|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() התמונה בפרופיל מלפני חצי שנה, מה הקשר?
אני תמיד מסתפר קצוץ. ובסדר הגזמתי עם ה50%, אבל יש מספיק אנשים בעולם שמעריצים את את המוזיקה הזאת, לא פחות כמו מטאל וכל השאר. כמו שאני אוהב ת'מוזיקה הזאת ושונא מזרחית + דיכאון, אני לא יבוא ויפתח פוסט "מזרחית - מה הקטע"? כי בעיני אנשים ששרים ובוכים על הכאב שלהם זה מטומטם. תיקו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לאימו החרא יש שתי אפשריות לחיים יפים:
1) להתאבד 2) להזדיין עד המוות
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח איזה ילדון אתה אחי תאמין לי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() [
ציטוט:
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איכס...
![]() |
![]() |
#107 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לתקן כמה טעויות לפני שאני נכנס לטענות שלי כנגד התופעה הזאת שנקראת Emo :
Afi: A Fire Inside , הם להקה ותיקה יחסית ,שקיימת הרבה לפני שהחלה תרבות האימו המקוללת הזאת ,הם להקה לא רעה בכלל ,והאלבומים הראשונים שלהם משובחים לאימונים ,תחקרו קצת לפני שאתם פולטים דברים על להקות Panic: הם אימו ,הם אחושרמוטה אימו ,אבל המוזיקה שלהם מצויינת (ודי מתוחכמת,המון סאבטקסט) ועכשיו לנושא : אימו הם התופעה הכי מזעזעת שראיתי מימי ,האיפור,השיער , והלבוש ? Holy Moly ! הצלחתי להיתמודד עם שומעי הdoom הדיכאוניים ,אפילו הצלחתי לסבול את הוויגרים שהחליטו שהם טופאק למרות שאמא שלהם מפולין ואבא שלהם עדיין דובר הונגרית שוטפת אבל אימו ? Fuck Me Sidewise ! לא מסוגל לסבול את זה ,כשאני עובר בקניון ואני רואה חבורה של אימו בני 14-17 אני מתחרט על הרגע של קניתי את הסכין ציידים בריקושט כמה דקות לפני...
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
|
![]() http://www.shox.co.il/uf/433/312/molati1.html
איכסססססססססס הינה FFF בטח זה אומר FUCK ME FUCK ME FUCK ME חחחחחחחח איך הוא עשה עליה במסה סייקל עצבני של פוטושופ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() בכל מקרה הקאתי על המסך כרגע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() אויי.. דפקתי עכשיו קיאה .
לפני איזה 4 חודשים הייתי במסיבה ופתאום דודי שרון הופיעה כזה קוקסינל אלוהיםםם ![]()
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() להיות אימו וכל הפוזה הדפוקה הזאת זה מטומטם, אבל לשלול להקות לפני ששמעתם אותם רק שהן מוגדרות כאימו או סקרימו זה דפוק לא פחות, נכון שיש המון להקות גרועות בסגנונות האלה, אבל יש גם לא מעט טובות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() סקרימו זה בכלל מוזיקה מעפנה חחח זה רוק אם גראולינג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סליחה אבל יש לי תחושה שהסיפור שלך לא אמיתי שיעולבולשיטשיעול
1. ילד עם יד 25 והשיער הצבוע השחור הזה ... סקייטבורד וחולצת פסים אדומים שחורים פשוט לא נראה קשוח 2.אימוים הם מלשנים גדולים. ככה שנראה לי זה עוד ניסיון להתחיל אשכול אימו(עברנו סוף סוף ממר לואיס? ב"ה) אבל אם כבר הנזק נעשה אזזז... הטיפוס שתיארתי למעלה עשה פוזות בבית ספר שלי עם 'סקייט' כל השכבה שמתחתי מלאה בזבל הזה.
![]() |
#117 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין אף אחד בשכבה שלי שהוא אימו , חוץ מזה גם אף אחד מהם לא אוכל בקפטריה אז גם אין לי איך לקחת מהם שקל , אתה יודע הם לא אוכלים ומקיאים את מה שכן (הבנים , הבנות מן הסתם אוכלות הרבה שוקולדים)
![]() |
#119 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אימו זה מן רצון או דחוף כלשהו להיות שחיפון מסריחון?פרט פרט חביבי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ליאו אח שלי,למרות *שאני לא סובל אותך אני יענה לך בכל זאת. לא מכיר את החבר'ס האלה,חשבתי ש"אימו" זה דווקא קטע קשוח אז אמרתי "וואלה חשבתי שהם יהיו קשוחים".. ובחייך..בולשיט? אף פעם לא הלכת מכות בחייך? (אגב,אם הרביצו לך זה לא נחשב שהלכת מכות אחי ![]() אגב ב',ראה כוכבית. *בלשון המעטה,אבל ממש ממש בלשון המעטה. |
|
![]() |
![]() |