|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני והמאמן שלי התווכחנו עכשיו במכון,מתי הגוף שורף שומן,שריר,פחממה
הוא טוען שאם בן אדם לא יעשה כלום ממש ישב ולא יעשה כלום הוא ישרוף רק שומן ושאם יש לו מחסור בחלבון(לא אכל חלבון) אז הוא לא ינצל את השריר כדי לקבל חלבון,כי אין צורך בחלבון כי יש לו שומן זמין. ואותו דבר גם עם פחממה,הגוף לא מנצל את הפחמימות כדי לקבל אנרגיה במצב מנוחה זתאמרת,שהמקור היחידי זה שומן,ורק שעושים כושר אז הוא מנצל אנרגיה. בקיצור סדרו לי פה תעניינים כי אני חושב אחרת לגמרי ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הגוף משתמש גם בשומנים וגם בפחממות בזמן מנוחה. כמה מכל אחד תלוי במצב הגליקוגן בכבד.
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עוד שאלה-מתי הגוף מפרק שריר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אממ כשאין מספיק פחממות והוא חייב סוכר.
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() ואם אין מספיק חלבון?בן אדם לא אוכל כמעט חלבונים,אוכל הרבה פחמימות ושומנים,אבל חלבונים לא הרבה,הגוף לא יפרק שריר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וזה כי אני אמרתי "הוא צריך סוכר". ובדיאטות כאלה הגוף לא צריך סוכר (כמעט) ויכול להסתדר עם שומן יותר טוב.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הגוף ישרוף את הגליקוגן בדם קודם ואז שומן ,
העדיפות היא --->גליקוגן--->שומן--->ח. אמינו אבל זה לא תמיד ככה... ככל שאתה יותר בכושר אירובי למשקל שלך אתה תשרוף יותר שומן כמקור אנרגייה.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד למאמן שלך שירשם לפורום....