ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-10-07, 00:05   #1
amir_r
חבר מתחיל

ברירת מחדל מה דעתכם על תוכנית body for life של ביל פיליפס?

שלושה אימונים של שרירים בשבוע - 45-42 דקות לכל אימון - בכל פעם מתמקדים על פלג גוף עליון/תחתון לסירוגין ... בשיטת אימון שדוגלת בהגעה מדורגת לנקודת השיא
באמצעות שימוש במשקל עולה ויורד במהלך האימון

בין יום אימון משקולות למישנהו - יום ללא משקולות - שבו עושים אימון ארובי מאומץ במשך 20 דקות

יום שבת חופשי

כל זה יחד עם תזונה של 6 ארוחות ביום

לפי שיטה זו - ניתן להגיע לתוצאות מדהימות תוך 12 שבועות (84 ימים) ...

לפרטים הכנסו לאתר האינטרנט - www.bodyforlife.com
amir_r מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-07, 00:09   #2
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

רוצה חוות דעת?
אז תביא לינק...
ישן 26-10-07, 00:15   #3
הזברה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי amir_r

שלושה אימונים של שרירים בשבוע - 45-42 דקות כל אחד מהם - בכל פעם מתמקדים על פלג גוף עליון/תחתון (אחד מהם)
בין אימון משקולות למישנהו - יום ללא משקולות - שבו עושים אימון ארובי מאומץ במשך 20 דקות

יום שבת חופשי

כל זה יחד עם תזונה של 6 ארוחות ביום
זה לא מספיק בשביל חוות דעת מלאה, צריך מטרה\ תרגילים\משקל\פילוסופיה, אני אחפש עליו, אבל הוא לא מוכר.

משך האימון נשמע בסדר גמור, החלוקה לא מתאימה כלכך למתקדם במסה.

הרעיון של הארובי והארוחות לא נכון, מספיק שלוש או אפילו פעמיים בשבוע, מספר הארוחות לא קשור לכלום, רק מה הן מכילות.

עריכה: אני אבדוק את האתר.
ישן 26-10-07, 00:19   #4
amir_r
חבר מתחיל

ברירת מחדל תכנסו לאתר www.bodyforlife.com הם אפילו עורכים תחרות שנתית

http://www.bodyforlife.com/media/ima...arterGuide.pdf
ישן 26-10-07, 00:37   #5
הזברה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי amir_r

לפי שיטה זו - ניתן להגיע לתוצאות מדהימות תוך 12 שבועות (84 ימים) ...
זה לא מדהים, יש שיטות הרבה יותר טובות ומהירות ,שעולות פחות ולהרזיה זאת חלוקת אימונים לא כלכך טובה. למה רק אימון אחד בשבוע לרגליים?

חוץ מזה , הוא נראה כמו מישהו שעבר על חלק מהחומר והמחקרים, אבל לא עיכל אותם עד הסוף. התוכנית אימונים פשוטה מידי בתור תוכנית עם פריודיזציה משולבת והיא מתמקדת ב12 שהוא טווח גבוה במקום בטווח נמוך שמומלץ בחיטוב. אה והעליה המדורגת במשקל היא אחלה דבר.

הוא עובד עם WELNESS ?
חברה ,שלדעתי היא לא משהו בתוספי מזון. ההמלצות שם ,נראות מובנות מאליו. מצטער זה תזונאי ממוצע מינוס, יש שם באתר הרבה מיתוסים. מבחינת אימון אני אתן לו 7 מ10. כי התדירות קצת נמוכה מידי לדעתי , הוא כנראה מושפע מסטוארט מקרובאטס...

מצטער, במבט ראשון לא אהבתי. אין כאן שום דבר שהוא חידש לי ולפי מה שכתוב שם ,הפורום הזה כנראה יכול לחדש לו הרבה דברים.
ישן 01-11-07, 13:24   #6
amir_r
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
זה לא מדהים, יש שיטות הרבה יותר טובות ומהירות ,שעולות פחות ולהרזיה זאת חלוקת אימונים לא כלכך טובה. למה רק אימון אחד בשבוע לרגליים?

חוץ מזה , הוא נראה כמו מישהו שעבר על חלק מהחומר והמחקרים, אבל לא עיכל אותם עד הסוף. התוכנית אימונים פשוטה מידי בתור תוכנית עם פריודיזציה משולבת והיא מתמקדת ב12 שהוא טווח גבוה במקום בטווח נמוך שמומלץ בחיטוב. אה והעליה המדורגת במשקל היא אחלה דבר.

הוא עובד עם Welness ?
חברה ,שלדעתי היא לא משהו בתוספי מזון. ההמלצות שם ,נראות מובנות מאליו. מצטער זה תזונאי ממוצע מינוס, יש שם באתר הרבה מיתוסים. מבחינת אימון אני אתן לו 7 מ10. כי התדירות קצת נמוכה מידי לדעתי , הוא כנראה מושפע מסטוארט מקרובאטס...

מצטער, במבט ראשון לא אהבתי. אין כאן שום דבר שהוא חידש לי ולפי מה שכתוב שם ,הפורום הזה כנראה יכול לחדש לו הרבה דברים.
לא, הוא עובד עם חברת Eas ... החברה שמייצרת ומשווקת את המותג מיופלקס בעולם ובישראל.

כן, גם לדעתי העלייה המדורגת במשקל היא אחלה דבר - הוא קורא לזה שיטת נקודת השיא.
אתה מעלה את המשקל (אני בחרתי להעלות משקל בקפיצות של 5 קג' בתור התחלה) ומוריד את מספר החזרות החל מ-12 עד 6 (בקפיצות של 2 למטה) עם הפסקה של דקה בין כל צמד חזרות ... לאחר מכן מוריד משקל (למשקל בו עשית 8 חזרות) - עושה 12 חזרות ... מוריד משקל (למשקל בו עשית 10 חזרות) - עושה שוב 12 חזרות ... ועובר למתקן הבא

מבחינת אימון - לדעתי זה אימון מעולה - ביום שלישי האחרון - באימון פלג הגוף התחתון הראשון שלי - הצלחתי להרים 12 פעמים 60 קג' באמצעות השוקיים בלבד (ברצף החזרות ה-5) - אומנם זה היה די קשה, אבל בשבילי, מישהו שלא התאמן באופן מקצועי בעבר, זה הישג מכובד ויהיו עוד רבים אחריו ...

חולק עליך בעיניין התזונה - אולי לך ההמלצות האלה נראות מובנות מאליו - אבל לי, בתור מתאמן מתחיל ... זו פעם ראשונה בה אני שומע על חלוקה בין חלבונים ופחמימות ... וש-6 ארוחות ביום זה דבר מומלץ כאשר מתאמנים

תודה על התגובה שלך
אמיר
תגובה