לעבודה מלא מוטיבציה לשרות. לאחר כמה זמן נכנס לחנות לקוח ומבקש בד רך בצבע כחול. המוכר מראה לו בדים שונים. "לא" אומר הלקוח " הבד הזה מחוספס, תראה לי את זה שם למעלה" המוכר המסכן מוריד את חבילת הבד, אבל, גם הפעם הבד לא מוצא חן בעיני הלקוח. "אולי תראה לי בד צמר אנגלי בצבע אפור" מציע הלקוח. המוכר מוריד עוד כמה חבילות בד והדבר נמשך ונמשך אך המוכר מתאפק ושותק, לא להפר את כללי השרות שלמד. לבסוף לאחר כשעה של בלבולי מוח, כשחמתו של המוכר בוערת, מחליט הקונה על סוג הבד. "כמה לגזור לך" ? שואל המוכר. "10 ס"מ" עונה הלקוח. "10 ס"מ ?????, מה תעשה עם זה?" שואל המוכר." בחורף קר לי בביצים ואני רוצה לתפור שקית קטנה כדי לחממם" עונה הלקוח. המוכר גוזר 10 ס"מ ועוד 10 ס"מ ונותן ללקוח את שתי פיסות הבד." בשביל מה 10 הס"מ הנוספים" ? שואל הלקוח. " זה בכדי שתתפור וילון לכוס של האמא שלך!.. " עונה המוכר.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה יפה
למדתי משהו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שלושה ציידים יוצאים לצייד עם הכלבים שלהם ותוך כדי כל אחד מתגאה בכלב שלו
הראשון: הכלב שלי כל כך חכם, פעם יצאנו לצוד ושכחתי את הכדורים בבית אז נתתי לו להריח את הרובה ותוך זמן קצר הוא חזר עם הכדורים. השני: הכלב שלי יותר חכם, פעם יצאתי איתו לצוד וגיליתי ששכחתי את הרובה אז נתתי לו להריח את הכדורים ותוך זמן קצר הוא חזר עם הרובה. השלישי: על מה אתם מדברים? הכלב שלי הרבה יותר חכם משלכם, פעם אני ואשתי נסענו לחוף הים וכשהגענו גילינו ששכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי אז הכנסתי לה 2 אצבעות לכוס נתתי לו להריח ותוך זמן קצר הוא חזר עם הביצים של השכן.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לאיזה כושי אחד נשבר הזין, הוא הלך לבית חולים ושמו לו גבס מסביב לזין.
הוא שוכב על המיטה והזין עומד כמו תורן, פתאום בא יתוש יושב לו על הכיפה. הכושי נבהל קורא מהר לאחות אומר לה יש לי יתוש על הכיפה את חייבת להוריד לי אותו מהר! האחות מנסה לטפס למעלה על הגבס כמעט מגיעה למעלה הופ מחליקה למטה, מנסה שוב כמעט מגיעה למעלה ושוב מחליקה, אחרי כמה נסיונות להגיע למעלה היא התייאשה ואמרה לכושי: אני מצטערת אדוני אני לא מצליחה להגיע למעלה. הכושי: תמשיכי תמשיכי לנסות עוד שנייה אני מדביק אותו לתקרה!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח יפה כל הבדיחות נחמדות.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח חזק אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() Big מאיזה אתר לקחתה תבדיחות? משעמם לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואיי מרקו וביג שפכתם אותי... חחחחחחחח חזק.. מונ' חסר חשיבות!!!
|
![]() |
![]() |