|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה ימים הודיעו לי שאני מתגייס ב13.12 (עוד שבועיים) והייתי אמור להתגייס בסוף אפריל בכלל, אז עכשיו אני צריך להכין את עצמי לכך שאין יותר חדר כושר ולזלול מתי שבא לי
![]() יש טירונות של עשרה ימים (איזה קשה) ואז קורס של ארבעה שבועות, ואני לא חושב שיהיו לי הזדמנויות להתאמן בכלל ![]() רק בסדיר אני אוכל להתאמן כמו שצריך (רכז מתגייסים, לשכת גיוס 10 דק' נסיעה באוטובוס מהבית) עד אז, איך אני שומר על השרירים בצורה הטובה ביותר? חח אני דואג לזה כבר מעכשיו כי חבל להרוס את מה שהשגתי תודה אנשים ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בזמנך הפנוי עליות מתח, בבית שכיבות שמיכה. לא ניראה לי שיש יותר מידי מה לעשות, תיתנחם בעובדה שכשתחזור להיתאמן כרגיל השריר שלך "יזכר" ואתה תחזור לעצמך ותישתפר אפילו מהר מאוד!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תבין רק למה זה קריטי ועצוב כ"כ מבחינתי החודש וחצי האלה...
קח בנאדם שמתאמן שנתיים, ומתוך השנתיים, שנה ועשרה חודשים היו בזבוז רק בחודשיים האחרונים חל שינוי, חח ופתאום גם זה הולך לפח. (זה המקרה שלי)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש דברים שהם יותר חשובים ממסת שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כולה חודש וחצי :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן אבל שוב, החודש וחצי הזה, זה כמעט כל הזמן שבאמת אני התקדמתי בו חח אז זה יוצר מצב מעצבן מאוד
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין אותצך אחי תאמין לי
אבל אני בטוח שאתה יודע שיש דברים יותר חשובים ממאסת שריר אז אני לא יחפור לך על זה תהיה שמח בקטע שיש לך את הידע ! לפי מה שהבנתי אחי אתה לא תהיה קרבי אז תיתנחם בזה שנגיד בחודשיים הראשונים לא תיתאמן אבל אחר כך תחזור בשיא הכח אם יותר מוטיבציה ויש לך + רציני אתה גבוה מאוד ככה תחשוב את עצמך על 80 90 קילו זה לא כזה רחוק עד שתישתחרר תוכל להגיע אפילו ליותר בהצלחה אח שלי ושרות שתהנה ממנו זה הכי חשוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ושאלה נוספת, אם אני אצא ככה בימי שישי ואפגיז במכון, זה ישמור על המאסה הקיימת או שלא כ"כ? חח (למרות שברור לי שזה עדיף על כלום)
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גבר זה כולה חודש וחצי אתה לא תירד כל כך הרבה בזמן הזה
ועוד אתה הולך להיות בלשכת גיוס זה הכי שכונהה בעולםם!! חחח אתה צריך להיות מאושר ולא לחשוב מה יהיה ומה אני יעשה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מתגייס יום שלישי הבא,ואחרי שהשקעתי כמו מנייאק שלוש חודש במכון,אני הולך לאבד הכל,אבל אין מה לעשות אחי,תשתדל לאכול כמה שיותר,וזהו,תהנה בטירונות,ושתתארגן על בסיס תחזור למכון,ובמילא חורף אז תשים עלייך מעיל ולא יראו שאתה קטן
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אין לי מה להנות בטירונות כ"כ חחח אני לא אספיק להבין את ההנאה בעשרה ימים (חחחחחחחחחחחחחחחחח)
ונעשה שם שכיבות שמיכה, בטן ומתח אם אפשר חח אין ברירה, רק חבל לי מאוד על החודשיים השקעה האלה, לעזאזל P: אבל אחרי החודש וחצי אני אחזור להפגיז , מקווה לפחות
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפותח הנושא,מה את מוקיון תגיד לי 10 ימים ואתה עושה רעש
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בונא אתה גו'בניק מתתת
אבל אחושומטה מתתת |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה כפיפת מרפקים עם האם 16 כשבצד תשים שתי שקים
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וגם תוסיף אותי במקושרים בונא יש לך כמה כוסיות שם הייתי מזמבר להם תתחת זרוק עצם יא זין וסחטין על האופנוע אהבתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחי אחי בחחייאת אל תתלונן על טירונות של עשרה ימים...ובחודש וחצי אתה לא תרד כל כך הרבה גבר באמת שלא...תעשה את החודש וחצי האלה כמו שצריך בלילחשוב על אימונים...כשתחזור תאמין לי שתהנה
![]() בהצלחה אחי ושרות קל
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה יא מלך
![]() מה שמנחם אותי זה שלפחות אני אוכל להתאמן אחרי שאני אסגור את החודש וחצי האלה