![]() |
#1 |
חבר חדש
|
![]() בחודש האחרון אני לא מצליח לאמן את הרגליים אני מנסה לעבוד עליהם אבל איך שאני יורד בסקואט ולחיצת רגליים הבירכיים שלי מתחילות ליכאוב ולעשות קליקים
ובשבוע האחרון ברך שמאל שלי עושה את זה לבד, חשבתי שאם אני לא יאמן את הרגליים שבועיים זה יעזור אבל היום ניסיתי וזה לא עזר בגרוש, יש למישהו תשובות?דרכים לחזק את הבירכיים?!
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() 1. מתיחות וחימום טוב לפני האימון
2.תעשה סקוואט עם המוט בלבד-בצע את הטכניקה כמו שצריך כ2-3 אימונים 3.לאחר 2-3 אימונים תתחיל לעלות משקלים בהדרגה עד לrm הדרוש. 4.מתיחות לא לשכוח,וגם מידי יום תעשה מתיחות לקוואדס(ארבע ראש) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר חדש
|
![]() קודם כל תודהת עכשיו אני מאמן רגליים כבר שנה וחצי ככה עוד מעט שנתיים אף פעם זה לא היה לי...רק עכשיו זה התחיל לי והטכניקות שלי נישארו אותו דבר...אולי אם אני יתאמן עם כמו תחבוש כזאת או סטראפ זה יעזור להחזיק אותה במקום ולחזק אותה??
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה פעם קרה תנסה לקחת לפני האימון אם יש לכם שם מזרן ולעשות מספריים עם הרגליים להשתדל שהרגליים יהיו ישרות כשאתה עושה את זה ,אח"כ אני עושה מכרעים של לאנג
ואז אימון לשאר החלקי הגוף וממשיך באימון הרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הטיפול הנכון הוא לשים משחה ותחבושת משך כמה זמן זה עובר אני מכיר תתופעה לך לבית מרחקת תסביר להם ישר תקבל משחה ותחבושת
|
![]() |
![]() |