|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ערבוצ'קים חארותת מסריחים לא סובל אותם...
fuck all the arabs....... and moslems too !! ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא הבנתי עדיין למה מני מזוז האפס הזה יכול לעשות מה שבזין שלו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בעיקרון אם כל המידע היה זמין לכולם ונתנו לכולם שבוע לעיין בו , 50% הכי טפשים היו תומכים פלסטינים ובתעמולה שלהם ה50% הכי חכמים בישראל :>
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה ?
שיפציצו את הבצפר לא מעניין אותי כמה ילדים ערבים שמה ימותו העיקר שילד יהודי בשדרות יהיה בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל ראשי
|
![]() למה אנשים לא מבינים את ההיגיון הפשוט שערבי קטן הופך לערבי גדול?(לא,אני לא מתכוון כאן למאסה וחיטוב) הילדים הפלסטינאים האלו "התמימים", יהוו עוד מספר שנים סכנה למדינה שלנו,כל אחד מהם יכול להיות מחבל מתאבד,חבר בארגון טרור וכו'. ברגע שמבינים את העקרון הזה, כל הטענות "המוסריות" הופכות להיות נגד אלו שפועלים למנוע הרג של "חפים מפשע" כי בעצם הם מאפשרים לדור חדש של טרוריסיטים לגדול, ובכך בעצם, על ידי טענות לא נכונות של דבר שלא קיים בכלל שנקרא "מוסר", מסכנים אותכם ואת משפחותיכם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם אחת שמעתי בחדשות שמתה ילדה ערבית בת 12 בעזה אמרתי לעצמי נו לא נורא פחות 10 טרוריסטים לעתיד שהיא בטח הייתה יולדת חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק אחרי זה יהיה אפשר להפציץ את האמא שלהם בשקט בלי דאגה. וכמובן להתנק מהם כלכלית! (סורי על האופטופיק).
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומסכים אחי אין פשוט מה להוסיף מסכים בהכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() ציטוט:
אבל, זה שאתה אומר את מה שאמרת (שניתן כביכול להרוג את אותם חפים מפשע מפני שהאויב לא מיחס להם ערך חים והם באותו הזמן שיכים לצד האויב) משמעו כי הינך מוצא באויב מין מודל חיקוי? הרי כונתך היא, "אם הם לא שמים על הילדים שלהם, למה שאנחנו נשים" בכך אתה בעצם מתנהג ולו הם היו מורי הדרך שלך ובעצם לוקח על הצמך את דרכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אי אפשר ךשוט להרוד ערבים או ילדים..יש דבר כזה חוות דעת של העולם..מה שכן צריך בכל דרך לגרום לעולם לתמוך בנו , דבר קשה אבל מה לעשות ואז כבר נוכל להיכנס בהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1-אמרתי שמכיוון שלאוייב אין ערך לחיי אדם של עצמו, לנו לא צריך להיות ערך כלפי החיים שלו, אם זה היה מודל חיקוי, אז הייתי אומר שמכיוון שלהם אין ערך לחיי אדם שלהם,אז אנחנו צריכים גם לפעול באותה צורה ולהשתמש בילדים שלנו במקום להגן עליהם. זה מודל חיקוי. 2-אמרתי שלא צריך בכוונה להרוג ילדים,אבל שאם הפחדנים האלו יורים בכוונה מבתי ספר בשביל להתחבא מאחורי הילדים שלהם, אין לנו ברירה אחרת,הרי כל טיל כזה שמשוגר יכול לפגוע בילד שלנו או בכל אזרח אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() אין לי הרבה מה להגיד פה פרט לדבר אחד,ברגע שהאויב מתקיף המדינה שלנו צריכה להגן על עצמה!
זאת אומרת שאם האויב יורה מבית ספר יסודי יש לירות כדי למחוק את האוים שהאויב יעשה את החישובים וההחלטות שלו אם הוא רוצה שחפים מפשע יפגעו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מצב 1: הם יורים מתוך מקומות ציבוריים ובכך מעלים את הסיכוי שאנחנו לא נחזיר להם והם ימלטו. מצב 2:אם אנחנו כן יורים עליהם והורגים אותם, לפחות אנחנו לוקחים איתנו "חפים מפשע" וילדים, ובכך אנחנו נפגעים שוב כתוצאה מהיחסי ציבור בעולם. ככה שזה מצב של WIN-WIN, הכל מחושב מראש וזה בעצם החישוב שלהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |