|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כי תראו תמיד באימון כתפיים לא יודע אני עושה תרגילים כאלה שלא יודע אם הם טובים ובטוח יש פה יותר טובים שאתם מכירים
סתכלו אני עושה לחיצת כתפיים הרמה לפנים וועוד תרגיל כזה כמו לחיצה עם משקולות אז פשוט אני רוצה תביאו לי 3 תרגלים טובים לכתפיים בבקשה + תמונות של התרגלים שאני יראה איך עושים ראיתי איזה מישו רשם יש תרגיל מלטרי משו כזה תביאו לי גם אותו אם הוא טוב וגם תמונות של התרגילים וזהו תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש מילטרי פרס ולחיצת כתפיים תרגילים טובים ויש עוד הרבה אבל אלה ב-95 אחוז תמצא אחד מהם לפחות בתוכנית של כל אחד ואחד מפה .. אין לי זמן להביא תמונות אחי כי אני עסוק פה במשו עניתי לך הכי בקצרה שיש אם משו אחר יראה ויוכל הוא יביא לך ואם לא אני אתפנה עוד חצי שעה-45 דקות אני יביא לפה
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה שתוכל תביא לי את התמונות של השתי תרגילים האלה רק בבקשה . (:
וגם תביא לי עוד תרגיל אחד מומלץ שגם טוב לכתפיים בבקשה |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מה שאני עושה ואני חושב שזה הכי ממצה מבחינת כתפיים:
הנפה דאמלים לצדדים (ידיים ישרות בעמידה / ישיבה, להניף הצידה כאילו אתה מנסה לעוף) הנפה דאמבלים לפנים (אותו דבר רק קדימה) לחיצת כתפיים (אני עושה בסמית' משין, פשוט מוט מאחורי הראש דוחף כלפי מעלה שאתה ב90 מעלות לרצפה בלי שיפוע בכלל) דלתא אחורי - במכשיר שעושים פרפר, פשוט אותה תנועה רק עם הפנים למכונה (הפוך הכוונה) אפשר לעשות לדלתא אחורי גם בעוד כמה וריאציות וגם לחיצת כתפיים אפשר חופשי ולא בסמית' משין ואפשר מלפני הראש, ויש גם (אצלינו) מכשיר ללחיצת כתפיים אבל בגדול תמיד עדיף חופשי. מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מעניין אותי, איך הגעת לניק הזה...?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ו Syclla תביא לי תמונות של התרגלים שאני ידע איך לעשות למה אתה מתכוון גם .. |
|
![]() |