|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לפתח את החלק העליון (החל ממעל המותניים) של הגוף כך שייקבל מראה רחב יותר.
להירשם למכון אין לי אפשרות, מה שיש לי זה דאמבלים ומולטי טריינר שלדעתי יכולים לעשות את העבודה. על איזה תרגילים אתם ממליצים במיוחד (כתפיים, חזה, ידיים, בטן-אלכסונים) וכמה סטים+חזרות לעשות מכל אחד? באיזה חלוקה ותדירות לעשות את האימונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() תאמין לי, אתה לא רוצה להיראות ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח יש לי בעיה של חוסר פרופרציות בין הרגליים לחלק העליון של הגוף, אז אל תדאג לא תהיה לי בעיה כזאת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי תקרא מאמרים אף אחד לא יתן לך תכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה תוכנית, אלא תרגילים שעליהם לשים דגש. יש הרבה תרגילים, אני לא יכול לעשות את כולם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל טכני
|
![]() יש תרגילי בסיס לכל שריר אני ממליץ לך להתחיל איתם !
אני רושם לך באנגלית כידי שאם אתה לא יודע מה התרגיל אתה יכול לפנות לגוגל להדגמה ! כתפיים -Shoulder Press אם מוט או דמבלים גב- ROW אם מוט או דמבלים DEADLIFT אם מוט או דמבלים לכתפיים הייתי מוסיף Lateral Raise
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עם השולדר-פרס אף פעם לא הסתדרתי, אני מרגיש את הגב קורס - זה נורמלי או שאני לא מבצע טוב את התרגיל?
וב-Lateral Raise, אני צריך לכופף מעט את המרפקים או שהזרועות ישרות לגמרי? הבנתי שצריך לכופף כדי להפחית עומס על המפרקים, אבל בדוגמה שראיתי באינטרנט עשו עם זרועות ישרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה הוא צריך Lateral Raise ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |