|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
שביתת הנוער הגדולה בעד או נגד?!
בעקבות האשכול הקודם http://www.israelbody.com/showthread.php?t=34105
נמאס לכם מהמצב של היום מכל האלימות הערסים הסמים מה לא כל אחד מחפש לריב היום אני רוצה לפתוח בשביתה אחרי שיתחילו הלימודים כרגיל ואם נצליח לסחוף איתנו קהל שלם זה יגיע לטלווזיה ולכל אמצעי התקשורת הקיימים ואולי בפעם הראשונה בחיים נעשה מהפכה חברתי'ת הכל תלוי ברצון בלי ערסים בלי בדואים לא מסתובבים עם עבריינים לא מחפשים לריב מתעלמים מנערסים ועבריינים! אולי נצליח פה להחזיר תנוער לנוע'ר של פעם אולי נעשה פעם ראשון בחיים משהו שיעזור לנו בחיי'ם כי יש אנשים שלא מחפשים לריב ואפח'ד לא מבין אותם אז הגיע הזמן כל אחד מאיתנו יכול לשנות משהו אחר ובוא ניהיה כמו באמת ישראליים אנחנו אחים לא צריך לרדת אחד על השני כי זה ממש לא בסדר זה כמו שתהרוג את אח שלך מכות עבריינים הם לא ישראליים פשוט אנחנו ישראליים ואנחנו אחים בדם אז בוא ניהיה בנוער של פעם בואו נתחיל לשנות ולההזיז עניינים בפעם הראשונה שמחליטים לפתוח בשביתה כזאת מהסיבה האמיתית! אתם בעד השביתה? כן לא ולמה עריכה אחרי כל התגובות: לא צריך לשנו'ת תחייו לכם ככה בכיף ואל תשנו תמצ'ב אתם רוצים עוד אחד נדקר כל יום אז בכיף רק ניסיתי לעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אחי חלאס להשמיץ תערסים טוב?
וואלה עדיף לי להיות ערס וגדלתי אם ערסים שעשו לי כבוד ואהבו אותי איך שאני! ולא להיות איזה סטייליסט שהולך אם חולצות בטן ועגיל בתבור או איזה מישהו כמו הפריקים של השכונה שלי שמדרדרים לכת השטן וכל שנה רואים אותם בחורשה דופקים מכות בחתול ואז הורגים אותו. הדיעות שלך בגדול נכונות אבל זה שאתה מכליל רק תערסים אתה טועה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש עבריינים שהם ערסים =על זה אני מדב'ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שהיום בשביל ללכת מכות ולעשן סמים אתה לא צריך להיות שונה זה דבר נורמלי שרוב האנשים עושים אן לך את מי להאשים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
את כל החבר'ה שלנו שנגררה אחרי עבריינים! ובקשר למכות וסמים זה לא נורמלי כי פעם לא היה תשטויו'ת האלה ואפשר לשנות הכל אחי אפשר גם להעיף תערסים ולעשות בלאגן ועם כולם ילכו על השביתה אז יש מצב גדול שיתערבו בשביתה! ועוד משהו אחי כתוב לכתוב כן או לא וסיבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אחי יש ערסים ויש ערסים ויש ערסים שהם נשמות טובות אבל רוב הערסים הם עבריינים אל תחשוב שאני רוצה לפגוע בך כי ממש לא אתה נראה בנאדם טוב וממ שוב אחי כתוב לכתוב כן או לא ולמה לתגובות הבאות!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע בשביתה? לשבות נגד עצמנו?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד אם תיקח 10 ערסים, 8 מהם מוכרים למשטרה, 4 מתוך אלה שמוכרים עם תיק ומתוך ה4 האלה 2 עם יותר מתיק אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() זה הקטע שאם לא נבוא לבי"ס עד שישפרו את המצב והמון לא יבואו ונארגן משהו משהו
אז החינוך יעשה משהו בנידון ואולי גם יציב משטרות נו תסתכלו תמורים הם בסוף יקבלו תוצאות מהשביתה שלהם למה אתם לא מנסים לשנות את מה שיש היום כי אתם חושבים שאי אפשר לשנות דברים וכולה אפשר לשנות תעשו מה שבראש שלכם ואולי תחליטו כבר לענות כמו שכתוב?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() השביתה דפקה לך תראש.
עזוב את המחשב, צא החוצה ותנשום אוויר
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר נסגור תבסטה ונעבור לאוסטרליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני נושם אויר תאמין לי אולי אתה דפוק בראש אם אתה חושב שהמצב של היום פסד'ר תאמת תמחקו תנושא מצידי אם אפחד לא רוצה לשנות משהו שיהיה לכם בכיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אולי פשוט נקשיב לאחמדינגאג'ד ונעבור לאלסקה..
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה ...
מה תעשה לא תתן ל"עבריינים" להיכנס למסיבה? אז לא תהיי מסיבה. לא תתן להם ללמוד? גם ככה הם לא לומדים. אין מה לעשות נגד זה תמיד יהיו במדינה קבוצות של אנשים בעלי דרישות מיוחדות,בכל מדינה נורמלית יש את זה(לצערי)
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מה זה חלאס להשמיץ את הערסים אח שלי? חאלס לכתוב שטויות.. שהוא אומר ערסים הוא לאו דווקא מתכוון לכל אחד ששם שרשרת גורמה והולך עם חולצות של לקוסט! הוא מתכוון להתנהגות הערסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שביתה ? נגד מי ?
מי יקשיב לכמה ילדים ? מה יצא מזה ? מה אפשר לעשות נגד זה ? חלאס לבלבל בשערות של הבייצים
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואין לזה שום קשר, במקרה, לעובדה שהוא 130 קילו, עם יד בעובי של האגן שלך, נכון?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |