|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() חחחחח יש פה כמה בחורים שמפילים אותי כל פעם מחדש
גלעד בכלל כל תגובה שלו אני על הרצפה סוזוקי חח ...עמרי חבל על הזמן אני פשוט נופל פה
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זה סתם כאלה שהגיעו לפסטיבל וואלה מלא זמן לא הייתי בכרמיאל יש לי שמה חבר טוב למד איתי בבצפר רוסי גבוה מארק קוראים לו ניראה כמו רוצח שכיר של המאפיה שנים לא ראיתי אותו טוב שלא הגזמתי כמה חודשים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() פיגנוואין זה כי אנחנו באותו ראש אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() פיגוע התאבדות הייתי עושה עליהם
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מסכים איתי בזה? אני יודע שזה פוזה נתו ככה הם אין מה לעשות שיחיו עם זה שיעשו מה שהם רוצים אבל ללכת ולהתלהב מזה? כאילו מה ? אתה הולך בירושליים וצועק אני שד שמי שד ואני מכת השטן סבבה אתה מטורלל מכת השטן תשמור אתזה לעצמך לא ככה? ללכת ולצעוק אתזה לעולם זה פשוט עובר כל גבול
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש כאלה שהם גם אנשים נחמדים ושפויים לגמרי שגם מיתלבשים וניראים ככה והכללתם גם אותם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() חשבתי עד שניה ירצחו אותו ... פנאקים דפוקים
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
כמו שאומרים אף פעם לא שמים לב לטובים שבחבורה ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() יש דברים כאלה בארץ??!?!??!?!?!?!?!??!
![]() ![]() ![]() צריך לזיין אותם להרוג אותם לשרוף אותם ולזרוק אותם בים המלח ![]()
![]() |
#70 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לצבוע אותם בכחול ולזרוק לים :d
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מגעילים.
אבל הם שומעים מטאל, לא רוק, יש הבדל. אני חולה על רוק, וזה ממש לא מטאל וזה ממש לא משפיע עליי בצורה שזה משפיע עליהם. מטאל זה מוגזם וראית איך הם שרים, צועקים אלוהים יודע איך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
XD יש כמה פה ושם,אבל אף אחד לא רואה אותם ממש. O.ם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() סתם "מטאליסטים" בשקל, ילדים מסכנים שלא היו להם חברים כשהם היו קטנים אז הם חושבים שלהיות "קשוח" ו"אפל" זה יהיה מגניב וככה יהיו להם חברים...
סתם מפגרים שלא צריך להתייחס אליהם דווקא כשאתם אומרים "צריך להרוג אותם" זה מדרבן אותם להיות יותר ויותר "קיצוניים", כי אחרי הכל עניתם על הרצון שלהם - קצת יחס (בין אם הוא טוב או רע, זה לא משנה)
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני כותב תאמת ותמיד מהלב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אל תדבר באוויר על דברים שאתה לא מבין בהם ותמשיך לישמוע תמייסטרים המשעמם שלך.. xLaes, איפה אתה מיתאמן תביא MSN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המוח שלך מעוות חתיכת אפס, לעשות פוזות זה להיות אפס, לשמוע שכולם ישמעו זה להיות אפס- אבל כל זה לא מפריע, מה כן מפריע, זה דפוקים בראש שמתים להרוג חתולה והיו שמחים להרוג בן אדם בשביל טקס, צרך לחסל כאלה והלוואי שיכולתי! (ת'אמת לא נתקלתי בכאלה וכדיי להתלבש על חבורה צריך להיות איזה שניים לפחות אבל מה כשראיתי את זה הזדעזעתי מזה אני חייב לומר, צריך לחסל אותם לא רק להעיף אותם מפה) ואגב, אני מרגיש שאתה משום מה כך מזלזל בי או משהוא שאני יבין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
הושעה
|
![]() חחח כמה טמבלים כאלה אני מכיר... רוב האנשים האלה לא יודעים בכלל מה זה שטניזם, אילו סוגים יש ומי זה שנדור לאוויי.
אני חולה מטאל בדרגה הרבה יותר גבוהה מרוב הליצנים האלה. הקטע שאני אוהב את המוזיקה מהלב, אני מנגן ומתייחס למוזיקה גם כמדע וגם ככיף. הם מנענעים את הראש ולובשים חולצות של כל הלהקות שלהם כדי שכולם ייראו מי הם. איך זה נקרא? פוזה! עליי למשל לא ממש תראו שאני מטאליסט. הרבה מהם ישתינו במכנסיים אם הם ישמעו את מה שאני שומע. נראה מי היה שולף אצבעות אמצעיות אם אני, איגור וסיקס פאק היינו באים להופעת מטאל בצוללת ללמד אותם קצת מה זה מטאל.
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הדבר היחידי שבאמת בא לי לעשות זה לקחת רובה מים טוב של סופר סוקר למלא אותו בדלק לשים מצית דולקת בקצה ופשוט מאוד כמו להביור לשרוף את המסיבה הנאצית הזאת ![]() |
|
![]() |
![]() |