|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ABC 5 פעמים בשבוע
ABCxAB A=חזה יד קידמית B=גב יד אחורית C= רגליים כתפים תאומים טרפזים זה בסדר שאני שם יד קידמית עם חזה ולא אחורית עם חזה ? כי אמרו לי שזה לא כל - כך משנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן Abc מומלץ לעשות 5-6 פעמים בשבוע.
בעיקרון אם אין לך יותר מדיי תרגילים ליד אחורית או קדמית זה בסדר החלוקה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בערך 3-4 מקסימום תרגילים לקידמית ואחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נגיד שזה ממש תלוי. כי אם יש לך הרבה תרגילים של לחיצת חזה אתה גם עובד הרבה על היד האחורית, ואז אתה יכול לשלב כבר עוד 2 תרגילים ליד אחורית באותו יום במקום 3-4. אבל אם רוב העבודה שלך היא על תנועת פרפר שעובדת יותר על היד הקדמית אז עדיף לך לשלב יד קדמית עם חזה וככה אתה למעשה כן תוכל לנוח.
דוגמה לשילוב יד אחורית עם חזה: 3 סוגי לחיצות חזה+תנועת פרפר אחד- אתה משלים עם עוד 2 תרגילים ליד אחורית. דוגמה לשילוב עם יד קדמית: 3 סוגי פרפר+לחיצה אחת- אתה משלב כבר יד קדמית באופן יותר ניכר (3 תרגילים). אותו דבר לגבי הקטע עם הגב והיד האחורית. זה הכל תלוי בתרגילים שאתה עושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A-חזה יד קדמית B-רגליים כתפיים C-גב יד אחורית. ABCXXABCXX
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל שלי גם טוב וזה בסדר ?
כאילו ככה Abc X Ab X Abc X Ab ככה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה ההגיון בלעשות חזה ויד קדמית וגב ויד אחורית ?
אני שאני יעשה Abc אני יעשה חזה ויד אחורית, וגב ויד קדמית, כי בגב יד קדמית עובדת חזק כנ"ל חזה לגבי האחורית... לפי דעתי ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בגלל זה שאלתי אמרו לי שזה לא כזה משמועתי
A=חזה יד אחורית B=גב יד קידמית C= רגליים כתפים תאומים טרפזים ועכשיו ככה זה בסדר ? וזה יהיה ככה ABCxABxABCxAB איך זה זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() [quote=yonip]אחי מה ההגיון בלעשות חזה ויד קדמית וגב ויד אחורית ?
בוא נחשוב אולי בגלל שבחזה היד אחורית כבר עובדת קשה, ומן הסתם אתה תרד במשקלים ביד אחורית אם תאמן אותה ישר אחרי החזה? מה אתה אומר על זה? וכנ"ל בגב יד קדמית ואפילו פה זה יותר משמעותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע מה אתם מציעים כל אחד אומר פה על משו אחר אין לאף אחד פה דעה אחת שהוא יודע שיותר כדאי לי חזה יד קידמית במקום חזה יד אחורית או הפוך כנל אני לא יודע למי להקשיב כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() הכי הגיוני לעשות חזה יד קדמית, כתפיים רגליים, וגב יד אחורית
אבל שוב אין פה נכון ולא נכון אתה לא יכול להיות שנים רק על החילוק הזה כל הקטע פה זה גיוון ולאחר שתהיה מספיק זמן בחלוקה הזאת ברור שצריך לשנות לחזה יד אחורית גב יד קדמית וכתפיים רגליים הכל עניין של גיוון ושינוי הגוף יעשה התאמה לכל דבר שלא תשנה אותו על פני זמן מסויים ובגלל זה לא תתקדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי אני עודד חודש מחליף גם ככה לab
אבל זה משנה אם אני יעשה במקום חזה יד קדמית, כתפיים רגליים, וגב יד אחורית חזה יד קדמית,גב יד אחורית ,כתפיים רגליים ? |
![]() |
![]() |