|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
תמונות ישנות שלי חלקם משנת 93 ,94
![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פששש יואב! למרות שכבר ראיתי את כולם תמיד טוב לראות אותם שוב
![]() נראה אותך יום שבת הבא במודיעין אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
יואב טל
|
![]() באותם זמנים התחרות של מר ישראל NABBA הייתה נערכת כל שנה בפרדס חנה בצד על הבמה ניתן לראות את צבי הרלב הנשיא לשעבר לפני שהעביר את השרביט לאלי אנה . איכות תמונה על הפנים צולם מרחוק במצלמת פוקט פשוטה .
התמנות עם ארנולד צולמו בשנים 1999 ובשנת 2000 בתחרות ארנולד קלאסיק במדינת אוהיו שבאר"הב . סתם נוסטלגייה ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
העלתי אותם שוב כי יש הרבה חדשים כאן שלא ראו לכן בחרתי כמה סתם במילא אין כאן פוסט חדש מעניין שנפתח .
![]() |
![]() |
#5 |
יואב טל
|
![]() בן שש עשרה
עם כמה חתיכות מארה"ב גביע ישן שזכיתי בתחרות שהייתה בדיסקוטק בערב נשים ת"אמת לא הייתה לי שם כל כך הרבה תחרות זה היה יותר מזל רובכם כאן אם הייתם עולים גם הייתם זוכים את ההקדשה ניתן לקרוא זה כבר אני מודה אני הוספתי סתם .
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כבוד! והייתי מפחד לפגוש חלק מהחתיכות האלה בסמטה חשוכה.
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תמונות יפות שלך ,נראית לא רע בזמנו
תתמיד בחיטוב ועוד תראה פי אלף יותר טוב
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ווואי איזה מגניב זה..
סחטיין, ממש כל הכבוד. זה נראה לי יכניס מוטיבציה לחלקנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מי אני להעביר עליך ביקורת אך יש משהו ממש צורם לי בתמונות וזו הכתף האחורית .
לא יודע אם תסכים איתי או לא , ממש לא בכוונה לפגוע אבל זה כאילו חתכו שם משהו , מקווה שעדיין אכפת לך מהתחום , בכל מקרה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ריספקט!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() אתה נראה מצויין יואב , נחמד לראות שלאורך כל השנים והתקופה הארוכה שעעברה וכול שלבי החיים והתהפוכות שמשתנים בדרך ,דבר אחד לא משתנה וזה האהבה לתחום וההתמדה הרצינית בעיסוק שלך בו - באמת כל הכבוד לך על זה !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מעולהההההההה...
עברתה הרבה דברים בחיים אה.. יפה מאוד!!
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הישגים יפים בעיקר ביחס לתקופה ההיא, כאשר התחום היה בחיתוליו, והידע היה אפסי.
כמה חבל בשבילך שאין לך תמונות יותר טובות מאותה תחרות, שלא לדבר על סרט וידאו. אגב יואב, תמיד היית גדול בפלג הגוף העליון אבל מה עם הרגליים?! בכל אופן ידידי, מחכה לראות אותך חטוב כמו שצריך.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אם מדברים על וידאו ניגרי יש לי וידאו שלך.. (בין היתר) מתחרות IFBB שהשתתפת, עם קטע הקפצת חזה מטורף חח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אתה מוזמן לראות אותי באוגוסט הקרוב על הבמה, עם עוד 8 עד 10 קילו שריר, שמח וזוהר (הופקוט כל המסקנות מפאשלת המשתנים באוגוסט 2006).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() ריספקט גדוללללללל...לא ידעת לתקתק קצת מהחתיכות שם ...??.או ש...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
כן אחי אני מתאר לעצמי.. אתה משתפר כל שנה שיפור גדול כל הכבוד! נראה טוב מאוד!.. מחכה בקוצר רוח לאוגוסט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() פשי יואב סחה על הכוסיות, ועל התמונות עם ארנולד בעיקר! נראית ממש טוב אז!
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
יואב טל
|
![]() תודה לכולם על המילים הטובות .
אני מודע לבעייה של הכתף האחורית ואני עובד על זה , ולא אתה לא פוגע בי מעטים הם האנשים שיכולים לפגוע בי רגשית . זה בסדר אחי . וכן יש לי וידאו קלטת משנת 1993 של התחרות של מר ישראל , אז צבי הרלב מכר אותם במאה ש"ח . בקרוב מאוד כאשר אגיע למשקל גוף המטרה שלי אני יעלה תמונות עדכניות שלי חטוב מאוד על משקל של בערך 80 ק"ג . העיניין של הרגליים שלי נלקח לתשומת לב משמעותית כבר מאז הקיץ האחרון וזהו השריר היחידי שאני מאמן פעמיים בשבוע ממש רוצח אותם .