|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
בפעם הבאה שתתקיים איזושהי תחרות או שיהיה מפגש, אני אשתדל להגיע, ואז תשווה אוקיי? בינתיים תעלה במסה. ואל תיקח מה שכתבתי ללב, אתה לא יכול לקבל תגובות (ואפילו מחמאות כתבתי לך), זאת באמת בעיה רצינית
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר, קצת נתונים
מה הגיל,גובה, והיקף הבייספס שלך? והגב הענק ביותר שראיתי מעודי (נוער) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() סתם אשכנזי האיתי הזה..
חושב הוא איזה פיטמה. יאלה אחי, אני רוצה לראות אותך שנה הבאה 80 קילו :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה גב יש לך זה משהו מיוחד גב ענק ומותניים של אנורקסיתי רק תן דגש על הידיים בעיקר יד קדמית ואתה תיהיה מושלם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() גיימר תתרום את המותניים שלך לי
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
:):):):) עכשיו הבנתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מאוד איתי! שמור על עצמך ואל תיקרע את עצמך אם משקלים גדולים תאמין לי רק עושה בעיות בגיל הזה...לאט לאט תעלה!
ודרך אגב איזה קטע קרא לי..באתי למכון אחר בב"ש קיצר בא אלי אחד עושה לי..אתה איתי מהפורום ישראל...? :):):):) אומר אנחנו דומים בפנים חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() גיימר באיזה מקיף אתה לומד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() הלבוי אתה אשדודי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הבחור הזה תופס ממך בדוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השנה בכלל מכל תקופת המאסה עשיתי רק חודשיים סקוואטים בגלל שהתחילו בעיות בברך ימנית... אבל הנה אני שבוע ראאשון במאסה חדשה ![]() בהזדמנות נצלם כמה תרגילים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש לא...השנה בכלל לא עשיתי כי היתה לי בעיה בברך ימנית...מכל תקופת המאסה רק חודשיים עשיתי סקוואטים! באסה רצח אבל זה מה יש.... אבל עכשיו אני כימאט שבוע בתקופת המאסה החדשה ולאט לאט נתחיל לעלות...אולי נצלם עוד מאט כמה סרטונים... |
|
![]() |
![]() |